Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 16:25

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:Това ми звучи все едно владетелите на всички вятърни мелници да забранят на владеещите ядрени технологии да строят АЕЦ.

Ми нещо подобно, да. По-назад го бяхме повдигнали широко този въпрос, но жалко, че не си бил в час :(

Мда, жалко, че не съм разбрал как е възможно неандерталците да спрат ракетна батарея... Наистина би ми било безкрайно интересно как биха го направили? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 дек 2012 16:42

Добре де, защо се правиш на луд де маа му стара :) То по тази твоята логика, САЩ притежават най-мощните оръжия и дори атомни бомби, та за какво им е да пращат постоянно свои деца на смърт по различните крайща на света, като могат да разрешат нещата за миг от въздуха. Тук става въпрос за пари, ЗА МНОГО ПАРИ, за власт, за контрол, за робуване... :!: Ама ти толкова си се заинатил, че човек с лост да иска да ти отвори очите, пак е невъзможно :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 16:53

Ми обясни ми с думи прости как хора, притежаващи подобни технологии могат да бъдат спряни! Ще ми се оправдават с някакъв си документ, издаден от дърти педофили?! Е няма такава смешка!
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 дек 2012 17:03

vaskonti написа:Ми обясни ми с думи прости как хора, притежаващи подобни технологии могат да бъдат спряни! Ще ми се оправдават с някакъв си документ, издаден от дърти педофили?! Е няма такава смешка!

Не си се задълбочавал в това, което обсъждахме по-назад, очевидно е! Такива технологии притежават и разработват американците в подземни бази в Тексас, Ню Мексико и Калифорния! Тази фондация притежава тези същите разработки като иска да ги патентова свободно на целия свят, от къде и как са се сдобили с тях, аз не мога да гадая, но е факт, че са възпирани до момента. А не е особено трудно да бъдат спрени група беззащитни учени ;)
Вече, дали и ако да, кой стои зад тях, няма как да знаем или гадаем :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 17:10

Ок, тая презентация в Белгия се прецака заради чичковците. Как тогава се допусна предната презентация в Италия? Как и защо се допускат да съществуват най-свободно сума ти сайтове с "доказателства" за всичко - какво притежава Кеше, какво притежават американците? Значи лошите могат да спрат Кеше да не влиза в новините, но не могат да го спрат в интернет?
Знам какво ще ми отговориш, но все пак - има ли затворени сайтове, в които е имало подобни разкрития?
И интересно какво толкова стана на презентацията в Италия?
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 дек 2012 17:21

Ами на теб може би не, но на мен са ми интересни тези неща и повярвай ми чрез чужди форуми съм се натъквал на адски много линкове на затворени страници или закрити сайтове. Цензурата в интернет е много по-зловеща отколкото може да си представиш. Но сега и да не мога да те убедя в това, уверявам те, тепърва ще бъдеш свидетел и то в най-близко време за още по-крутен контрол върху интернет. АСТА се "препъна", но само временно!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 20:35

И на мен ми е интересно, и аз съм чел доста неща, макар и със сигурност по-малко от теб. Само че аз не подхождам с доверие към тези сайтове, а съвсем неутрално. В онзи сайт за "сериозни хора", който се цитира няколко пъти, има наистина любопитни неща, но 90% от всичко са голи думи, без конкретно доказателство. Честно ти казвам, яко се издразних когато в един момент прочетох, че полетите над северния полюс били забранени от САЩ, както и че айсбергите би трябвало да са солени, след като са в океана! На фона на сравнителната сериозност, тази статия в този сайт се явява толкова смешна и безумна, че ми уби цялото благоразположение и готовност да повярвам на някои неща!

Не знам за каква цензура може да се говори в интернет, след като сигурно само ти можеш за 20 минути да ми дадеш поне 100 линка с "доказателства" за плановете на масоните, както и за машинките на Кеше. Само че всичко се отнася само за бъдещето...а когато дойде някоя от тези предсказани дати, изведнъж уж всичко се потулва, излизат разни старчета и просто забраняват революционното събитие... Не ми изглежда сериозно, меко казано.
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 дек 2012 21:08

Виж, ясно е че интернет в този му вариант е почти невъзможно да бъде изцяло контролируем, но с необходимите поправки и закони, може да се доближат начини за затягането му. Има и друго- манипулативните институции не спират да заливат пространството с всевъзможни измислици, които подвеждат и в един момент човек се чувства объркан и невярващ. Това е целта, на теб ти писва да се натоварваш и предпочиташ да вярваш на това което се вижда и докосва.
Аз съм имал щастието да наблюдавам на живо индиец, който гълта 40-50 см-ви ножове, ляга върху големи пирони пробиващи тялото му, после се изправя и гледаш дупките и месото му :shock: признавам причерня ми и ми прилоша. После се интересувам задавам му въпроси какво, как...той ми посочва главата си и казва: "Всичко е тук в мислите", айде върви, че давай някакво обяснение или "твоите така необходими доказателства" от които имаш нужда :) "Невидимият" свят покрай нас е огромен, но просто не сме дорасли все още за него...или нещото в което аз вярвам повече - не ни се позволява по един или друг начин да дораснем за него ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2012 08:53

Тук вече съвсем загубих връзка с каквото и да е. Какво общо има един гълтач на саби, каквито има от векове и е пълно с такива и в днешни времена, с масоните, Кеше, тайните правителства и от сорта? Ти какво - понеже тоя индиец ти е казал, че всичко било в главата, значи всичко, което е в главата е ясна мисъл и чиста истина? Ми съжалявам, аз не мога да си внушавам разни вярвания ей така, на общо основание. Ако някога тази "опозиция" на НСР реши да излезе на светло и да представи нещо по-сериозно и категорично, а не само разкази и приказки, тогава ще повярвам. А до тогава ще вярвам повече дори на теорията за древния астронавт. Моля те, не ми казвай, че двете теории са свързани защото ми е ясно, че масоните могат да бъдат замесени навсякъде само на основание, че някой вярва че са замесени.
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 дек 2012 09:38

Връзката е съвсем елементарна и проста- ти искаш от мен научно-обосновани теории и правдиви логични обяснения, неща, които не могат да се предоставят, а иначе знаеш за такива способности на хора, но и ти също не можеш да дадеш логично обяснение, как е възможно да си пробива човек тялото без да излезе капка кръв, без да почувства никаква болка и т.н. Смисъла беше, че науката ни е на ниво "примати", никой не може да ти предостави никакво доказателство за същноста на живота и вселената като цяло ;)

Върни се в “Свободна зона”