Иначе в мачът през този полусезон,ЛЕВСКИ с всичките си чужденци и селекция ,не показа с нищо че е по-добър отбор от ЛИТЕКС и имаше 1/2 свестни атаки за цял мач,да не говорим след това какво показаха и срещу ЦСКА и Лудогорец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dreben23 написа:Левскари, Илиан Илиев не става за треньор. В рамките на няколко пролетни кръга ще излетите от борбата за титлата, сменете го докато е време, че и с много сателити сте се снабдили, а всички знаем колко болка причиняват те.Всъщност, Лудогорец не виждам как няма да е шампион още към петия,кръг някъде...
![]()
Четирите мача между Левски и Литекс сякаш гарантират класиране поне за ЛЕ на ЦСКА, няма значение през кой от турнирите!![]()
Определено ще бъде забавна Новата година!!!
Viktor4o_Rs написа:Познах, че ще играем с Миньор или Локо (Сф), а Левски - с Литекс![]()
![]()
На FM-a, който играя със Славия, ми се паднаха точно перничани за Купата, така че бях почти сигурен.
Разбира се, много съм доволен от жребия.
![]()
Иначе според мен Литекс ще елиминира Левски, а ЦСКА ще има доста трудни минути срещу КокалаБерое и Славия ми изглеждат най-сигурните полуфиналисти, стига да не подценят съперниците си. А конспираторите, според които ни тикали за Купата - затова ли ни се падна Ботев (Пловдив) предния кръг, докато някои други разцъкваха със сателитите си или с трагичния при Зафето Черно море ?
![]()
![]()
RedeviL написа:Viktor4o_Rs написа:Познах, че ще играем с Миньор или Локо (Сф), а Левски - с Литекс![]()
![]()
На FM-a който играя със Славия ми се паднаха точно перничани за Купата, така че бях почти сигурен.
Разбира се, много съм доволен от жребия.
![]()
Иначе според мен Литекс ще елиминира Левски, а ЦСКА ще има доста трудни минути срещу КокалаБерое и Славия ми изглеждат най-сигурните полуфиналисти, стига да не подценят съперниците си. А конспираторите, според които ни тикали за Купата - затова ли ни се падна Ботев (Пловдив) предния кръг, докато някои други разцъкваха със сателитите си или с трагичния при Зафето Черно море ?
![]()
![]()
Вместо всички да благодарите на ЦСКА, че собственоръчно разичсти купата рано рано от най-силния отбор в България и ви дава право да се надявате за първото място, защото повярвайте ми ако Лудогорец бяха в играта всички вие можехте да забравите за каквито и да било шансове..Вместо това всички пак се нахвърляте върху ЦСКА!
dreben23 написа:Явно не смятате достатъчно добре, но вижте си програмата- съдбата ви я държат все ваши хора, а това не е добре колкото и приятно да ви звучи в медиите - Херо и Гонзо ще ви се хвърлят на кръв, е вече зависи каква им е селекцията разбира се и вашата, но при всички положения може да станете за резил още в началото, ама не си давате сметка все още!![]()
Докато ние вече сме видяли резила и сме били на дъното, а от него започва изкачване към повърхността. Не може дълго да се живее под водата... бавно и сигурно.![]()
Между другото, днес май ще представим Мартин Камбуров!
RIR написа:RedeviL написа:RIR написа:Ами истината е, че Левски първо маса време само гостуваше в стария формат на купата, а сега като върнаха 2 мача, сме гости и трите пъти във втория мач. И понеже е жребий - значи е въпрос на късмет. В случая на лош късмет.
А за мрънкането аз в нашия форум не виждам теми за убийството на Левски, за съсипването на клуба от Батков или Тонев, за ББ е лъжец и т.н. Нито си имаме "Легенди за Директивата" и треньор, на който всяка втора дума е колко сте неоправдани.
Айде, айде...да не се знаеме!Никога не съм твърдял, че сред червените е нямало мрънкалници!Обаче много се дразня като видя подобни субекти като теб, които постоянно твърдят, че само те са най-добрите, най-чистите, най-онеправданите и т.н..
Дразниш се, защото вероятно не виждаш нищо грешно в написаното? Защото няма нищо грешно в написаното.
И мисля, че гледаш от друг ъгъл на нещата. Нормално е при вас да има много мрънкане, защото организацията ви в отбора и клуба не върви, не сте се утрепали и от успехи. Успехи напоследък и ние нямаме, но поне в момента нещата организационно изглеждат ОК. Ако не бяха, масата фенове нямаше да е по-различна в отношението си.
Приеми, че е дразнещо обаче всичко свързано с любимият ти отбор да бъде определяно като част от Директива или някакъв Master план.
Ето, ти си фен на Манчесър Ютд и вас постоянно ви набиват как сте подпирани от съдиите. Това няма как да не те дразни, нали? Още повече, че има и доста грешки във вреда на отбора ви - например мача от миналия сезон срещу моя отбор Нюкасъл. Надявам се сега ме разбра и ще преформулираш мнението си за субект, като мен. Не че ще ми промениш деня от това.
Avanti_Ragazzi написа:Без проблем ще се справим с Литекс! И очаквам отново приятно посрещане от нас на онзи представител на кюрдския етнос!!!
А краноармейците да внимават много в картинката да не изядат пак някой кокал! Щото вече са го яли тоя кокал няколко пъти! Няколко пъти без проблеми го преглътнаха, но няколко пъти и се задавиха с него! Както миналата седмица да речем!!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост