MORSKI написа:joro65 написа:Морски мелеш едно и също,а въобше не спомена какво ти пречат пушачите ,като си в зала за непушачи!
мелеш
Това на какъв език е
Не, че нещо, но и ти редиш едни и същи неща вече трето мнение и си тъпчеш на едно място като магаре на мост. Че не си правиш труда да четеш не съм ти аз виновен. Мисли малко преди да пускаш мнение. 100 пъти казах, че най-добре беше когато имаше прегради и, че зимата това е решението. Казах, че ми пречи дима КОГАТО НЯМАШЕ ПРЕГРАДИ! Ти малоумен ли си извинявай? Много ясно, че когато има прегради няма какво да ми пречи понеже няма и дим![/quда
Дам....не съм прочел за преградите.Това значи ,че не си против отмяната на забраната,но не ти личи от това което пишеш.Аз не прочетох днес никъде,че някой иска да връща старото положение за цигарите (да се пуши в цялото заведение) а да се върнат пак помещенията.Ами на мен сигурно ми е най тежко,че може би ще остана без работа посред зима,заради такива,които ходят по 1 път в годината в ресторант,ама на жълтите павета са първа писта.....за това съм по емоционален!