Седалки за Г? Нужни ли са въобще такива?
А и аз лично смятам да дам шанс на Илиев да покаже какво може поне до лятото. И не, не съм от курвите и педалите, дето се правят на фенове само в социалните мрежи. Даже фейсбук нямам..
ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Янис Зику написа:Седалки за Г? Нужни ли са въобще такива?
А и аз лично смятам да дам шанс на Илиев да покаже какво може поне до лятото. И не, не съм от курвите и педалите, дето се правят на фенове само в социалните мрежи. Даже фейсбук нямам..
Принципно не може без седалки поне такива са изискванията на УЕФА, аз предпочитам да му сложат един нов бетон и без седалки целия сектор.
Много нападате Майкъла за начина, по който говори, но аз мисля, че е по-добре да влиза в повече детайли, макар и това да е непрофесионално, отколкото да си мълчи всеки в отбора и по някое време да изгърми сензационна новина, че Пакурар или някой подобен ще ни съди за 200 000 евро, които трябва да му платим за 34 минути от живота му, които е прекарал с червената фланелка на терена дразнейки ни с бездарието си.
Може да е просташко да се караш на всеослушание с агента на Спас Делев, относно финансовите параметри на договора му, но е по-добре, отколкото тихомълком да договориш тлъста заплата за някой футболист и в крайна сметка да не можем да си платим текущите задължения.
За мен ще е успешна работата на Майкъла, ако успее да договори един бюджет, който да се спазва стриктно и в следващите поне 2 полусезона да нямаме забавени заплати, неплатени хотелски услуги, обяд и всякакви други елементарни за професионален клуб неща.
Това да се държи по-сдържано пред медиите и какво да им споделя и какво не може да се научи. Препоръчвам му да си намери някакво обучение по медийни изяви. За 5-6 часа тренинг със специалист ще има огромен ефект.
Може да е просташко да се караш на всеослушание с агента на Спас Делев, относно финансовите параметри на договора му, но е по-добре, отколкото тихомълком да договориш тлъста заплата за някой футболист и в крайна сметка да не можем да си платим текущите задължения.
За мен ще е успешна работата на Майкъла, ако успее да договори един бюджет, който да се спазва стриктно и в следващите поне 2 полусезона да нямаме забавени заплати, неплатени хотелски услуги, обяд и всякакви други елементарни за професионален клуб неща.
Това да се държи по-сдържано пред медиите и какво да им споделя и какво не може да се научи. Препоръчвам му да си намери някакво обучение по медийни изяви. За 5-6 часа тренинг със специалист ще има огромен ефект.
Teo написа:Янис Зику написа:Седалки за Г? Нужни ли са въобще такива?
Принципно не може без седалки поне такива са изискванията на УЕФА, аз предпочитам да му сложат един нов бетон и без седалки целия сектор.
Може, на Дортмунд например сектора е без седалки.
Teo написа:Янис Зику написа:Седалки за Г? Нужни ли са въобще такива?
Трубуната за най-запалените фенове на Дортмунд, която се намира зад вратата, е без седалки.

Да го правят и нашия така, хем ще се съберем много повече в сектора и примерно върху бетона да се напише нещо свързано с нашия отбор ще бъде много красиво 

-
Някой има ли предположения кои са другите българи?Романов?,Александров(Мишо)?
Мартин Петров
Edit: сега му погледнах страницата в wiki и пише, че настоящият му отбор е CSKA Sofia.
Edit: сега му погледнах страницата в wiki и пише, че настоящият му отбор е CSKA Sofia.

гражданин от село написа:Някой има ли предположения кои са другите българи?Романов?,Александров(Мишо)?
Бате мани ги тия предложения! Паро и чичо Митко трябва да си свършат работата и да докарат най - големите таланти в България на всички постове!
Иначе задължително ни трябват 2ма опорни, ляв и десен бек, централен защитник, плеймейкър и дясно крило, освен Чочката и Камбура! От Първия полусезон трябва да останат само титулярите, плюс младоците, всички други да си заминават!
Янис Зику написа:Мартин Петров
Ако това е вярно с другия Марто могат и да стопят 9 точки следващия полусезон, но едва ли ще дойде Петров още сега...