Литекс (Ловеч) - Черноморец (Бургас) FT.1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Черноморец (Бургас) FT.1-0

Мнениеот ntodorov » 18 дек 2012 11:31

petkan написа:С голямо закъснение виждам какво сте писали тук, но пък въпросът ми мисля е актуален: Какво имате против песента на Тоника - "Бургаски вечери"?

А-ааа нищо против песента Петьо. Напротив...Тя беше пусната след края на мача - високо, натъртващо, грозно и тенденциозно. Беше пусната веднага след последния съдийски сигнал, когато скандирахме името на отбора. Бяхме заглушени. С оглед на събитията и развоя на мача тази песен прозвуча, като родния химн изпълнен в чест на кучешки двубой. Добавям и 4-5 -ма ловешки фенове, които си вдигаха оранжевите шалчета имитирайки блус движения насочени към нас...Тази песен щях да я приема, ако беше пусната преди началото на мача...Иначе веднага след края на това изпълнение беше пусната "оранжевата песничка" ( оранжево небето, оранжевите хора, оранжевия град и прочие), която е способна да стресира всяко музикално възприятие и да направи пришка на всяка ушна мида. Ние, като Бургазлии и хора с романтични натури и души почувствахме погазването на музикалния символ на града ни. Фалша го надуших/ме със същата успеваемост, като да дойде при мен Селена Гомес и да ми каже, че съм млад, красив и единствения в галактиката мъж за нея :oops: ... Красиви и топлещи сърцето и чреслата* на хуещия** орган думи, нооооо за голямо мое съжаление - твърде неверни и користно-изкривени.:mrgreen:
[offtopic]*чресло - ташак на старовремски., **хуещ орган - :roll: ами няма по-нежно нарицание за този звяр. :oops:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 18 дек 2012 11:45

ntodorov написа:
petkan написа:С голямо закъснение виждам какво сте писали тук, но пък въпросът ми мисля е актуален: Какво имате против песента на Тоника - "Бургаски вечери"?

А-ааа нищо против песента Петьо. Напротив...Тя беше пусната след края на мача - високо, натъртващо, грозно и тенденциозно. Беше пусната веднага след последния съдийски сигнал, когато скандирахме името на отбора. Бяхме заглушени. С оглед на събитията и развоя на мача тази песен прозвуча, като родния химн изпълнен в чест на кучешки двубой. Добавям и 4-5 -ма ловешки фенове, които си вдигаха оранжевите шалчета имитирайки блус движения насочени към нас...Тази песен щях да я приема, ако беше пусната преди началото на мача...Иначе веднага след края на това изпълнение беше пусната "оранжевата песничка" ( оранжево небето, оранжевите хора, оранжевия град и прочие), която е способна да стресира всяко музикално възприятие и да направи пришка на всяка ушна мида. Ние, като Бургазлии и хора с романтични натури и души почувствахме погазването на музикалния символ на града ни. Фалша го надуших/ме със същата успеваемост, като да дойде при мен Селена Гомес и да ми каже, че съм млад, красив и единствения в галактиката мъж за нея :oops: ... Красиви и топлещи сърцето и чреслата* на хуещия** орган думи, нооооо за голямо мое съжаление - твърде неверни и користно-изкривени.:mrgreen:
[offtopic]*чресло - ташак на старовремски., **хуещ орган - :roll: ами няма по-нежно нарицание за този звяр. :oops:[/offtopic]

Лош пример , Нейчо ... лош пример . Хич няма да я слушам Селена Гомес какви ги плещи ... стига да има съответствие между думи и дела от нейна страна :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 дек 2012 12:42

Лош пример , Нейчо ... лош пример . Хич няма да я слушам Селена Гомес какви ги плещи ... стига да има съответствие между думи и дела от нейна страна

То тъй е Миро...Ама, ме притеснява моето "съответствие"...На дърти години за кепазе ли да ставам. :mrgreen: Няма да е добре за самочувствието и житейския ми тонус по-нататък... :P А и, като го гледам това девойче по-скоро ме избиват бащински чувства. :)
[offtopic]Баси. Одъртявам със скоростта на светлината. За по-младите - дръжте и не изпускайте нищо. Сега е момента. Сетне и силите и мераците свършват, като мъжки заек за разплод. Бързо и внезапно.[/offtopic]
ПС: За тези, които не знаят или не се сещат за кой говорим:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M8uPvX2te0I[/youtube]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 18 дек 2012 14:32

Ясно, сега разбирам и ако е така съм съгласен. Първоначално помислих, че имате предвид друго...
[offtopic]Махнете я тая Селена оттук бе! Ще разбуни дърташките мераци. Кой знае още колко набори ще се накачат на клончето ся :shock:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 дек 2012 16:44

[offtopic]Само да попитам какво и харесвате на Селена-та?? Тя си е от местните цигани,ако не я бяха пробутали за певица да беше изцвъкала 3-4 чавета до сега :lol: То вярно,че цигани много в тази държава и може да се обърка човек,ама тези от Мексико и Латинска Америка са от същия дол дренки 8-) 8-)[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”