ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Абе, аз докато не видя Златински, Велев и всички други спрягани играчи да позират с червения екип, не вярвам. За Златиснки съм готов да се хвана на бас, че няма да дойде.
Последна промяна от Udoji90 на 18 дек 2012 17:07, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Ами, Кириакидис вероятно ще го разкарат, Тенгариня е от тези, които искат разтрогване, Пакурар вече си би камшика и така остават само Саша и изнемогващият Янчев. Ако Чочев дойде, стават трима, но и тогава двама опорни са нужни, защото Янчев вече не е на постоянно ниво. Десен бек и централен бранител трябват, ако махнат Родригес и Бенжелюн. Отляво резерва на Венков може да е К. Стоянов, но пък той все е контузен, така че явно ще се търси човек.
Според мен 1 нов опорен е предостатъчен. Саша е железен, а Тошко не знам какво говорите, че изнемогва при положение, че цял полусезон си го изигра на прилично ниво? Милен Иванов може да е втора алтернатива там. Анисе също може да влезе за мач-2 да закърпи положението. Колко пъти влязоха в игра общо Кириякидис и Тенгариня, че и на двамата да им търсим заместници? Или просто така, за да има и лятото да си обсъждаме кой да гоним?
Да заместим Бенжелюн? Защо? Аз по принцип мога да го заместя. Да ми дават минимална работна заплата и всеки месец ще я дарявам обратно на клуба. В крайна сметка Бенжелюн не игра цял полусезон. И аз мога да не играя. Имаме 3-ма равностойни защитници - Попов, Крачунов и Грънчов. Някое момче от школата може да играе ролята на смъртна резерва (това си беше ролята на Бенжелюн) без проблеми. Отделно и Коста Стоянов може да играе там, ако се оправи.
Също така Коста Стоянов може да играе и като заместник и на двата бека. Ако евентуално се махне тогава трябва да се мисли за ляв бек.
За десен бек, ако се наложи Саша може да играе на мястото на Бандата някой мач, а в центъра ще се направи една рокада. Иначе и тук Родригес игра един мач и толкова. Не мисля, че някой юноша щеше да се справи кой знае колко по-зле от него във въпросния мач.
Идеята ми е, че ако се вземат толкова много нови попълнения пак ще се задъхваме финансово.
Съгласен съм единствено, ако са млади момчета с доказан потенциал и не много високи претенции за заплата. Иначе по-добре да оставим не толкова належащите постове за лятната селекция, за да могат да се сработват по-лесно.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
тони не съм съгласен единствено с теб за казаното относно саша. момчето трябва да е несменяем титуляр единствено в ЦЕНТЪРА защото там е силата му, а добре знаем чеиграта на един отбор се гради точно в тази зона и именно в нея нетрябва да се правят експерименти. тънката ми мисъл е от сашко да се гради, и да се гради не с хлапак /велев/ а опитен боец врял и кипял в тази отговорна зона /златински /. от тях очаквам да бъдат цигулките а мартин да поеме диригентската палка на пролет
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
RedeviL написа:Ние все си говорим, че Янчев не е на постоянно ниво и го отписваме или заменяме, а Стойчо все така си го налага и налага по 90 мин. всеки мач..
За това играем добре с 10 човека, тренираме за догодина за ШЛ или Лига Европа. Тошко не само изнемогва но и пречи на отбора. Анисе редовно му покрива зоната, отнема доста топки и е активен във фаза атака. За мене още от пролетта трябва да играем в центъра с Анисе и Саша вътрешни халфове. Тошко трябва да е резерва и да влиза само да помага последните 20 -30 минути с опита си. Скоус преди така играеше за Ман Юн.
