Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2012 09:59

Levski4Ever написа:Той Гонзо не е искал да разсипва отбора. Той искаше да направи нещо хубаво за отбора на сърцето му, но му липсваше опитът и тактическата подготовка за Левски. Най-накрая се усети, че не става и се махна.

Е, не, сам бил се махнал ... :lol:

То и аз искам да работя в майкрософт, ама - Първо няма да ме вземат и Второ - Аз няма да се хвана, щото грам идея си нямам от материята, с която те се занимават.
Тоест - имам си достойнство и не бих допуснал да стана за резил.

Очевидно на "Гонзо" възможностите и желанията му, са се разминавали сериозно.
Няма нищо по-вредно от човек, който си мисли че знае и може да направи нещо, но не се усеща, че реалноста е доста различна.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

ТВ Правата

Мнениеот tzvetan_tee » 18 дек 2012 12:12

Днес, в предаването си "Гореща точка", Николай Бареков коментира ситуацията с ТВ правата. Не съм наясно относно корупционните схеми с новата форма за излъчване на мачовете, но качеството е в пъти по-ниско от това, което беше миналата година! ТВ 7 предаваха първенството с много високо качество и се получаваше много добър продукт. Сега с това ТВ+ и умрелите камери на БНТ, първенството едвам се гледа. На БНТ понякога им е далече Варна или Пловдив, а ТВ+ я хващат доста по-малко фенове.
В предаването се показва и мнението на Вальо Михов, който казва, че ден преди офертата на "Футбол про-Медиа", той лично е пратил оферта на БФС на стойност 2 500 000 - 3 000 000 лв., която е по-голяма от настоящата - 2 000 000. За справка, миналата година първенството е било оценено на 5 000 000лв., от които 2 300 000 са платени от ТВ7.

Видео от предаването: http://tv7.bg/dobro-utro/news/9572502.html
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ТВ Правата

Мнениеот джони » 18 дек 2012 12:29

Барека е цербер,не може да му отрече че е цар на разкриването на далавери и схеми,само досега разпокъса любо пъпката,огнян донев,прокопиев,кмета на несебър,така че тежки дни се задават за домувчиев,много тежки

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 18 дек 2012 12:55

Бареков не разкрива нищо. Конкуренцията му дава информация.

Какво ми цитирате алкохолика и комарджията Михов :shock:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

vaceole1914
Контакти:

Мнениеот vaceole1914 » 18 дек 2012 13:31

Тия,от "Ботев"Станаха същите като чорбата-не,че не са бивши прасета.Готови са да оплюят всички и всичко!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2012 13:40

THE G.A.M.E написа:
Levski4Ever написа:Той Гонзо не е искал да разсипва отбора. Той искаше да направи нещо хубаво за отбора на сърцето му, но му липсваше опитът и тактическата подготовка за Левски. Най-накрая се усети, че не става и се махна.

Е, не, сам бил се махнал ... :lol:

То и аз искам да работя в майкрософт, ама - Първо няма да ме вземат и Второ - Аз няма да се хвана, щото грам идея си нямам от материята, с която те се занимават.
Тоест - имам си достойнство и не бих допуснал да стана за резил.

Очевидно на "Гонзо" възможностите и желанията му, са се разминавали сериозно.
Няма нищо по-вредно от човек, който си мисли че знае и може да направи нещо, но не се усеща, че реалноста е доста различна.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
:)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 дек 2012 13:58

Пак Литекс за купата ...... Как един път не извадихме късмет като цска ? :evil:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2012 14:08

tatusindo написа:Пак Литекс за купата ...... Как един път не извадихме късмет като цска ? :evil:

По теорията на вероятностите не може до безкрайност да отпадаме от тях.Все някой път ще ги отстраним... ;)
В този ред на мисли:Литекс ги бихме,а с Локо Сф направихме хикс.
С други думи,това е "най-слабия" Литекс,с който ще се срещнем напоследък.И ако сега не ги отстраним,не знам кога...И то в два мача...
Последна промяна от blue avalanche на 18 дек 2012 14:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 дек 2012 14:09

blue avalanche написа:
tatusindo написа:Пак Литекс за купата ...... Как един път не извадихме късмет като цска ? :evil:

По теорията на вероятностите не може до безкрайност да отпадаме от тях.Все някой път ще ги отстраним... ;)

Ние ако и тоя сезон не ги отстраним когато са с младежката група не знам кога ......

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 дек 2012 14:11

Трябва задължително да ги бием с поне 2 гола разлика на Националния. Реванша в Ловеч е ясно ,че ще бъде много тежък. Там винаги играем трудно. Лошото е ,че това се явява първия мач за пролетта и не знам в какво състояние ще бъдат нашите футбалери след подготовката...
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”