БЪЛГАРИЯ - Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: БЪЛГАРИЯ - Полша
ами в сравнение с Русия наистина е по приемлив съперник но поляциете са доста силен съперник и най вече неудобен за нас все пак мисля че сме на финал със сборная
Дано на фона на 2 потока ще бъде достоен финал!
- POPCORN
- Контакти:
По-добре Полша отколкото Русия!Русия ги бием много рядко на волейбол!Поляците обаче са много корав съперник и няма да ни е никак лесно.Но като се има предвит, че мислих че ще играем с русия много се радвам !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- mistreated
- Контакти:
Не правете аналог с предишните ни срещи с Полша, този отбор няма нищо общо с онзи от преди година две. Липсват Винярски, Влазли и Свидерски. Гледах им повечето мачове тук на това европейско и не ме впечатлиха с нищо особено. Надиграха много трудно Испания и Словакия, отбори далеч под нашата класа. В последните мачове изглеждат и доста уморени, може би физ. подготовка им куца. Имахме голям късмет при жребия, сега остава да го използваме. Напред юнаци!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Не правете аналог с предишните ни срещи с Полша, този отбор няма нищо общо с онзи от преди година две. Липсват Винярски, Влазли и Свидерски. Гледах им повечето мачове тук на това европейско и не ме впечатлиха с нищо особено. Надиграха много трудно Испания и Словакия, отбори далеч под нашата класа. В последните мачове изглеждат и доста уморени, може би физ. подготовка им куца. Имахме голям късмет при жребия, сега остава да го използваме. Напред юнаци!
Прав си, но страмното е защо навсякъде се казва, че на Световното ни е бил последния мач като това очевидно не е вярно!
- mistreated
- Контакти:
runnersa написа:mistreated написа:Не правете аналог с предишните ни срещи с Полша, този отбор няма нищо общо с онзи от преди година две. Липсват Винярски, Влазли и Свидерски. Гледах им повечето мачове тук на това европейско и не ме впечатлиха с нищо особено. Надиграха много трудно Испания и Словакия, отбори далеч под нашата класа. В последните мачове изглеждат и доста уморени, може би физ. подготовка им куца. Имахме голям късмет при жребия, сега остава да го използваме. Напред юнаци!
Прав си, но страмното е защо навсякъде се казва, че на Световното ни е бил последния мач като това очевидно не е вярно!
Това в България дори не е подобие на журналистика, няма какво да се ядосваш, аз отдавна не разчитам на тези малоумници да ме информират.
- djikitaeca
- Контакти:
Силни сме , Смели сме , Добри сме!! Ще ги разфасоваме!!
mistreated написа:runnersa написа:mistreated написа:Не правете аналог с предишните ни срещи с Полша, този отбор няма нищо общо с онзи от преди година две. Липсват Винярски, Влазли и Свидерски. Гледах им повечето мачове тук на това европейско и не ме впечатлиха с нищо особено. Надиграха много трудно Испания и Словакия, отбори далеч под нашата класа. В последните мачове изглеждат и доста уморени, може би физ. подготовка им куца. Имахме голям късмет при жребия, сега остава да го използваме. Напред юнаци!
Това в България дори не е подобие на журналистика, няма какво да се ядосваш, аз отдавна не разчитам на тези малоумници да ме информират.
Съгласявам се с вас! Иначе аз, въпреки, че не се занимавам с журналистика и нямам достъп до база данни, мога да кажа с прецизна точност, че България има точно 5 официални мача срещу Полша след онзи полуфинал през 2006 г. А това какво означава?! Щом един фен знае това, какво трябва да знаят журналистите, които се занимават с волейбол?! А вчера като написах тема срещу Сашо Йовков, някои хора от форума взеха да ме оплюват, защото съм се засягал за дреболии. Да, ама Йовков го слуша цяла България и му има доверие, и като даде грешна информация, и какво става?! Той вчера дори и в праймтайма на спортно шоу Гонг се опетла и пак каза, че сме щели да играем срещу втория от другата група, а не срещу Полша, която е първа и така както и стана!
И между другото след онзи полуфинал на световното нашите имат 4 загуби от Полша, всичките са в Световната лига, защото бяхме в една група и ни биха 4 пъти с по 3:1. Но после на европейското в Русия през 2007 в мач без значение България би най-накрая Полша трудно с 3:2 и по този начин Полша остана след нас в крайното подреждане. Така, че последният ни официален мач срещу Полша е победа.
- mistreated
- Контакти:
Преди началото на европейското имахме и 3 контроли на тяхна земя, от които спечелихме една с 3:0 (играна по старите правила) и загубихме 2. Но всичко това е само една статистика, която няма нищо общо с утрешния мач. Нито нашите играят така както преди 2-3 месеца, нито път Полша са този отбор от преди 1-2 години, това е истината. По мое мнение фаворитите утре сме ние и този път поляците няма да ни спрат към финала.