Давайте. Имате право на два гласа.Който желае може да се обоснове за избора си. Аз избрах Утара въпреки неуменията му да бележи голове в чиста позиция. Хареса ми обаче хъса му за игра, пробивите му на скорост, скромността му и огромната заслуга отборът ни да създава безброй положения пред противниковата врата. Национала от Буркина Фасо показа непримиримост и страхотен физически ресурс. Трудно чуплив, но много повратлив и много работоспособен.
Другия ми избор е Гаел. Без него - загубихме. Липсваше ни креативноста му. Вие сте.
Анкета: Най-добър играч на Черноморец за полусезона.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Анкета: Най-добър играч на Черноморец за полусезона.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Анкета: Най-добър играч на Черноморец за полусезона.
Обосновам се
Гошко Терзиев игра във всички срещи за п-то и за купата , вкара и два гола , както и един автогол . Най-стабилния ни защитник и най-постоянен .
Гошко Терзиев игра във всички срещи за п-то и за купата , вкара и два гола , както и един автогол . Най-стабилния ни защитник и най-постоянен .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Незнам за играчите но Херо наистина е номер 1.Успех.
- Искам си Акаунта
Аааа , тя идеята беше друга . Да се класират по 3 или 5 играча , като им се сумират точките . Аз сега как да гласувам , като смятам че поне трима играча са се представили на едно ниво ? 
п.п Идеята на Петьо беше да може да се гласува само за полеви играчи , защото присъствието на Стоян Колев ще обезсмисли гласуването . И аз съм на това мнение .

п.п Идеята на Петьо беше да може да се гласува само за полеви играчи , защото присъствието на Стоян Колев ще обезсмисли гласуването . И аз съм на това мнение .
Искам си Акаунта написа:Аааа , тя идеята беше друга . Да се класират по 3 или 5 играча , като им се сумират точките . Аз сега как да гласувам , като смятам че поне трима играча са се представили на едно ниво ?
Да сте си казали претенциите по-рано. Кака се ожени.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Аз гласувах за Тяната и Венци.
За Тяната едва ли има нужда да се обосновавам. А Венци въпреки всичките му слабости е голмайстор на отбора. Ако трябваше да гласувам за трети щеше да е Траян. Щото капитана си е капитан във всеки смисъл на думата.
За Тяната едва ли има нужда да се обосновавам. А Венци въпреки всичките му слабости е голмайстор на отбора. Ако трябваше да гласувам за трети щеше да е Траян. Щото капитана си е капитан във всеки смисъл на думата.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:Искам си Акаунта написа:Аааа , тя идеята беше друга . Да се класират по 3 или 5 играча , като им се сумират точките . Аз сега как да гласувам , като смятам че поне трима играча са се представили на едно ниво ?
Да сте си казали претенциите по-рано. Кака се ожени.
Ми той Петьо го беше написал ... уж вие джедаите всичко четете

За Гаел, защото се справи отлично и за Гошо, който въпреки автогола беше най-стабилния в защита.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Bartolomej
- Контакти:
И за Тород Паланков , щот донесе цели 6 точки само с два фамозни гола
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
- Искам си Акаунта
Венци Христов и Тошко Паланков . Голмайстора и най-постоянния играч отбора ... а сумарно двамата са донесли половината от точките които отбора е спечелил . Третия щеше да е Венко Филипов .
Върни се в “Кошче за отпадъци”