Лацио - Интер ( 15 Декември | Събота |21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лацио - Интер ( 15 Декември | Събота |21:45)
Даниел, тези неща които си изброил са така, но Ювентус играят най...как да го кажа правилния футбол. На мач правят доста атаки с много положения и се вижда, че играчите им се разбират на терена.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Много офтопик пак
Предлагам всички любители на италианския футбол да се обединим около мнението , че Милан играят най-красивия , най-ефективния , най-чистия и най-прагматичен футбол в слънчевата система
Играчите на Ювентус са церебрални убийци и банда симуланти , които знаят само да говорят ! Антонио Конте е престъпник , който трябваше да лежи в затвора !
Повече от очевидна е разликата в момента между Ювентус и всички останали в Италия . Интер имат проблясъци като този в Торино , но това не отразява реалното ниво на отбора . Днес не заслужавахте да загубите , но както казаха и преди мен , не заслужавахте и да спечелите срещу Наполи .

Повече от очевидна е разликата в момента между Ювентус и всички останали в Италия . Интер имат проблясъци като този в Торино , но това не отразява реалното ниво на отбора . Днес не заслужавахте да загубите , но както казаха и преди мен , не заслужавахте и да спечелите срещу Наполи .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- storm
- Контакти:
Очаквана за мен победа на Лацио над Интер.. Не съм гледал мача, но гледах репортаж и от него мога да съдя, че за момента Лацио има по добър състав от отбора на Интер и само това, че нямат нужния характер от "нерадзурите" на моменти ще им попречи да направят нещо повече от Интер тази година.
Колкото до офтопика, който създаде тоя Даниел, колкото и повече постове да му чета толкова по забавно ми става.. Няма лошо да мразиш съперника, това го има навсякъде, но има хора, които казват обективно нещата, а той си измисля някакви негови си теории, които нямат нищо общо с реалността..Това е нормално защото човека е на възраст и акъла му е доста по изкривен вече от годините.. А колкото до темата Милан/Ювентус е абсурдно да се говори, че за в момента Ювентус е най-подпирания отбора, след като за няколко кръга миланският отбор бе брутално ( както и Ювентус естествено в по предишните кръгове) побутнат с несъществуващи дузпи (ЮВЕНТУС), няколко гола от засада и прочие.. Само един лицемер и дребна душица както каза той може да говори подобни неща.. А още по лошото е , че макар всеки да му се присмива и да го плюе той продължава да пише глупости.. Това е на психическа основа..
Колкото до офтопика, който създаде тоя Даниел, колкото и повече постове да му чета толкова по забавно ми става.. Няма лошо да мразиш съперника, това го има навсякъде, но има хора, които казват обективно нещата, а той си измисля някакви негови си теории, които нямат нищо общо с реалността..Това е нормално защото човека е на възраст и акъла му е доста по изкривен вече от годините.. А колкото до темата Милан/Ювентус е абсурдно да се говори, че за в момента Ювентус е най-подпирания отбора, след като за няколко кръга миланският отбор бе брутално ( както и Ювентус естествено в по предишните кръгове) побутнат с несъществуващи дузпи (ЮВЕНТУС), няколко гола от засада и прочие.. Само един лицемер и дребна душица както каза той може да говори подобни неща.. А още по лошото е , че макар всеки да му се присмива и да го плюе той продължава да пише глупости.. Това е на психическа основа..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Хората са го казали като не вкараш ще ти вкарат. Лацио винаги са ми били антипатични и след снощния мач са малко повече. Дано Интер завърши годината с 2 победи.
П.п. Типично домакинско съдииство, тоя път обаче оака само малко мача
П.п. Типично домакинско съдииство, тоя път обаче оака само малко мача
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- PhilippeCoutinho
- Контакти:
Някой хора(не фенове на Интер) го казаха още в темата за мача срещу Наполи-отборът се опитва да играе на контраатаки срещу по-сериозните отбори,а истината е че нямаме изпълнителите за скоростна контраатака,един Гуарин не стига..
Конкретно в този мач,който беше тежък за окото имахме прекрасни шансове през втората част,и единствено късмета не беше на наша страна.Но пък и Миро Клозе изпусна 1-2 прекрасни положения,но в крайна сметка ни вкара. Някой може би ще му стане смешно,но за мен ни трябва СНАЙДЕР незабавно в първия отбор.
Конкретно в този мач,който беше тежък за окото имахме прекрасни шансове през втората част,и единствено късмета не беше на наша страна.Но пък и Миро Клозе изпусна 1-2 прекрасни положения,но в крайна сметка ни вкара. Някой може би ще му стане смешно,но за мен ни трябва СНАЙДЕР незабавно в първия отбор.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/70ed75d219271c3fa5426e601ee9c908/tumblr_merb5e0M6h1r5vp1oo1_250.gif[/wrapimg]
PhilippeCoutinho написа:Някой хора(не фенове на Интер) го казаха още в темата за мача срещу Наполи-отборът се опитва да играе на контраатаки срещу по-сериозните отбори,а истината е че нямаме изпълнителите за скоростна контраатака,един Гуарин не стига..
Снайдер си заминава през зимата, за това не играе. Морати иска да го запази читав и без контузии, защото една контузия би попречила на евентуална продажба.
- Авалокитешвара
- Контакти:
PhilippeCoutinho написа:Някой хора(не фенове на Интер) го казаха още в темата за мача срещу Наполи-отборът се опитва да играе на контраатаки срещу по-сериозните отбори,а истината е че нямаме изпълнителите за скоростна контраатака,един Гуарин не стига..
То е ясно, че ни трябва, но за съжаление финансовите недоразумения ще доведат до продажба. Иначе Уесли, когато е във форма, е един много лачествен халф.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар