Схемата на “А” група 2013/14
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Схемата на “А” група 2013/14
Не знам, на мен формата ми допада, особено окончатения вариант с 12 отбора, да ме извиняват феновете на Монтана (примерно), но ми омръзнаа да слушам и чета, на кого Монтана е легнала по-качествено този сезон, на Левски ли, На ЦСКА ли, на Лудогорец ли... За мен решението е без Монтана (отново, нищо лично против Монтана, или който и да е друг по-малък отбор), 4 дербита на година, 4 мача с почти равноностойни отбори, това ще елиминира и фактора късмет, до голяма степен, и съдийския фактор (с 4 мача Ботев-Лудогорец няма да има във всичките съдийство като последното), като цяло по-добре, най-вече за международната сцена, лично мнение.
-
- Контакти:
Плюса на Михайлов му беше последния останал ход заради конгреса, но се надявам,че това няма да го спаси.
Както и да го въртите и сучете , повишаване качеството на футбола във България минава през намаляване на отборите . Изкуствено или естествено . Т.е. така със нов формат на първенството или със завишени изисквания към клубовете . Дано стане и съответното вдигане на нивото на Б група . Ще е добре и да има поне един мач от " Б група " , който да го излъчват .
Дано е за добро . Със сигурност е по-добре от колкото нищо да не се направи и само да се мръкна .
Дано е за добро . Със сигурност е по-добре от колкото нищо да не се направи и само да се мръкна .
-
- Контакти:
Схемата която може да въздигне футбола в България е една.Смяна на БФС,нов закон за спорта и спонсорството.Закон който изисква облекчения за инвестиции в масовият спорт и спортни обекти.Вижте колко е ясно и просто.Като Ушев след баня.
DmG написа:Както и да го въртите и сучете , повишаване качеството на футбола във България минава през намаляване на отборите . Изкуствено или естествено . Т.е. така със нов формат на първенството или със завишени изисквания към клубовете . Дано стане и съответното вдигане на нивото на Б група . Ще е добре и да има поне един мач от " Б група " , който да го излъчват .
Ами пич.... вас и без завишени изисквания трябваше да ви няма сега в А група, но това никога няма да стане.когато се говори а еднакви стандарти, трябва да са наистина еднакви, а не за някои да не са стандарти.
Питах аз за плейофите, ама никой от отворковците тук не ми отговори... защото няма как да го направи... защото и те усещат, че дрънкат (не говорят) глупости.
ПП-Аз предлагам А група всеки сезон да се намалява с два отбора, докато към 2020-а, когато евентуално ще има мачове от ЕП у нас, в а група да са останали само двата правилни отбора, които ще играят по 30 мача помежду си и с това ще вдигнат страшно много нивото на първенството.
ПП-Как не са се сетили в Англия да си направят ПШ само с 10 отбора и такива мърши, като КПР, Стоук, Бърнли, Барнзли, Евертън-вън от ПШ

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
седемнамалко написа:Не знам, на мен формата ми допада, особено окончатения вариант с 12 отбора, да ме извиняват феновете на Монтана (примерно), но ми омръзнаа да слушам и чета, на кого Монтана е легнала по-качествено този сезон, на Левски ли, На ЦСКА ли, на Лудогорец ли... За мен решението е без Монтана (отново, нищо лично против Монтана, или който и да е друг по-малък отбор), 4 дербита на година, 4 мача с почти равноностойни отбори, това ще елиминира и фактора късмет, до голяма степен, и съдийския фактор (с 4 мача Ботев-Лудогорец няма да има във всичките съдийство като последното), като цяло по-добре, най-вече за международната сцена, лично мнение.
Помниш ли какъв беше интереса към дербито Левски - ЦСКА през сезон 2001/2002, че дори и по ТВ не го излъчваха?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Всъщност решението за намаляването на отборите е глупаво и безмислено. За плейофите дори не знам как да го коментирам... НБ"А" група.
Но... явно трябва да минем и през това, за да се убедят всички, че проблема не е в броя на отборите. Дори напротив - това намаляване ще донесе повече негативи за БГ Футбола. Ще видите, че до няколко сезона отново ще се върнем на оптималния и наложил се с годините вариант - А група с 16 отбора.
Сърбите също минаха по този път. Явно и ние ще трябва да минем.
Но... явно трябва да минем и през това, за да се убедят всички, че проблема не е в броя на отборите. Дори напротив - това намаляване ще донесе повече негативи за БГ Футбола. Ще видите, че до няколко сезона отново ще се върнем на оптималния и наложил се с годините вариант - А група с 16 отбора.
Сърбите също минаха по този път. Явно и ние ще трябва да минем.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

