ЗАЩО ЙОРДАН ТОДОРОВ ОТНОВО Е ИЗВЪН СЪСТАВА НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЗАЩО ЙОРДАН ТОДОРОВ ОТНОВО Е ИЗВЪН СЪСТАВА НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТ
abe ti kato si mu takav fen na dan4o za6to ne mu gleda6 ma4ovete breee Ia si vzemi zapis na pirin-cska i prebroi golovite pologenia na pirin za parvoto poluvreme ot 8 4etiri sa prez negovata zona.za spravka prez vtoroto poluvreme kogato vleze markes i dan4o spria da se barka na za6titata pirin niamat udar vav vratata.Svalete tia 4erveni o4ila i si vdignete malko ga6tite badete MAJE bre
Не -Данчо,не-Живко?И двамата на куп, не стават за eдин бек.Ама друг КОЙ?... 

Пояснявам-според мен и Жижко Миланов има място в отбора.
- Udoji90
- Контакти:
Половината левскари и 5-годишните деца знаят, че Данчо е най-добрият десен бек у нас. Какво повече има да дискутираме?!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Абе ей вие нормални ли сте . Момчето има 4 гола от началото на сезона(а е защитник),колкото нямат всички нападетели на Левски взети заедно
Дори Томислав ви го каза Живко няма място дори в Левски , а какво остава в националния отбор-че той горкия 10 години не е центрирал веднъж като хората.
Велизар нямал място и той

Дори Томислав ви го каза Живко няма място дори в Левски , а какво остава в националния отбор-че той горкия 10 години не е центрирал веднъж като хората.
Велизар нямал място и той

- Пирин Благоевград
- Контакти:
Сигурно, защото като говори, требе да му субтитрират речите, на цръния и хърватино поне им се разбира 

„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов
Пирин Благоевград написа:Сигурно, защото като говори, требе да му субтитрират речите, на цръния и хърватино поне им се разбира
???? Поясни!
нямам подпис...
Славист съм, и се гордея! Като играят прасета с говеда, винаги съм за прасетата....!!! Но Данчо е по-слаб от Живко! 

нямам подпис...
- Udoji90
- Контакти:
mishkar написа:Славист съм, и се гордея! Като играят прасета с говеда, винаги съм за прасетата....!!! Но Данчо е по-слаб от Живко!
Славистите винаги сте подкрепяли левскарите и не знам защо. Радвам се, че ти си на другия полюс, но да твърдиш, че Живко е по-добър от Данчо, просто е комично.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:mishkar написа:Славист съм, и се гордея! Като играят прасета с говеда, винаги съм за прасетата....!!! Но Данчо е по-слаб от Живко!
Славистите винаги сте подкрепяли левскарите и не знам защо. Радвам се, че ти си на другия полюс, но да твърдиш, че Живко е по-добър от Данчо, просто е комично.
И аз така мисля това момче вкара и на Байер Леверкузен, но Живко та живко егати......