. Коментара е много готин!!!
 . Коментара е много готин!!!Никога не сме си правили селекцията толкова навреме.Браво на Майкъла!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Teo написа:Хюсеинович ако подпише ми намирисва като онова звездно нападение дето го имахме миналата година

Другият е Меси, но него го мразя доста в добрия смисъл разбира се.
  Другият е Меси, но него го мразя доста в добрия смисъл разбира се.  

Саид Хюсеинович ще премине при "червените"
Очаква се в неделя договор с „армейците" халфа на ФК Сараево Саид Хюсеинович, който е кошмар на Левски. Той се превърна в кошмар за „сините", след като отбеляза два гола при победата на босненците над тях с 3:1, след което ги елиминираха през лятото. Още след мача трънаха слухове, че сериозен интерес към него проявяват ЦСКА и Лудогорец. Трансферът му в българските отбори не се състоя. Това не спря червените да продължат да следят изявите на бившия футболист на Вердер Бремен.
Кариерата на Хюсеинович започва в Слобода (Тузла), а през 2008 година Вердер плаща за него близо 1 млион евро. Тимът му го преотстъпва на Кайзерслаутерн, защото не може да намери място в състава. След това се връща във бременския отбор, където продължава да тренира. Хюсенович отказва сериозно предложение на гръцкия Ксанти. Специализираният германски сайт transfermarkt.de оцени полузащитника на 600 000 евро. ЦСКА със сигурност ще плати за него по-малка сума. Бъдещото ново попълнение на "червените" има във визитката си и два мача за националния отбор на Босна и Херцеговина.
Ако премине в ЦСКА ще стане четвортото ново попълнение. С отбора на „червените", вече подписаха Мартин Камбуров, Ивайло Чочев и Венцислав Василев от Миньор Перник.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Червени_шампиони написа:Teo написа:Хюсеинович ако подпише ми намирисва като онова звездно нападение дето го имахме миналата година
Взимаш ми думите от устата. Ако наистина се осъществят тия трансфери мога само да кажа едно голямо БРАВО на Майкъла и ще съжалявам, че го изкарах некадърник преди няколко дни в една тема. Дори и да останат боклуците, ако си се занимават само с това да дават пари, спонсори и стадиона да взима лиценз за ЛЕ и ШЛ (не казвам да е като Уембли, а просто да е в нормален вид) и оставят Стойчо и Майкъла да работят заедно още дълго време, не разпродават отбора когато си поискат, а само играчи, които не впечатляват с нищо може би няма да е толкова наложителна смяната на собствениците, стига да намерят пари от някъде, да не бавят заплати, да няма измами и т.н. и т.н.
Зику става св. агент от януари, ако не се лъжа. If you know what I mean.
САМО ЦСКА!

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:намен по скоро ми намирисва братле на секс със животни

Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 1 гост