Кашчей написа:DmG написа:Както и да го въртите и сучете , повишаване качеството на футбола във България минава през намаляване на отборите . Изкуствено или естествено . Т.е. така със нов формат на първенството или със завишени изисквания към клубовете . Дано стане и съответното вдигане на нивото на Б група . Ще е добре и да има поне един мач от " Б група " , който да го излъчват .
Ами пич.... вас и без завишени изисквания трябваше да ви няма сега в А група, но това никога няма да стане.когато се говори а еднакви стандарти, трябва да са наистина еднакви, а не за някои да не са стандарти.
Питах аз за плейофите, ама никой от отворковците тук не ми отговори... защото няма как да го направи... защото и те усещат, че дрънкат (не говорят) глупости.
ПП-Аз предлагам А група всеки сезон да се намалява с два отбора, докато към 2020-а, когато евентуално ще има мачове от ЕП у нас, в а група да са останали само двата правилни отбора, които ще играят по 30 мача помежду си и с това ще вдигнат страшно много нивото на първенството.
ПП-Как не са се сетили в Англия да си направят ПШ само с 10 отбора и такива мърши, като КПР, Стоук, Бърнли, Барнзли, Евертън-вън от ПШ![]()
Във Англия има ПАРИ , ТУК НЯМА ! Във Англия има фенове , дори и милиони . Тук НЯМА . Във Англия имат продукт , ТУК НЯМА !
Колко са отборите пред фалит поне 6 или 7 . Те и няма от къде да намерят пари . Съответно няма ли да им е по-добре във една Б група със по-малки заплати и т.н. . Даже съм на мнение , че трябва да е полу-аматьорска Б група .
Да собствениците са виновни , ние феновете сме виновни , БФС са виновни , крадливите свине депутатите и те са виновни . Но все пак трябва да се почне от някъде , няма смисъл да се сипва от пусто във празно . А във момента това се случва . Но това е малък пазар , бедни хора и не толкова запалени по футбола . Плюс тези собственици до това водят . Това е такива са собствениците , защото умните бягат от това да си хвърлят парите на вятъра .Просто няма пазар .
Да прав си за ЦСКА , много ме боли , израсън съм със него и от много отдавна все попада на тъпи собственици . Няма какво да направя и да ме укоряваш , е нямам парите да променя нещо във този клуб . ДА трябва да се промени ЦСКА-то и ако трябва да отидат във Б група . Или да се намеря някой балък да хвърли милионите и да оправи батака . Но аз си обичам ЦСКА-то и това няма как да се промени .
А за хората , които говорят за онзи сезон , когато се пробва тази система , тогава нямаше конкуренция , нямаше основа .
Не че сега ще излезне нещо , но няма пари , няма и пазар за толкова отбори . По- малко отбори , всеки ще е по-близо до дадена цел - европа или изпадане . Вероятно и повече футболни битки , не решени мачове . Съответно и повече ТВ права и разделени на по-малко отбори . Надявам се да го направят като във Англия По- големия процен да се разпредели , според класирането и по- малкия според предадените мачове .
Съжалявам , ако съм направил някакви грешки , но съм подпийнал

Весели Празници и Наздраве !
- Bojko Berojko
- Контакти:
Това е пълна глупост което ще стане. Какъв ще е интереса на 2-та шестица примерно. ТВ права , зрители...? Да се гледа мач м/у Монтана и Пирин ГД още 2 пъти,пълнои безумие! Така ще се закопаят още повече останалите отбори.

Не знам за какво се радвате, честно. Явно наистина не помните какво беше 2001 г.
Разделянето на 2 половини ще доведе до следното: Първата шестица ще играят дербита, нали така казвате?
А втората 6-ца или 8-ца? Там ще е безкрайно тъпо. Ходил съм на такива мачове, някои от вас също. Празни стадиони, никаква интрига. До 3-4 мач всичко е ясно - кой се спасява и кой изпада. После се играят още 5-6 безсмислени кръга. Интересното е, че същото важи и за първата 6-ца. Това също сме го гледали. Изиграха се 4 мача и шампионът беше ясен. Имаше отбори, които не играеха за нищо.
Тъпо и недомислено. Ако толкова ги е страх от реването, най-вече, на Левски и Цска, че могат да играят 1 домакинство по-малко, тогава да не бяха променяли формата.
Но червено-сините няма да бъдат облагодетелствани по този начин. Да чухте някой друг отбор да говори против формата с 3 мача? Не само те и така извъртат нещата, че, видиш ли, Литекс и Лудогорец щели да бъдат привилегировани. Да, ама не, знаем, че те са най-големите госпожички, знаем, че те са най-подпирани - за абсолютно всичко. Това продължава вече над 65 години.
Разделянето на 2 половини ще доведе до следното: Първата шестица ще играят дербита, нали така казвате?
А втората 6-ца или 8-ца? Там ще е безкрайно тъпо. Ходил съм на такива мачове, някои от вас също. Празни стадиони, никаква интрига. До 3-4 мач всичко е ясно - кой се спасява и кой изпада. После се играят още 5-6 безсмислени кръга. Интересното е, че същото важи и за първата 6-ца. Това също сме го гледали. Изиграха се 4 мача и шампионът беше ясен. Имаше отбори, които не играеха за нищо.
Тъпо и недомислено. Ако толкова ги е страх от реването, най-вече, на Левски и Цска, че могат да играят 1 домакинство по-малко, тогава да не бяха променяли формата.
Но червено-сините няма да бъдат облагодетелствани по този начин. Да чухте някой друг отбор да говори против формата с 3 мача? Не само те и така извъртат нещата, че, видиш ли, Литекс и Лудогорец щели да бъдат привилегировани. Да, ама не, знаем, че те са най-големите госпожички, знаем, че те са най-подпирани - за абсолютно всичко. Това продължава вече над 65 години.
Върни се в “Футбол - България”