Кубрат Пулев е спортист №1, но защо Станка не е поне втора??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кубрат Пулев е спортист №1, но защо Станка не е поне втора??
Напълно заслужено
Успех на Кобрата!!!Успех и на всички български спортисти!!!

Кобрата си заслужи първото място! На второ място трябваше да е Станка, но явно са решили да сложат двамата братя на първо и второ място ... Да не се разсърди другия 

Кубрат заслужено е на първо място. Станка трябваше да е втора.
nikita33 написа:Станка трябваше да е номер едно,другите са бла,бла!
Абсолютно... нз кво им има на журналята, отсъждат като някви пубери на принципа кой им е най-симпатичен : )
[center]
[/center]

rakiQ написа:Кобрата е напълно заслужено спортист номер 1 за 2012!
Станка наистина звучеше най-логично да е втора,все пак взе сребро а Тервел бронз от Олимпиадата.
Абсолютно на това мнение ... Кобрата е Велик и тая година просто си заслужи тази награда, но и Станка заслужава похвала за всичко, което прави. И според мен трябваше да е непосредствено след него, но може би големите очаквания за злато от нея и изиграха лоша шега. Успех на всички наши спортисти, дано новата година е по-ползотворна за всички тях, както и за цяла България!
“Прост народ - слаба държава”
И аз смятам, че не трябва да се подценява силата на борците пред тази на боксьорите. Преди 20-на години един приятел учеше в спортното на ЦСКА и ми разказа за бой между борец и боксьор, в който боксьора счупил носа на бореца, а бореца наврял след това главата на боксьора в онези старите кошчета за боклук...
Честито на Кубрат , заслужава да е първи !!! Може ли обаче за поредна година да се пренебрегва най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова !?!!? Дори в 10-ката я няма , а тя е ИМЕ в сноуборда !!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
Станка е трета, защото беше фаворитка за златото и среброто си беше провал направо, докато Тервел го измъкна тоя медал от нищото 

- JohnnieWalker
- Контакти:
Просто до такава степен сме свикнали с успехите на Станка Златева, че второ място на ОИ ни се струва като нещо абсолютно нормално за нея 

За да не е вонаги втора според мен