drvasko98 написа:BLUE CHAMPIONS написа:Спрете се с тези измислени статистики и проценти деПо каква статистика или математическа формула ще ми обясниш например в една африканска държава в средата на джунглата, където всичко живо от племето пафка, къде тютюн, къде трева( квото дала земята и дъждът
) и години наред няма заболеваемост от рак, а продължителноста на живота е сравнително висока
И съм сигурен, че този факт не го знаеше, нали? и ако се замислиш защо не го знаеш, ще си близо и до отговора до колко са достоверни статистиките сред развитите държави
Коя е тази страна, колко е продължителността на живота там?
Докторе , докторееее!!!!!!!!!! Като се правят тези статистики за пушачите , отчита ли се в каква среда живеят ? Стрес , напрежение , промишлено замърсяване , въздух , вода , храна и тн .................... ????????? И как точно можеж да докажеш какво точно е провокирало дадената болест ! Не е нужно да сме доктори за да разберем че всичко което казваш е ХИПОТЕЗИ ! Защо при другите заболявания е установен причинителя , а при болестите (предполагаемите) на пушачите всичко е хипотеза ?? Не мислиш ли че ако цигарите са наистина вредни отдавна щеше да е научно доказано че след тяхната употреба се заболява от това и това ? А не да ми се казва че след като пуша има риск или вероятност да стане ? Защото ако са вредни то в поне 80% трябва да се случва , а аз незнам пушачите да умират 80% от която и да е болест ?