ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот onegavon » 21 дек 2012 20:21

Изпревари ме , ама аз пък лепнах клипа в зимната селекция на Левски да се подготвят психически :) :) . Коментара е много готин!!!

Никога не сме си правили селекцията толкова навреме.Браво на Майкъла!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 дек 2012 20:22

Нов трансферен удар на ЦСКА! Палачът на Левски каза "да" на "червените"

Ако ЦСКА вземе Хюсеинович мисля че ще е много добър ход.Абе въобще тази селекция се прави правилно за пръв път от много много време насам.Незнам дали заради Младенов или Майкъла.Успех и дано трансфера наистина се осъществи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 дек 2012 20:31

тогава кой ще ги шие камбура или хюсеина :lol:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 дек 2012 20:39

Хюсеинович ако подпише ми намирисва като онова звездно нападение дето го имахме миналата година 8-)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 дек 2012 20:41

Teo написа:Хюсеинович ако подпише ми намирисва като онова звездно нападение дето го имахме миналата година 8-)

Взимаш ми думите от устата. Ако наистина се осъществят тия трансфери мога само да кажа едно голямо БРАВО на Майкъла и ще съжалявам, че го изкарах некадърник преди няколко дни в една тема. Дори и да останат боклуците, ако си се занимават само с това да дават пари, спонсори и стадиона да взима лиценз за ЛЕ и ШЛ (не казвам да е като Уембли, а просто да е в нормален вид) и оставят Стойчо и Майкъла да работят заедно още дълго време, не разпродават отбора когато си поискат, а само играчи, които не впечатляват с нищо може би няма да е толкова наложителна смяната на собствениците, стига да намерят пари от някъде, да не бавят заплати, да няма измами и т.н. и т.н.

Зику става св. агент от януари, ако не се лъжа. If you know what I mean. :roll:

САМО ЦСКА!
Последна промяна от Червени_шампиони на 21 дек 2012 20:43, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 дек 2012 20:43

намен по скоро ми намирисва братле на секс със животни
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 дек 2012 20:47

Този е втория футболист на планетата дето ме накара да се изпуля, не знам може да е било за кратко, но шом са го избрали за номер 1 в Босна, класата му е безспорна... :) Другият е Меси, но него го мразя доста в добрия смисъл разбира се. :cry: :cry:

Лайвспорт

Саид Хюсеинович ще премине при "червените"

Очаква се в неделя договор с „армейците" халфа на ФК Сараево Саид Хюсеинович, който е кошмар на Левски. Той се превърна в кошмар за „сините", след като отбеляза два гола при победата на босненците над тях с 3:1, след което ги елиминираха през лятото. Още след мача трънаха слухове, че сериозен интерес към него проявяват ЦСКА и Лудогорец. Трансферът му в българските отбори не се състоя. Това не спря червените да продължат да следят изявите на бившия футболист на Вердер Бремен.

Кариерата на Хюсеинович започва в Слобода (Тузла), а през 2008 година Вердер плаща за него близо 1 млион евро. Тимът му го преотстъпва на Кайзерслаутерн, защото не може да намери място в състава. След това се връща във бременския отбор, където продължава да тренира. Хюсенович отказва сериозно предложение на гръцкия Ксанти. Специализираният германски сайт transfermarkt.de оцени полузащитника на 600 000 евро. ЦСКА със сигурност ще плати за него по-малка сума. Бъдещото ново попълнение на "червените" има във визитката си и два мача за националния отбор на Босна и Херцеговина.

Ако премине в ЦСКА ще стане четвортото ново попълнение. С отбора на „червените", вече подписаха Мартин Камбуров, Ивайло Чочев и Венцислав Василев от Миньор Перник.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 дек 2012 20:47

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FFn0k5WW7c

направо им се подигра :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 дек 2012 20:51

Червени_шампиони написа:
Teo написа:Хюсеинович ако подпише ми намирисва като онова звездно нападение дето го имахме миналата година 8-)

Взимаш ми думите от устата. Ако наистина се осъществят тия трансфери мога само да кажа едно голямо БРАВО на Майкъла и ще съжалявам, че го изкарах некадърник преди няколко дни в една тема. Дори и да останат боклуците, ако си се занимават само с това да дават пари, спонсори и стадиона да взима лиценз за ЛЕ и ШЛ (не казвам да е като Уембли, а просто да е в нормален вид) и оставят Стойчо и Майкъла да работят заедно още дълго време, не разпродават отбора когато си поискат, а само играчи, които не впечатляват с нищо може би няма да е толкова наложителна смяната на собствениците, стига да намерят пари от някъде, да не бавят заплати, да няма измами и т.н. и т.н.

Зику става св. агент от януари, ако не се лъжа. If you know what I mean. :roll:

САМО ЦСКА!

Времето ще покаже 4 години без титла и тая се очертава пак суха, но всички ние искаме да се махнат, но както каза Домуса оня ден, ако дойде наистина стабилен инвеститор, не като възраждане с 5 млн. лева... щели да го продадат веднага, дано като Майкъла оправи нещата с цирковите договори на манекенчетата и да се оправят задълженията съм сигурен че такъв човек ще иска да инвестира в най-великия български клуб.

П.П. Зику винаги е добре дошъл на Армията, той и да е 100 кила и на 35 години пак ще ги шие в България, формата е времена, класата вечна :)

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:намен по скоро ми намирисва братле на секс със животни

подуянци нема им се верва какво ще им се случи пролетта, ако Хюсеинович подпише :geek:

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 21 дек 2012 20:58

21 декември 2012 | 19:47 26

Въпреки неяснотата около бъдещето на старши треньора Стойчо Младенов, в ЦСКА продължават да работят активно по зимната селекция. "Червените" вече привлякоха Мартин Камбуров, Ивайло Чочев и Венцислав Василев, а много скоро ще могат да се похвалят с още едно ново попълнение, което със сигурност ще зарадва феновете на 31-кратните шампиони. В неделя договор с ЦСКА трябва да подпише халфът на Сараево Саид Хюсеинович, разбра Sportal.bg. Същият футболист още стряска сънищата на запалянковците на Левски, след като през лятото с два негови гола Сараево удари "сините" с 3:1 на "Кошево" и ги изхвърли от Лига Европа. След мача веднага се заговори, че ЦСКА и Лудогорец проявяват интерес към Хюсеинович, но до преговори не се стигна. "Армейците" обаче продължиха да следят изявите на бившия играч на Вердер (Бремен) и до края на седмицата трансферът ще стане факт.

Върни се в “ЦСКА”