Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Мнениеот Udoji90 » 18 дек 2012 13:09

Както и предполагах, получи се едно столично дерби. Бях почти сигурен, че ще играем срещу "Славия", но не се оказах прав. (Всъщност може наистина да ги срещнем, но на по-късен етап, ако преодолеем настоящия.) При всяко положение по-добре "Локо", отколкото "Левски" или "Литекс", но след последния ни мач срещу "железничарите" е пределно ясно, че не трябва да ги подценяваме. Хубаво е, че в реванша сме домакини, макар че като знам каква е ситуацията при двата отбора, възможно е тогава все още да не са си на собствените стадиони, а и двата мача да се играят на неутрален терен.
За пореден път "Левски" и "Литекс" се срещат в тази фаза - ловчанлии напоследък успяват да елиминират "сините" (изключвам финалите между двата отбора), пък и са домакини в реванша, но "Левски" са може би с една идея по-добър отбор и след като прекъснаха серията от 2 отпадания от "Черно море", може да сторят това и срещу "Литекс". (Най-хубавото за ЦСКА е, че един основен конкурент отпада, но разбира се за да има полза от това, трябва ние да продължим.)
"Славия" са фаворит срещу "Миньор", но пък знаем как "чуковете" всеки сезон имат избухвания срещу столични отбори, така че не ги отписвам.
В последната двойка "Берое" по принцип се считат за по-стойностния отбор, но пък в момента са след "Пирин" в класирането, а и паднаха от тях на свой терен в А група, така че трудно бих определил фаворит в сблъсъка.
Последна промяна от Udoji90 на 18 дек 2012 13:50, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 дек 2012 13:29

Локо Сф - ЦСКА и Левски - Литекс бяха двойките, които исках преди жребия и съм доволен, че точно така се стекоха нещата.
Локо Сф не може да ни затрудни в два мача. Понякога се случват подобни неща след подценяване, като в последното дерби между двата отбора, но в 2 мача железничарите нямат никакъв шанс.
Чудя се и се мая на сините как още вярват, че имат някакъв силен отбор, който "безпроблемно" да отстрани Литекс. Как не разбрахте, че извън София Левски няма нищо общо с играта, която показва, като домакин. Ама нищо общо. Тези гостувания в началото на пролетта ще ви свалят много бързо на земята, чак ще се чудите откъде ви е дошло.
Нито Мъри, нито Херо ще ви легнат. Единствено Гонзо може да го направи и сигурно ще го направи.
Забравете за размяна на победи в мачовете с Литекс. Първо, треньор на оранжевите е Стоичков, второ - мачовете за купата са в прекалено ранен етап. Литекс не може да се откаже от борбата за третото място, защото има голяма вероятност да остане на сухо и в турнира за купата.
Когато през 2009 двата отбора направиха "разменката" двубоят беше на фаза полуфинал и имаше някакъв резон, още повече, че ЦСКА беше отпаднал вече от Пирин.
Поне от 7-8 години Левски няма победа в Ловеч с изключение на разменката през 2009!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 18 дек 2012 13:45

mistreated написа:Локо Сф - ЦСКА и Левски - Литекс бяха двойките, които исках преди жребия и съм доволен, че точно така се стекоха нещата.
Локо Сф не може да ни затрудни в два мача. Понякога се случват подобни неща след подценяване, като в последното дерби между двата отбора, но в 2 мача железничарите нямат никакъв шанс.
Чудя се и се мая на сините как още вярват, че имат някакъв силен отбор, който "безпроблемно" да отстрани Литекс. Как не разбрахте, че извън София Левски няма нищо общо с играта, която показва, като домакин. Ама нищо общо. Тези гостувания в началото на пролетта ще ви свалят много бързо на земята, чак ще се чудите откъде ви е дошло.
Нито Мъри, нито Херо ще ви легнат. Единствено Гонзо може да го направи и сигурно ще го направи.
Забравете за размяна на победи в мачовете с Литекс. Първо, треньор на оранжевите е Стоичков, второ - мачовете за купата са в прекалено ранен етап. Литекс не може да се откаже от борбата за третото място, защото има голяма вероятност да остане на сухо и в турнира за купата.
Когато през 2009 двата отбора направиха "разменката" двубоят беше на фаза полуфинал и имаше някакъв резон, още повече, че ЦСКА беше отпаднал вече от Пирин.
Поне от 7-8 години Левски няма победа в Ловеч с изключение на разменката през 2009!

