Една легенда се завърна(ВИДЕО)...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Една легенда се завърна(ВИДЕО)...

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 дек 2012 17:23

Туше написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Изключителен футболист с нестандарни хрумвания и действия.На въпроса с кого предпочиташ да си партнираш в националният отбор Сираков и Искренов бяха единодушни.Не криех че ми е любим български футболист по това време дори сред агитката на Ботев.Знам че е от Извор Асеновградско и е израстнал без баща,но така и не разбрах от къде идва прякора му.Някой би ли ме информирал.Ванко ултраса е прав.Бащата трудно щ
е работи с магарешкия инат на Магарешки и пословичната му скъперност.

Знаеш... Нищо не знаеш! Това в хрониките на Сюлейман Паша от Великолепния век ли го научи. Про-турските медии на Караибрахим сте извор само на антибългарска простотия.
От първи детски групи само в Локо Пловдив! Знаем го от първата класна стая, от двора на училището, от първата тренировка с Васко Анков. Не ни трябва на нас Ники Дудука от Баня, за да знаем кой е и от къде е Христо Колев.

Голям си, Тате! Още ги стряскаш.

Ти въобще прочете ли какво съм написал или някой ти го е прочел.Ще ти кажа само че съм присъствал на ваши мачове повече от теб.Какво ще ми кажеш от вашият мач с РАБА-ЕТО примерно.А знаеш ли с какво се занимават господата Левент Назифоглу,Жанипотоку, Суди Байрям и г-жа Гюлтен Топарль.Би трябвало да знаеш с какво се занимават бившите ви президенти.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 21 дек 2012 17:38

Падаш си викаш по турското, палиш се в темата. Просмукал те е Караибрахим!
Не ме изненадва.

Не знам и не ме интересуват твоите турски простотии.
За мен герой е Бойчо Огнянов, а за теб - Мариян Огнянов.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 21 дек 2012 17:40

и бележи дълга дузпа на ж........
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 29 дек 2012 11:26

Най-гениалният пловдивски футболист след Великия Христо Бонев. За наша радост отново юноша на Любимеца на Пловдив. Започва кариерата си в Локомотив като десен бек?! Но се превърна в най-големият магьосник на Пловдивския футбол през 80-те години. Затова и Лаута и мачовете на Локо на събираха 2 повече публика от местният конкурент, който играеше с най-силното си поколение тогава?! Неоспорим ФАКТ!

Бонев е разправял, той му беше треньор в Панатийкос, заедно стават шампиони и печелят Купата, че Вардоянис милиардера, собственик на ПАО, често е ставал на крака и се е хващал за главата от изпълненията на Бащата. Уникален играч! Моя приятел фен на другия отбор ми казваше: Като искам да гледам много голове и търчане си ходя до Бирената. Като искам да гледам футболна опера, идвам при вас на "Лаута". Ние сме отбор с успехите в момента, но вие сте отбора който създава големи играчи!!!

Тате, благодаря ти за хубавите моменти!

Потребителски аватар
IvanPetrov2
Контакти:

Мнениеот IvanPetrov2 » 29 дек 2012 16:10

И аз да кажа няколко думи за един от най-великите играчи на нашия клуб. На такава възраст съм, че когато Бащата играеше в Локото съм бил най-актовен по стадионите, гостувал съм в Свищов, Русе, Шумен и подобни дестинации, като пътувания бяха само с влакове - уникална работа. София и Стара Загора за нищо ги нямахме. Казвам това, за да разберете, че съм изгледал поне 80% от мачовете на Бащата за Локомотив и много добре си спомням всякакви прекрасни моменти, в които той ме е карал да се чуствам горд, че съм завинаги чернобял. Искам специално да споделя един прекрасен за мен епизод, който завинаги се е запечатал в съзнанието ми. Мисля, че годината беше 1986 Бащата току що се беше възстановил от операция на менискуса. Имаше олимпийска квалификация на стадион "Пловдив" тогава "9ти Септември" България - Югославия. Много як мач Югославия имаха тогава страхотно поколение спомням си Просинечки и Савичевич от тяхния отбор. Нашите обаче почват здраво и достигаме до пряк свободен удар. Бащата застава от дясната страна на топката. Аз се изумих, викам си с външния фалц ли ще я бие? Изненадващо за мен обаче с левия крак над стената и гол! Това беше първата дълга дузпа с ляв крак, която аз видях. Преди това биеше всичко с десния. Оттогава се опитвах да открия аналог в световния футбол. Гледах Марадона как бие фалове, Зико, имаше един Шустер - фантастични футболисти, но никой не биеше успешно фалове и с двата крака. Въпреки че след това загубихме мача/нашите централни защитници се бяха били на почивката/, винаги ще помня дългата дузпа срещу Югославия на стадион Пловдив.
РОГОШ, МАНОЛЕ, СТРЯМА - ДИМ ДА ВИ НЯМА!

Върни се в “Локо Пловдив”