yasen написа:parvanoff написа:yasen написа:parvanoff написа:Един от "толерантните" непушачи не видях да отговори на моите въпроси. Нима не можете да водите дискусия? Или когато някой въпрос ви е неудобен и не отговаряте? И като латерна си повтаряте едно и също... И ми се дават някакви измислени примери с хора, които не уважават дори приятелите си. Моите приятели никога не са имали проблем с пушачите в компанията и димът никога не им е пречил. Пречи на хората, на които им пречи това, че слънцето грее... Говорят за опушване-нима заводите не опушват, нима колите не опушват? Както казах и пак ще спомена-лицемерно. Както спомена един интелигентен човек преди няколко мнения-ние сме нетолерантна нация и не само пушачите са нетолерантни, а всички, а в конкретния случай нетолерантни са непушачите. Някой пушач да е казал, че не може да има помещения и заведения за непушачи? Някой да е бил против вагоните за непушачи, когато имаше такива? Само че отново няма да има кой да отговори... А ето една случка от моя живот на "нетолерантен" пушач. Запазвам си място за пушач във влака. Влакът е почти празен и съответно почти никой не си купува запазени места. Влиза една бабичка и пита-има ли свободни места, което означава, че не си е купила запазено място. Казвам и-нямам идея-тези засега са свободни. Тя сяда и когато реших да запаля ми каза-момче, може ли да не пушиш?... И въпреки че аз съм човекът със запазеното място отидох да пуша в коридора... Примери има хиляди-въпросът е друг-какво е правилното. И никой не отговори-като са вредни цигарите защо не забранят производството им?
много тъп беше примера с бабата във влака...
защо не забранят производството на цигарите ли? ами ти не мислиш много... пушенето не е забранено навсякъде, пушенето е забранено на обществени места, пуши си в колата, в къщата, на двора, някъде където няма да пречиш на никого...
колите и заводите също замърсявали околната среда?! да, така е, но ти да си видял колите да се движат в затворени пространства, примерно в мола или пък в някоя кръчма или пък комините на заводите да пушат на закрито?! ти също можеш да си пушиш на открито и вкъщи.
Ти сега ми отговори, оръжията като средство за убийство на хора, защо е разрешено производството им?
Когато казваш, че някой пример е много тъп е хубаво да се обосновеш, защото иначе рискуваш да те възприемат като един злобен плювач, който дори не може да си обоснове мнението. А не е тъп, защото това е пример за толерантност от един пушач и нетолерантност от един непушач!
А ми се струва, че ти не мислиш. Защо тогава забраняват пушенето, като не е вредно? Теб лично какво ти пречи на пушенето ако не това?А това, че колите не се движили в затворени пространства е меко казано смешно мнение-нима не замърсяват и тровят след като не се движат в затворени пространства?
![]()
За оръжията какво да ти отговоря-ако питаш мен и тяхното производство трябва да се забрани, но никой не ме пита...
много тъп беше примера с бабата, защото нали не мислиш, че тя е видяла надписа "пушачи" и е влязла нарочно в купето за да прояви своята "нетолерантност" към пушачите???
пак ти повтарям, даде пример с колите и заводите за замърсяването, но те си замърсяват на открито, както и цигарите, а да пушиш на открито е разрешено!
ПАК ТИ ГО ПИША, никой не ти е забранявал да пушиш на открито, неуместен е примера с колите и заводите, защото те замърсяват на открито, по същия начин както и цигарите, а не в заведения, дискотеки и т.н.
ЗАБРАНЕНО Е ПУШЕНЕТО НА ЗАКРИТО! можеш да си пушиш колкото си искаш навън, вкъщи, в колата и т.н.
колкото до оръжията, коментара ти не беше адекватен, така и не ми отговори, ЗАЩО СЛЕД КАТО СА ВРЕДНИ ОРЪЖИЯТА, НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАНИЛ ПРОИЗВОДСТВОТО ИМ??? ПРИМЕРА С ЦИГАРИТЕ Е ИДЕНТИЧЕН!
Не знам какви думи да използвам за играта на дребно, която играеш. Бабата не била видяла надписите и затова наричаш коментарът ми тъп... Както казах въпрос на култура. А дали е видяла пепелниците няма значение и дали е чула думите ми, че това е вагон за пушачи също няма значение.