Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 дек 2012 12:21

Viktor4o_Rs написа:
Avanti_Ragazzi написа:Без проблем ще се справим с Литекс! И очаквам отново приятно посрещане от нас на онзи представител на кюрдския етнос!!!

А краноармейците да внимават много в картинката да не изядат пак някой кокал! Щото вече са го яли тоя кокал няколко пъти! Няколко пъти без проблеми го преглътнаха, но няколко пъти и се задавиха с него! Както миналата седмица да речем!!!

Така без проблеми се справяте, че ви елиминират всеки път :lol: :lol: :lol: Иначе за Кокала си прав.

Не знам колко често ни елиминират те или ние! Ама си спомням няколко финала за купата между Левски с Литекс! И познай кой от двата отбора никога не е печелил трофея? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 дек 2012 12:23

Avanti_Ragazzi написа:
Viktor4o_Rs написа:
Avanti_Ragazzi написа:Без проблем ще се справим с Литекс! И очаквам отново приятно посрещане от нас на онзи представител на кюрдския етнос!!!

А краноармейците да внимават много в картинката да не изядат пак някой кокал! Щото вече са го яли тоя кокал няколко пъти! Няколко пъти без проблеми го преглътнаха, но няколко пъти и се задавиха с него! Както миналата седмица да речем!!!

Така без проблеми се справяте, че ви елиминират всеки път :lol: :lol: :lol: Иначе за Кокала си прав.

Не знам колко често ни елиминират те или ние! Ама си спомням няколко финала за купата между Левски с Литекс! И познай кой от двата отбора никога не е печелил трофея? :lol: :lol: :lol:

Финал - ОК, но на елиминации си ви отстраняват често :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 дек 2012 12:24

v.r.s. написа:Славия е приемлив съперник за Миньор, попринцип играем успешно срещу тях. Друг е въпроса дали отбора ни ще продължи да съществува и в какво състояние ще е ако го има. Иначе оправят ли се финансово нещата и запази ли се отбора няма да им бъде никак лесно на Славия. Той и Венци Стефанов си го каза и съм сигурен, че го мисли съвсем сериозно.

Вярно е, че сте ни неудобен съперник и в никакъв случай не бива да ви подценяваме. Но каквото и да стане, ние сме длъжни да ви елиминираме ;) Все пак успех и дано клубът продължи да съществува.
Изображение

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 18 дек 2012 12:26

Миньоро на финал !!! Прецакваме Славия , на полуфинала - Берое абонат !!!

Потребителски аватар
Levskar-Mitko
Контакти:

Мнениеот Levskar-Mitko » 18 дек 2012 12:30

dreben23 написа:Явно не смятате достатъчно добре, но вижте си програмата- съдбата ви я държат все ваши хора, а това не е добре колкото и приятно да ви звучи в медиите - Херо и Гонзо ще ви се хвърлят на кръв, е вече зависи каква им е селекцията разбира се и вашата, но при всички положения може да станете за резил още в началото, ама не си давате сметка все още! :)
Докато ние вече сме видяли резила и сме били на дъното, а от него започва изкачване към повърхността. Не може дълго да се живее под водата... бавно и сигурно. ;)
Между другото, днес май ще представим Мартин Камбуров! :)

Ти наща програма я остави,криво ляво ще избутаме.По скоро се тревожи за вашата 4е и вие трябва да минете през(нашите хора),и помисли дали ще влезете в тройката.

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 18 дек 2012 12:35

wsxedcrfv написа:
БАТЭ написа:Честита поредна нулева година на Подуене

с помощта на БКП -25 титли
без помощта на БКП-само 6 титли.
годините минават бавно,
калъфките множат се славно.
историята простичко говори:
без БКП и милко балев,
вечно втори.

