Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Levski4Ever » 17 дек 2012 22:37

Той Гонзо не е искал да разсипва отбора. Той искаше да направи нещо хубаво за отбора на сърцето му, но му липсваше опитът и тактическата подготовка за Левски. Най-накрая се усети, че не става и се махна. Това за казанската афера - не знам. Нито съм чул Гонзо да го казва, нито Батков си е признавал, но е възможно.
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 дек 2012 22:46

Ралке,ти наясно ли си кой съсипа Левски.
Знаеш ли защо онзи отиде на Сафари преди мача с Тампере,моля те не ме нервирай и ти и не ми казвай кой си уважавала и кой не.
Кой лапаше когато Левски имаше пари а кой взимаше комисиони за Галчо ,Малчо и тем подобни.
Не ми казвайте че Гонзо е съсипал отбора-НИКОЙ НЕ ИСКАШЕ ДА РЪКОВОДИ ЛЕВСКИ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ РУСКИТЕ ПАРИ ТОВА ГО ЗАПОМНЕТЕ.
Сега всички искат в Левски защо ли,а ралке защо ли защото имаме парички.
Не искам да се слагам на никой или да насаждам мнение.
ГОНЗО Е ЕДИН И ТОЙ Е ЖИВА ЛЕГЕНДА НА ЛЕВСКИ.
На който не му изнася да върви по-дяволите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 дек 2012 22:52

След напускането на Костов реши, че трябва ПАК да е той начело на отбора като треньор, въпреки че се видя преди това какви качества има. Айде не мерси. И да като футболист го уважавам, но не и като друго.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 дек 2012 23:04

То понеже като си тръгне един треньор и веднага се пръква негов свободен и качествен заместник. Гонзо е пич и никога не е мислел лошо на Левски.
Изображение

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 18 дек 2012 00:00

zlatan написа:Ралке,ти наясно ли си кой съсипа Левски.
Знаеш ли защо онзи отиде на Сафари преди мача с Тампере,моля те не ме нервирай и ти и не ми казвай кой си уважавала и кой не.
Кой лапаше когато Левски имаше пари а кой взимаше комисиони за Галчо ,Малчо и тем подобни.
Не ми казвайте че Гонзо е съсипал отбора-НИКОЙ НЕ ИСКАШЕ ДА РЪКОВОДИ ЛЕВСКИ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ РУСКИТЕ ПАРИ ТОВА ГО ЗАПОМНЕТЕ.
Сега всички искат в Левски защо ли,а ралке защо ли защото имаме парички.
Не искам да се слагам на никой или да насаждам мнение.
ГОНЗО Е ЕДИН И ТОЙ Е ЖИВА ЛЕГЕНДА НА ЛЕВСКИ.СНа който не му изнася да върви по-дяволите.

РЕСПЕКТ, написаното е точно и изчерпателно! Човекът, този който излезе от последния си мач с онези там с ДВА КОНТУЗЕНИ крака, ТОВА не бе Наско Сираков... Този човек бе КАПИТАНЪТ на ЛЕВСКИ - Георги Иванов и за него нито един стадион в България не скандираше "... комунист,комунист " )!!! :idea: :idea: :idea:
PS. На Стадион "Тодор Диев" в гр. Пловдив - там бе ИСТИНАТА за Наско Сираков! ЩЕ Я ЗАПОМНЯ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ :oops:
Последна промяна от Fabrizio Ravanelli на 18 дек 2012 00:07, променено общо 1 път.
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 дек 2012 00:03

Искам Славия утре на жребия :twisted: :twisted: :twisted:
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2012 00:03

Ако нямате какво да напишете около всекидневието на Левски,стига сте предъвквали "претоплени манджи"...Гонзо това-Гонзо онова...Сафари,влака...Ставате като ГА:автогола на Легендата,Ив.Леков,Чорни,...

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 18 дек 2012 00:09

blue avalanche написа:Ако нямате какво да напишете около всекидневието на Левски,стига сте предъвквали "претоплени манджи"...Гонзо това-Гонзо онова...Сафари,влака...Ставате като ГА:автогола на Легендата,Ив.Леков,Чорни,...

Лилиий, строг, но справедлив :)
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 дек 2012 08:45

blue,ако ми кажеш човече какво трябва да се пише във всекидневна за Левски веднага се вземам в ръце.
Понякога се опитваш да слагаш на всяка манджа меродия недей не ти отива.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2012 08:59

zlatan написа:blue,ако ми кажеш човече какво трябва да се пише във всекидневна за Левски веднага се вземам в ръце.
Понякога се опитваш да слагаш на всяка манджа меродия недей не ти отива.

Поне да е нещо оригинално...А не от липса на матр'иал да пускате "латерната Гонзо".Или Сираков.Или Батков...В края на краищата писането за тези,които нямат какво ново да предложат,не е задължително,нали?

Върни се в “Левски”