И аз съм на мнение че особенно твърдите резерви да са ни юноши или млади и перспективни чужденци като Нюаджи. Само по този начин ще има приемственост. И на Стойчо да му се набие канчето че като поведе с 2 на 0 в даден мач, директно да почва смените и да пуска именно такива юноши.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:тони не съм съгласен единствено с теб за казаното относно саша. момчето трябва да е несменяем титуляр единствено в ЦЕНТЪРА защото там е силата му, а добре знаем чеиграта на един отбор се гради точно в тази зона и именно в нея нетрябва да се правят експерименти. тънката ми мисъл е от сашко да се гради, и да се гради не с хлапак /велев/ а опитен боец врял и кипял в тази отговорна зона /златински /. от тях очаквам да бъдат цигулките а мартин да поеме диригентската палка на пролет
Това за Саша го казвам като краен вариант. Иначе за десен бек за 1-2 мача и Грънчов според мен ще ги изиграе на ниво. Просто няма да се включва толкова често напред, а и няма да му се наложи да опазва Рибери. Става въпрос да не докараме бройката пак до 15 нови и 15 отиващи си и лятото пак повторение на упражнението...
- dreben23
- Контакти:
RedeviL написа:Ние все си говорим, че Янчев не е на постоянно ниво и го отписваме или заменяме, а Стойчо все така си го налага и налага по 90 мин. всеки мач..
Добре, че не чете форума
[offtopic]Драме, Чуто и Коне не навършиха ли години вече да ги почват всичките, докога ще ги чакаме!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
PR_CSKA написа:И аз съм на мнение че особенно твърдите резерви да са ни юноши или млади и перспективни чужденци като Нюаджи. Само по този начин ще има приемственост. И на Стойчо да му се набие канчето че като поведе с 2 на 0 в даден мач, директно да почва смените и да пуска именно такива юноши.
+1
Не виждам причина при резултат 2:0 за нас срещу отбор от ранга на Етър в 60-ата минута на мястото на Присо да речем да влезе Скиорили. В такива двубои даже трябва 1 юноша да влиза титуляр според мен. Защо Долапчиев например да не излезе титуляр в атака заедно с Камбуров или Мишо срещу Пирин (ГД) например? Даже и да не се справи има цял мач за корекция, а пък баткото в атаката ще се потруди малко по-усърдно и ще компенсира, ако се наложи. Няма друг начин да изградиш футболист... С 2 минути на терена без среща с топката дори никога няма да стане.
Сега чакаме решението на Ботев (Враца), твърди почти сигурното ново попълнение на "армейците"
Левият атакуващ халф на Ботев (Враца) Владислав Романов призна пред Sportline.bg, че вече е постигнал договорка с шефовете на ЦСКА за преминаване на "Българска армия".
"Говорих няколко пъти с господин Георги Илиев и се разбрахме. Сега трябва да видим какво ще е ршението на шефовете на Ботев (Враца). По принцип имам договорка с тях да ме пуснат без финансов иск", разкри юношата на ЦСКА. Той призна, че голямата му мечта е да се завърне в Борисовата градина.
"Обичам ЦСКА. Да, постоянно чета за финансови проблеми в клуба, но това не ме интересува. За мен, за играч на моята възраст има по-важни неща, а и сърцето ми е в ЦСКА", сподели роденият през 1988 година футболист.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Сега чакаме решението на Ботев (Враца), твърди почти сигурното ново попълнение на "армейците"
Левият атакуващ халф на Ботев (Враца) Владислав Романов призна пред Sportline.bg, че вече е постигнал договорка с шефовете на ЦСКА за преминаване на "Българска армия".
"Говорих няколко пъти с господин Георги Илиев и се разбрахме. Сега трябва да видим какво ще е ршението на шефовете на Ботев (Враца). По принцип имам договорка с тях да ме пуснат без финансов иск", разкри юношата на ЦСКА. Той призна, че голямата му мечта е да се завърне в Борисовата градина.
"Обичам ЦСКА. Да, постоянно чета за финансови проблеми в клуба, но това не ме интересува. За мен, за играч на моята възраст има по-важни неща, а и сърцето ми е в ЦСКА", сподели роденият през 1988 година футболист.
Помня, че Романов имаше един много добър период в Локо Сф. Даже помня един мач точно срещу ЦСКА, в който ни развинти на лявото крило. Със сигурност той и Карачанаков ще дадат добра острота от ляво по нападението.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]