Армейци Честит празник

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
al_ex1

Re: Армейци Честит празник

Мнениеот al_ex1 » 01 окт 2008 16:53

killer написа:
hard написа:Разбира се ,че е празник :) На 01.10 .1989 год. ЦСКА би отборът от подуене с 5-0 Стойчков вкара 4 гола .
А на теб явно мозъкът ти е безкрайно плитък.

Да-а-а-а, спомените топлят по някога.

Пет години по късно отбора от Подуене ни помля със 7-1, след още 4 ни пръсна гъзовете с 5-0.

Да наистина спомените топлят понякога,особенно след евроидиотското ви представяне 17:1

Потребителски аватар
j0rka7a_199

Мнениеот j0rka7a_199 » 01 окт 2008 18:33

di6ka написа:hard ами аз съм го написал какво ще празнувам на 3 март,незнам как да ти го напиша на турски че да ме разбереш.И тъй като по умния отстъпва ще те оставя да си грухтиш на воля.ВЕСЕЛ ПРАЗНИК "приятелю" :lol:

Ей пък ти си много умен бе лапенце тъпо всички празници знаеш. Аз поне не знаех че неска е Байрям но виж ти знаепюш. И само да ти каже ненаучило се детенце че 3 март е празника на България не на Турция айде подготвяй се за...Даскало :D .. Айде марш да учиш че майка ти те вика. А за простотията на говедата няма и да говоря
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 01 окт 2008 23:27

Мнениеот j0rka7a_199 на 01 Окт 2008 18:33

Ей пък ти си много умен бе лапенце тъпо всички празници знаеш. Аз поне не знаех че неска е Байрям но виж ти знаепюш. И само да ти каже ненаучило се детенце че 3 март е празника на България не на Турция айде подготвяй се за...Даскало :D .. Айде марш да учиш че майка ти те вика. А за простотията на говедата няма и да говоря

Виж се бе турче,научи се първо да пишеш на БЪЛГАРСКИ.Второ,ти новини не гледаш ли,клошар?Или нямате телевизор!!!
Трето,ти сам трябва да си знаеш празниците и да поздравяваш сънародниците си,а те са турци.Е верно че е можеш да имаш и приятели цигани,то сред феновете на ЦСКА са предимно от малцинствата.А аз немога да разбера честитя ви празника а ви се засягате.Хайде стига с тея чорбарски номера :twisted:
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 01 окт 2008 23:59

Да помним 89 и 5:0 срещу Фашистите.А за колорита на агитките можем да си поспорим много нз толкова ли малко да сам се оглеждал ли нз ама не се чуват цигански ритми а да ги пази бог в агитката нещо ромско а ма вие всичко знаете професори и адвокати бол а?Ама как блестят бели зъби на мангали от гей арена по канал 1 и когато чупихте седалките на армията и много другите който сме виждали така че не избивайте комплекси молим.И как смеете да говорите за цигани и турци след като всичките ви "звезди" са научили как се точат кори за баклава в анадолски отбори а като търсите цигани по армията абе та отбора ви е фабрика за ромски таланти от Лом недейте че ще ви се обидят и пак ще сте наркоманите и алкохолиците."звездите" ви по диарбекир,отбора ви от ромски чавета а вие продължавате да блускате с рогата ее то наглост и безочие ама то вашето няма край.

Върни се в “ЦСКА”