BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Абонатите на Bulsatcom остават без ШЛ и Лига Европа

Мнениеот JimBeam » 21 дек 2012 23:03

защо написа:При мен си ги има, засега, ама ако не бех влезъл във форума, още поне 2 месеца немаше да се сета да цъкна на тех. :lol:

Ще го имаш още няколко часа, защото каналите ще ги спрат в 03:00 и това го казаха по новините, а и преди малко мина надпис в една лента с това съобщение, така че отърване няма да има.
http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/s ... atkom.html

И стига с тези изтъркани фрази че не гледате каналите и прочие, защото съм сигурен че поне един път на ден се заглеждате в някой от тях по една или друга причина.Не казвам, че ги следите всекидневно, но да ми казвате че не се сещате за каналите им с месеци е пълна глупост още повече пък по време на мачове от ШЛ и ЛЕ.Все някой филм ще ви хване окото или някое предаване, така че няма смисъл от тази практика "дай като всички казват, че не ги гледат и аз да съм с тях, за да не ставам за смях"

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 дек 2012 23:15

JimBeam написа:
защо написа:При мен си ги има, засега, ама ако не бех влезъл във форума, още поне 2 месеца немаше да се сета да цъкна на тех. :lol:

Ще го имаш още няколко часа, защото каналите ще ги спрат в 03:00 и това го казаха по новините, а и преди малко мина надпис в една лента с това съобщение, така че отърване няма да има.

И стига с тези изтъркани фрази че не гледате каналите и прочие, защото съм сигурен че поне един път на ден се заглеждате в някой от тях по една или друга причина.Не казвам, че ги следите всекидневно, но да ми казвате че не се сещате за каналите им с месеци е пълна глупост още повече пък по време на мачове от ШЛ и ЛЕ.Все някой филм ще ви хване окото или някое предаване, така че няма смисъл от тази практика "дай като всички казват, че не ги гледат и аз да съм с тях, за да не ставам за смях"

+1
Почти няма хора които да не гледат БТВ.
Особено българските им сериали най-вече Столичани в повече.
Да не говорим за Новините,Тази сутрин,Шоуто на Слави и др.
Със сигурност ако Булсат не се оправят и не се издължат на БТВ,ще загубят над 70% от клиентите си.
А ако това стане,според мен това ще е и края им.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 дек 2012 23:20

JimBeam написа:

Абсолютно.Ах,това кисело грозде. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 21 дек 2012 23:25

23:18 каналите спряха
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 дек 2012 23:26

obi4am_pirin написа:23:18 каналите спряха

Гледайте бре,какво чакате. :lol:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 21 дек 2012 23:37

Е поне Бтв би трябвало да можете да го хващате ефирно с обикновена антена.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 дек 2012 23:46

Добре ,че не съм абонат на тия мошеници. Много съм си доволен с Мегалан и нямам никакви оплаквания :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 22 дек 2012 00:00

Сега наистина ще се включа към Булсата
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 дек 2012 00:20

Аз съм към Нет1 и хич не ми дреме. И Босфора и Булшита не мога да ги понасям за едно, или друго.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 дек 2012 00:25

HoUs4oOL написа:Булсат сами си го набиват,щом ще остават без БТВ.
Със сигурност ще загубят повече от половината си клиенти.

Напротив. Босфора така си го набутаха, ама още не са го осъзнали. Само стой и гледай!

Върни се в “Свободна зона”