ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Това ти казвам бе човек.. Едно е отбора ни да се бори за квалификация в ЛЕ, друго е да вземе титлата и да играе квалификации за ШЛ. Как мислиш, има ли разлика между двете и дали е по-вероятно да дойдат пари от някъде, след като сме станали шампиони? Не, че сме тръгнали да ставаме де..
Янис Зику написа:Това ти казвам бе човек.. Едно е отбора ни да се бори за квалификация в ЛЕ, друго е да вземе титлата и да играе квалификации за ШЛ. Как мислиш, има ли разлика между двете и дали е по-вероятно да дойдат пари от някъде, след като сме станали шампиони? Не, че сме тръгнали да ставаме де..
Отбора на ЦСКА е играл 30 пъти квалификации за ШЛ и какво от това?!
ЦСКА играли полуфинали и биели действащи шампиони и какво от това?!
Левски влезнаха в ШЛ и какво от това?!
Левски,Литекс и ЦСКА играха в групите на ЛЕ и какво от това?!
Четеш ми мненията през редовете. Евентуално ако станем шампиони шансът ни Титан да продадат отбора нарастват драстично. Ето затова ни трябват качествени чужденци, за да имаме поне малък шанс в борбата за нещо повече от калъфка.
Вярно е, изкрещях като ненормален при гола на Долапчиев, но не може ей така да вземеш 11 юноши и да ги сложиш титуляри.
Вярно е, изкрещях като ненормален при гола на Долапчиев, но не може ей така да вземеш 11 юноши и да ги сложиш титуляри.
-
Янис,българският футбол не е интересен за сериозни инвеститори сам по себе си.Трябва я концесия за десетки или стотици милн. лв.,я газопровод за млрд. евро,я нещо друго такова,което реално го интересува и печели многократно инвеститора,а футболният отбор е само един необходим популистки обществен разход.
„По-скоро можете да заложите на ЦСКА“, отговори свободният в момента нападател Мартин Камбуров на въпроса в кой отбор е по-вероятно да премине, като намекна, че това може да се случи още в утрешния вторник.
„Още преди да говоря с ЦСКА, от доста време съм разговарял с хора от Черно море, изслушал съм ги, но не съм дал конкретен отговор“, каза Камбуров, който говори в предаването „Пред банята“ по ТВ7.
Голаджията обясни и защо не се е стигнало до завръщанете му в Локомотив Пловдив: „И аз имах голямо желание да се върна в Локо Пд, и хората в Пловдив го искаха, но човекът, който управлява там, няма много общо с футбола, още за 5 минути ми стана ясно, че нещата няма да се получат.“
„За мен по-важен е престижът, а не парите. Далеч от истината са информациите, че съм искал баснословни суми от ЦСКА.“
„Нека утре всичко се завърши и ще видите, а и Майкъла иска да изчисти нещата в ЦСКА и там вече не се дават такива големи суми.“
„Аз нямам проблеми да играя с Мишел Платини, дали ще сме партньори или ще сме конкуренти за място, това ще го реши треньорът“, коментира Мартин Камбуров.
Хубава новина.

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- dreben23
- Контакти:
В 14.00 представяме Камбуров! Честито! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
- Udoji90
- Контакти:
То хубаво, че представяме Камбуров, обаче аз малко се стреснах, като прочетох вчера как Нанков е казал, че ни трябват още само ляв бек и плеймейкър. Не, че не съм съгласен за тези постове, но продължавам да смятам, че в момента са ни нужни също поне 1 опорен халф (по-скоро повече от 1, ако махнат Кириакидис) и поне 1 крило (по възможност със силен ляв крак).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Имаме няколко футболисти, които скоро ще бъдат представени и вече са договорени.