Взехме класен вратар като Пламен, Гаррата и Грийн, който ни докара трите точки срещу Гент...ние какво постигнахме, че не се сещам?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Взехме класен вратар като Пламен, Гаррата и Грийн, който ни докара трите точки срещу Гент...ние какво постигнахме, че не се сещам?
wilge написа:Единственото хубаво нещо което правят уникалните е, че селекцията остава в тайна до подписването на контрактите. Друг въпрос е колко е сполучлива.
balef написа:До сега трябваше набелязаните играчи да са сигурни на 100% !!! Топърва ще обикалят-да наблюдават и т.н. пълни смешници и не отива на отбор като Левски да няма предварителна информация за необходимите играчи. Дончо Донев какво дреме и даже има цяло звено да наблюдават играчи - Къде са ?
Да вадят руснаците мангизи и да се връщат веднага ГАРАТА![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
balef написа:До сега трябваше набелязаните играчи да са сигурни на 100% !!! Топърва ще обикалят-да наблюдават и т.н. пълни смешници и не отива на отбор като Левски да няма предварителна информация за необходимите играчи. Дончо Донев какво дреме и даже има цяло звено да наблюдават играчи - Къде са ?
Да вадят руснаците мангизи и да се връщат веднага ГАРАТА![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта