pavkata77 написа:tsonpen написа:И безспорният лидер на база съотношение жители на град/посещаемост - Лудогорец. Разград има около 33 хил. жители. Можете да сметнете колко трябва да е посещаемостта в другите градове спрямо жителите, като разделите на броя на отборите. Средно 12-13% от населението на Разград посещава двубоите на Лудогорец като плаща най-скъпите билети в А група.
Ехххх комплексиииии...
Ми че то нашето село е 2000 човека,ма като има мач,щото на стадиона дават кебапчета и кюфтета без пари идват по 400-500 човека,това колко ли процента прави като съотношение жители-публика?!
Съгласен съм имате база,имате стадион,имате отбор,но разберете,че нямате ИСТОРИЯ,ПУБЛИКА,ТРАДИЦИИ!
Колкото и да се пънете сте изостанали МНОООГО в тези области,а и те не се купуват с пари и не стават от днес за утре с помоща на Благодетеля.
Уважавам и адмирирам това,което се случва при Вас,но не забравяйте,че всичко е благодарение на финикийските знаци,а и сте мнооого далеч от агитките на Ботев,Левски,Локо(Пд.),ЦСКА,Берое...иначе ако ви става по-добре от % съотношение - величайте се,но както се вижда в Европа не ги интересува % съотношение,пък и срещу историята и традициите не може да застанете:
1.Ботев
2.Левски
3.ЦСКА
4.Локо Пд.5.Лудогорец
Все пак сте в петицата и това е успех за един 33 000 град.

Първо ще ти вметна, че Разград не е село. Казва ти го човек, който познава еднакво добре Разград, столицата и още 3-4 български градове и села. Дълбоко се съмнявам да познаваш Разград по-добре, отколкото аз познавам Пловдив, един град който харесвам и където имам много приятели.
Комплекс е не вметката, която направих, защото тя е продиктуване от моето фенство. Напълно естествено е да изтъкна нещо за отбора, на който симпатизирам, защото той присъства в извадката и има първенство по показателя, който посочих. Комплекс е, че това ви засегна дълбоко, защото за вас други няма. Вие сте единствени и неповторими.
Много ви здраве!
п.с. гениално си се сетил да напишеш всички с болд, освен петия в класирането, който впрочем има абсолютно същия показател като четвъртия - и Лудогорец и Локо ПД са с 4.143 и са само на 100 от третия - ЦСКА (4.243)