Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
То хубаво, че е Стойчо да удари по масата .. иначе досега да сме още васали на ония от Подуене, както бяхме станали по едно време. Стойчо два пъти досега го назначаваха за треньор и двата пъти ни правеше шампион, ама имаше що-годе нормални условия за работа. Сега сме тръгнали с трици маймуни да ловим, ама претенциите големи 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
GOLEADOR написа:гражданин от село написа:Хайде Стойчо,удри по масата та всички истински феньове да се наакат от кеф.Стойчо ти си бог,не се притеснявай, продължавай по своя божествен път в ЦСКА до крайното му подуенизиране.Зад теб са армия от стотина ербапи с подуенски манталитет.
Кажи ми едно единствено нещо с което превъзхождаме подуенци освен треньора в момента.Посочи ми само 1,повече не искам и ще се съглася с теб.
Имаме по добър отбор от тях. И ако не беше треньора щяхме да сме по предно класиране.
- mistreated
- Контакти:
GOLEADOR написа:1.Липсата на победа в първите 5 мача не се дължи на това,че юношите ни са слаби а,че те не бяха във форма.За това и Стойчо не ги взе в отбора.Протестираш,че никой не те чете,но и ти постъпваш по същият начин.За доказателство ще се самоцитирам (това е първия ми пост до теб):"Първо искам да се уточним за твоите обвинения , че Младенов не е пускал юношите на ЦСКА срещу Мура,макар самият треньор поне 100 пъти да повтори,че те не са във форма и евентуалното им пускане в игра ще е катастрофално за ЦСКА!"
И това се потвърди в мачовете на юношите.Цял месец им трябваше докато се подготвят и спечелят първата си точка в първенството.Иначе имаме добри играчи и не случайно Младенов скоро отправи апел към тях да дават всичко от себе си за да могат да попаднат в мъжкия отбор на ЦСКА.
2.Ще се възползвам от аналогията ти с телевизора и ще ти кажа,че е хубаво дето си взел супер телевизор за 3 бона,но за да се изкефиш на възможностите му трябва да го захраниш и с качествен сигнал.Колкото и да е добър ТВ-то ти,ако му пуснеш черно-бял филм,той няма да го направи цветен.Както казах,ние само един треньор си имаме дето си е на местото ,а сега и него искат да го махат. Това за мен е неприемливо.
3.Относно "реването" пък съм абсолютно несъгласен.Ние нямаме медиен комфорт и нападките срещу клуба са жестоки.Единствен Младенов се изправи срещу тях и те веднага го нарочиха за "ревльо"!Даже му подвикваха,че "тарикат мъж не писка" .И бяха прави,защото Младенов не е тарикат и за това негодуваше.Тарикати са Титан и те трябва да си ходят от "Армията" по най-бързия начин или да престанат да се държат като такива.
П.П.
Относно уволнението на Младенов от ЦСКА ще се върна към твоята алегория с телевизора.Ако го видиш,че предава черно-бяло не изхвърляй телевизора,просто си пусни цветен филм.Надявам се,че бях ясен.![]()
1. Ти изобщо разбираш ли за какъв слаб отбор говорим (става въпрос за Мура). Знаеш ли, че тази есен завършиха на последно място в лигата?
2. Когато нямам качествен сигнал, няма да си купя телевизор от 3 бона. Аз смятам, че сигналът (тоест футболистите) е достатъчно добър, за да мога да гледам качествена картина с този хубав телевизор.
3. Реването на Стойчо е прекалено. Разбирам, че понякога на всеки му писва, но неговото е след всеки мач, за всяко нещо. Така и не го чух да признае, че е направил грешки в даден мач. А повярвай ми, грешките никак не бяха малко. Дори и за моят прост акъл са достатъчно явни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Стойчовата любов и четвъртото място дали заслужават 50 бона на месец?
Истината е, че му се кефите, щото ви се слага. А на вас е много лесно да ви се сложи - само да каже нещо за говедата от Подуене и вие се разтапяте.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
гражданин от село написа:Хайде Стойчо,удри по масата та всички истински феньове да се наакат от кеф.Стойчо ти си бог,не се притеснявай, продължавай по своя божествен път в ЦСКА до крайното му подуенизиране.Зад теб са армия от стотина ербапи с подуенски манталитет.
За Стойчо съм си изградил мнение още когато ни пое 2002/2003, може да говори много против подуянци, но какво лошо има в това?! не случайно им разби ''дрийм тийма'' тогава и стана шампион на техния стадион. Стойчо и Нанков са един прекрасен тандем който аз уважавам и никой не може да ми промени мнението за тях. Когато пое ЦСКА подуянци веднага почнаха с обичайните атаки - комисионни, заплати и т.н., но ако Стойчо разполага с тази финансова стабилност като подуянци, ние щяхме да сме шампиони всяка година. Така че СТОЙЧО Е САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ, който не го уважава да си ***** м********.
Aбе ти 2003 година си бил на 4 бе, много ти знае главата кой къде е ставал шампион. И пак "подуенци" са ви виновни за всичко
Явно Стойчо си е изградил и образ на мъченик сред вас 
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
гражданин от село
Teo написа:СТОЙЧО Е САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ
На лозунги от кой краен квартал на София ви напамня?
- Червени_шампиони
- Контакти:
гражданин от село написа:Teo написа:СТОЙЧО Е САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ
На лозунги от кой краен квартал на София ви напамня?
Люлин що? А иначе на Стойчо не може да му стъпите и на малкия пръст, докато сте фенове само на резултатите, левче - билетче и пред телевизора искам да сте по тихи от водата.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
гражданин от село
Червени_шампиони написа:Люлин що? А иначе на Стойчо не може да му стъпите и на малкия пръст, докато сте фенове само на резултатите, левче - билетче и пред телевизора искам да сте по тихи от водата.
Ти искаш да си нещо голямо и важно,но си само един малък дришльо.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Освен да ти кажа да дойдеш на стадиона и да ми го кажеш, друго няма какво да допълня. Асоциален дебиле с десет профила.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!