Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Мнениеот turbogena » 18 дек 2012 11:18

siniq_fen написа:Ще се класираме ние, Берое, ЦСКА и Славия. Обаче нещо ми намирисва работата... Преди 2 седмици един пич тук написа, че Левски ще се падне с Литекс и че реваншът ще е в Ловеч. Друг пък каза, че бутат Славия към финала - забележете съперника им. Не знам...

Е кво да ти намирисва бе ,брат? :? Баждека си отиде като пич и изтегли топката... Виж ,че ние почти всяка година се падаме на тая фаза с Литекс.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 18 дек 2012 11:18

siniq_fen написа:Ще се класираме ние, Берое, ЦСКА и Славия. Обаче нещо ми намирисва работата... Преди 2 седмици един пич тук написа, че Левски ще се падне с Литекс и че реваншът ще е в Ловеч. Друг пък каза, че бутат Славия към финала - забележете съперника им. Не знам...

да топката с Левски е по лека а тази с Литекс е по тежка и всички бяха предупредени
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 18 дек 2012 11:18

[offtopic]След изтеглянето на двойката Левски - Литекс, красноармейците започнаха с възторг да коментират сблъсъска и да се радват като Сирака на 4ти гол във вратата им.

Предполагам, че част от тях все още не знаят ЦСКА с кой ще играе. :mrgreen:[/offtopic]

На този етап жребия е все куц, така че... Бих се радвал повече ако бяхме гости първият мач. Иначе жребият е много благотворна основа да се правят сметки за врътка първенство-купа.

А някой отбелязва ли лесният жребий на 100годишните?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 18 дек 2012 11:19

Pichichi написа:Ами след като ЦСКА игра с най-тежкия противник -> Лудогорец, сега е ред на Левски да играе с/у труден противник.
Иначе за жребия на ЦСКА -> Локо Сф. си мисля че не е чак толкова добре. Хубавото е че ще има 2 мача в София.
Иначе Кокала класира 2 отбора на финал в предишните години !!!

Абсолютно! Трябва да си отстранил поне два силни отбора, за да ти е сладка купата! 8-)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 18 дек 2012 11:19

Red_Pride написа:
джони написа:левски не ги виждам,в началото когато им е най тежка програмата сега се добавят и 2 мача срещу литекс точно тогава :mrgreen:

тамън рано рано да гушнат почетните калъфки :lol:

по интересното ще е кой ще сложат треньор на мястото на джуджето при положение че всички левскари са по другите клубове :mrgreen: сигурно пак ясен петров :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 дек 2012 11:19

Трябва да се тества залог че Ил. Илиев ще е първия уволнен треньор през 2013-та !!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2012 11:21

Какво толкова сте се уплашили от Ловеч? :roll: Слабички са.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fen_na_ip
Контакти:

Мнениеот fen_na_ip » 18 дек 2012 11:22

Няма да има драма явно тази година за Купата. Левски, Славия, Пирин и Локо без проблеми продължават, а от там нататък момчетата на Илиан са длъжни да направят дубъл.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 дек 2012 11:22

Програмата ни началото на сезона е пълна каша мачове с Литекс Черноморец Ботев Черно море и с тия дървари въобще не ни виждам да връщат Дембеле че да имаме поне 1 сигурен гол във всеки мач пък отзад че сме като разграден двор то си е ясно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 18 дек 2012 11:22

И аз се сетих за тая "прогноза". Все тая. Ако нещо е дирижирано, то ние какво можем да направим?

Виж червените колко са щастливи от нашия жребий. Направо им се радвам чисто и неподправено. Съвсем сериозно. :)

Върни се в “Футбол - България”