Не че е толкова важно,ама 2009 Левски отпаднаха за купата от Пирин,не знам как я виждаш тая "разменка",не забравяй че твоя отбор си пада
по "разменките" с Литекс.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 дек 2012 13:55

bai hoi написа:Не че е толкова важно,ама 2009 Левски отпаднаха за купата от Пирин,не знам как я виждаш тая "разменка",не забравяй че твоя отбор си пада

Аз никъде не съм споменавал, че Левски са отпаднали от Литекс през 2009. Просто така се разчисти пътя на Литекс към купата, защото им остана само мач с Пирин. За сметка на това пък Левски без проблеми си победиха в Ловеч, като преди това бяха загубили с 0:3 от Локо Сф.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 дек 2012 14:39

RIR написа:
BadBoy написа:Левски - Ловеч си е класика, а и едните гонят нещо по-ценно от купата на БГ пък и гостуват и не трябва да губят точки.
Единия около мачовете ще е 100% когато е и мача за първенство
И те така
:mrgreen:
Tommi написа:Какво толкова сте се уплашили от Ловеч? :roll: Слабички са.

Те да ви вземат точки за първенство пък нека са си слаби.

Интересна аналогия правиш. Имаш някакви спомени от сезон 1998-1999?

Sorry, че ви се намесвам в спора, но аз се сещам за едни мачове на Левски с Пирин за купата, след това на Литекс с Левски за първенство, треньор беше Мъри, така че няма отбор който да не е влизал в уговорки и т.н.

Относно жребия, жребии като жребии. Който е по-добър ще продължи, но тези мачове са толкова далече, че в момента изобщо няма какво да им се коментира.
Последна промяна от PFC Litex на 18 дек 2012 14:50, променено общо 1 път.
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 дек 2012 14:44

mistreated написа:
bai hoi написа:Не че е толкова важно,ама 2009 Левски отпаднаха за купата от Пирин,не знам как я виждаш тая "разменка",не забравяй че твоя отбор си пада

Аз никъде не съм споменавал, че Левски са отпаднали от Литекс през 2009. Просто така се разчисти пътя на Литекс към купата, защото им остана само мач с Пирин. За сметка на това пък Левски без проблеми си победиха в Ловеч, като преди това бяха загубили с 0:3 от Локо Сф.

Ама то тогава и ЦСКА ни се надупи. Освен това, ако всичко е както го казваш, тоест Левски страшен у дома и слаб навън, това че първият мач е на Герена е само от полза. Освен това Стоичков е слаб треньор, дори и за Литекс е слаб (падна и от Левски и от Лудогорец и от Ботев и само в първия кръг би неоринтариня още ЦСКА, да не говорим как изпусна миналата година евротурнирите със загуба у дома от Локо Пловдив), по-слаб от него е само Гонзо. Така че не мисля, че Литекс ще елиминира Левски.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 дек 2012 15:03

Левски са на път да си вкарат автогол с това желание първият 1/4 да е след започване на пролетния дял.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=317165
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 дек 2012 15:13

drvasko98 написа:Ама то тогава и ЦСКА ни се надупи. Освен това, ако всичко е както го казваш, тоест Левски страшен у дома и слаб навън, това че първият мач е на Герена е само от полза. Освен това Стоичков е слаб треньор, дори и за Литекс е слаб (падна и от Левски и от Лудогорец и от Ботев и само в първия кръг би неоринтариня още ЦСКА, да не говорим как изпусна миналата година евротурнирите със загуба у дома от Локо Пловдив), по-слаб от него е само Гонзо. Така че не мисля, че Литекс ще елиминира Левски.

Интересно защо пропускаш факта, че Стоичков ви го сложи пролетта в Ловеч с гол на Ицо Янев.
Не разбирам каква е логиката за първия мач на Герена и ползата от това. Всеки знае, че по принцип домакинство във втория мач е леко предимство.

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 18 дек 2012 15:25

magichko написа:Локо сф - ЦСКА

урааааааа

Да няма после...ура, ура....и накрая шнура :lol:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2012 15:57

mistreated написа:Интересно защо пропускаш факта, че Стоичков ви го сложи пролетта в Ловеч с гол на Ицо Янев.
Не разбирам каква е логиката за първия мач на Герена и ползата от това. Всеки знае, че по принцип домакинство във втория мач е леко предимство.

А ти пропускаш факта, че тогава цифровото изражение нямаше нищо общо с игровото поведение на двата отбора.
Левски пропусна 5-6 сто процентови положения.

Левски винаги създава доста ситуации в Ловеч и е въпрос на време Литекс да получат погром.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”