Ти си брой калъфките с помощта на Борат че тенденцията ви е вечно трети напоследък ....
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 18 дек 2012 12:37

wsxedcrfv написа:
RedeviL написа:
Viktor4o_Rs написа:Познах, че ще играем с Миньор или Локо (Сф), а Левски - с Литекс :lol: :lol: :lol: На FM-a който играя със Славия ми се паднаха точно перничани за Купата, така че бях почти сигурен. :mrgreen: Разбира се, много съм доволен от жребия. 8-)
Иначе според мен Литекс ще елиминира Левски, а ЦСКА ще има доста трудни минути срещу Кокала :roll: Берое и Славия ми изглеждат най-сигурните полуфиналисти, стига да не подценят съперниците си. А конспираторите, според които ни тикали за Купата - затова ли ни се падна Ботев (Пловдив) предния кръг, докато някои други разцъкваха със сателитите си или с трагичния при Зафето Черно море ? :lol: :lol: :lol:

Вместо всички да благодарите на ЦСКА, че собственоръчно разичсти купата рано рано от най-силния отбор в България и ви дава право да се надявате за първото място, защото повярвайте ми ако Лудогорец бяха в играта всички вие можехте да забравите за каквито и да било шансове..Вместо това всички пак се нахвърляте върху ЦСКА!

ще ви благодарим ,и то два пъти на полуфинала.
бу ха ха

както благодарихте тая есен - надупени? нищо ново ...
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 дек 2012 12:38

BOSS написа:Миньоро на финал !!! Прецакваме Славия , на полуфинала - Берое абонат !!!

Може, освен ако не се случи наобратното ;) Надявам се, нашите играчи да не си мислят, че Миньор сами ще се бият. Тази година за купата ни върви в мачове с отбори в жълто ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 дек 2012 12:47

Viktor4o_Rs написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Viktor4o_Rs написа:

Финал - ОК, но на елиминации си ви отстраняват често :roll:

Значи първо трябва да ти е пределно ясно, че турнир в 2 мача на разменено гостуване и турнир в един мач с жребий нямат ама нищо общо? Литекс само един път е отстранявал Левски в 2 мача през 2001! Докато Левски го е правил 2 пъти през 1997 и 1999 есента!

Защото както финалите с Литекс, така и мачовете в 1 мач са коренно различно нещо, от това сега!
Първо Литекс така и така не ни победи и в двата 1/4 финала! Те завършиха наравно и паднахме чрез дузпи! И да не забравяме и двата мача бяха в Ловеч, което ама изобщо не е маловажно, дори напротив! ако мачовете бяха на Герена дали някой може да гарантира, че Литекс щеше да ни отстрани! Но това е късмета, както при жребия за домакинство, така и при дузпите! За разлика от нас които имаме две победи във финали над тях и една в суперкупата! Литекс дори когато ни отстрани последните два пъти не ни победи!

А сега е друга бира работа, защото освен в Ловеч ще играем и в София, сега са 2 мача не 1! А това променя из основи всичко, ама всичко!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 дек 2012 12:51

RedeviL написа:
Viktor4o_Rs написа:Познах, че ще играем с Миньор или Локо (Сф), а Левски - с Литекс :lol: :lol: :lol: На FM-a който играя със Славия ми се паднаха точно перничани за Купата, така че бях почти сигурен. :mrgreen: Разбира се, много съм доволен от жребия. 8-)
Иначе според мен Литекс ще елиминира Левски, а ЦСКА ще има доста трудни минути срещу Кокала :roll: Берое и Славия ми изглеждат най-сигурните полуфиналисти, стига да не подценят съперниците си. А конспираторите, според които ни тикали за Купата - затова ли ни се падна Ботев (Пловдив) предния кръг, докато някои други разцъкваха със сателитите си или с трагичния при Зафето Черно море ? :lol: :lol: :lol:

Вместо всички да благодарите на ЦСКА, че собственоръчно разичсти купата рано рано от най-силния отбор в България и ви дава право да се надявате за първото място, защото повярвайте ми ако Лудогорец бяха в играта всички вие можехте да забравите за каквито и да било шансове..Вместо това всички пак се нахвърляте върху ЦСКА!

Абсолютно си прав. Фенщината в повечето случаи се изразява в безсмислени спорове и глупави подхвърляния дори и обиди. Малко футбол се коментира, което е жалко. Ние вече не участваме в надпреварата за купата, но с интерес следя развитието на този формат. Според мен, ЦСКА към този момент би преодолял всеки съперник за купата. Литекс също не са за подценяване. Мисля, че финала ще бъде между ЦСКА и Литекс.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”