ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот Кировец » 19 дек 2012 13:36

danko_sot написа:
Кировец написа:
Червени_шампиони написа:Днес ходих до "Армията" и едва ли ще играем и пролетта там. Вън Боклуцуите и Майкъла от ЦСКА!

Това ми звучи малко като - "Одеве ходих за хляб, ама беше свършил...Смърт за магазинера и хлебарите!" :lol:
Титан са идиоти - факт, ама Майкъла какво толкова е съгрешил?

Еми Майкъла след целият тоя медиен образ, който си беше изградил като безкомпромисен и твърд борец срещу всяко зло и неправда на Армията , включително и срещу Титан, накрая отиде да ближе и той гъза с извинение на боклукчиите за власт и пари. А това, че има някакво желание да помогне по някакъв начин ЦСКА да стъпи отново на крака е факт според мен, но не го оправдава напълно.

ОК, значи Майкъла трябва да излезне пред медиите и да каже - шефовете са пълни отрепки и пияници - после на мига е пребит и изгонен като куче, заедно с него и Стойчо Младенов, а дни по-късно се обявява фалита на ЦСКА и всичко приключва в името на "отбора на народа"! :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2012 13:38

danko_sot написа:сега ще гледаме и селекцията каква ще бъде, защото Майкъла нали много приказваше, че ако дойдел той нямало да има футболисти вече на кило, щяло да се взимат само доказани футболисти, без много чужденци и т.н. Камбуров- добре, свободен агент, доказан играч, договорът му е само 1.5 г., което предвид възрастта е добре, заплатата уж нямало ад е много голяма. Чочев и той без пари, водят го голям талант, т.е. и тук супертрансфер изглежда. Но сега романов ми е странен малко този трансфер, момчето ако го вземат ще е без пари и това е обяснението за мен, че той идва. Просто понеже е без пари са решили да му дадат още един шанс в ЦСКА, понякога макар и рядко такива трансфери се оказват и сполучливи.

Ама не мога да разбера защо е нужно да умуваме без да разбираме какво всъщност се случва в главите на треньора и директора. Ако не привлекат нито един чужденец или привлекат един от ранга на Зику ти какво ще направиш? Най-много да си изтриеш постовете...
В момента си говорим празни приказки.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 дек 2012 14:06

Кировец написа:
danko_sot написа:
Кировец написа:
Червени_шампиони написа:Днес ходих до "Армията" и едва ли ще играем и пролетта там. Вън Боклуцуите и Майкъла от ЦСКА!

Това ми звучи малко като - "Одеве ходих за хляб, ама беше свършил...Смърт за магазинера и хлебарите!" :lol:
Титан са идиоти - факт, ама Майкъла какво толкова е съгрешил?

Еми Майкъла след целият тоя медиен образ, който си беше изградил като безкомпромисен и твърд борец срещу всяко зло и неправда на Армията , включително и срещу Титан, накрая отиде да ближе и той гъза с извинение на боклукчиите за власт и пари. А това, че има някакво желание да помогне по някакъв начин ЦСКА да стъпи отново на крака е факт според мен, но не го оправдава напълно.

ОК, значи Майкъла трябва да излезне пред медиите и да каже - шефовете са пълни отрепки и пияници - после на мига е пребит и изгонен като куче, заедно с него и Стойчо Младенов, а дни по-късно се обявява фалита на ЦСКА и всичко приключва в името на "отбора на народа"! :lol:

Ти ли си бе, Трактора? :) Гражданина от село жив ли е ? :geek:

Ми не ве, пич. Ама щото той се правеше на света вода ненапита и много честен, прям и най-големия борец за правда в ЦСКА. А накрая отиде и той при Титаните на слугинаж
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 дек 2012 14:07

Кировец написа:
danko_sot написа:сега ще гледаме и селекцията каква ще бъде, защото Майкъла нали много приказваше, че ако дойдел той нямало да има футболисти вече на кило, щяло да се взимат само доказани футболисти, без много чужденци и т.н. Камбуров- добре, свободен агент, доказан играч, договорът му е само 1.5 г., което предвид възрастта е добре, заплатата уж нямало ад е много голяма. Чочев и той без пари, водят го голям талант, т.е. и тук супертрансфер изглежда. Но сега романов ми е странен малко този трансфер, момчето ако го вземат ще е без пари и това е обяснението за мен, че той идва. Просто понеже е без пари са решили да му дадат още един шанс в ЦСКА, понякога макар и рядко такива трансфери се оказват и сполучливи.

Ама не мога да разбера защо е нужно да умуваме без да разбираме какво всъщност се случва в главите на треньора и директора. Ако не привлекат нито един чужденец или привлекат един от ранга на Зику ти какво ще направиш? Най-много да си изтриеш постовете...
В момента си говорим празни приказки.

Ако питаш мене празни приказки си говорим вече от 2-3 години, ама това е отделен въпрос... ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 дек 2012 14:26

RedeviL написа:
dreben23 написа:Добре, че не чете форума :lol: Как може с лека ръка да отписвате Тошко като за пореден път доказа, че е най-играещият футболист в А група айде след Саша и Миланов. :)

Кажи ми, че се базикаш!Моля ти се! :( :| :)

За Тошко не се бъзикам въобще, братле- той е най-добрият в нашето бъгаво първенство и после ще го търсим, ама ще е късно! :) Ще е окачил пирона на обувките си! :lol:

Честит ни Чочев! :) Само не знам ако наистина си тръгне Стойчо, за кво ги правим тия трансфери! :?
Последна промяна от dreben23 на 19 дек 2012 14:28, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2012 14:27

Чочев вече е наш играч. :arrow: http://gong.bg/view_article.php?article_id=317369
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 дек 2012 14:39

внимателно да се постъпи с чочко т.е. постепенно налагане при батковците. никой нетрябва да очаква чудеса от него в първите му мачове. първо да свикне с името ЦСКА, да остане здраво стъпил на краката си и няма как да не развие таланта
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2012 14:41

Udoji90 написа:Чочев вече е наш играч. :arrow: http://gong.bg/view_article.php?article_id=317369

Да му е честито, ама дано го пускат и в игра, да не замирише на Станко 2. :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 дек 2012 14:52

Чочев има 16 мача и 9 гола за Чавдар Етрополе от началото на сезона в Б група.За 19 годишен футболист статистиката му е много добра.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 дек 2012 14:59

Някой гледал ли е Чочев на живо, за да каже какви са му впечатленията?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”