Въпрос относно Fifa 13

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Въпрос относно Fifa 13

Мнениеот Eminem » 17 дек 2012 21:22

Levskisofia9 написа:Ей лапе, изобщо не се правя на интересен,или нещо друго... просто влязох да попитам дали ФИФА 13 ще ми върви,така че вари да спиш лапенце,и съм на 17 год. Моля сериозни хора да пишат вече!!!

Трудно ти да е мислиш ли ? Виждаш какви са изискванията на играта, виждаш какви са параметрите на компютъра и си правиш извода...може ли да тръгне или не може. Кое точно ти е трудно от това ?

Levskisofia9
Контакти:

Мнениеот Levskisofia9 » 17 дек 2012 21:25

Eminem написа:
Levskisofia9 написа:Ей лапе, изобщо не се правя на интересен,или нещо друго... просто влязох да попитам дали ФИФА 13 ще ми върви,така че вари да спиш лапенце,и съм на 17 год. Моля сериозни хора да пишат вече!!!

Трудно ти да е мислиш ли ? Виждаш какви са изискванията на играта, виждаш какви са параметрите на компютъра и си правиш извода...може ли да тръгне или не може. Кое точно ти е трудно от това ?

Не разбирам от параметри,просто питам дали ще ми тръгне? толкова ли е трудно някой да помогне?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 дек 2012 21:27

Levskisofia9 написа:Не разбирам от параметри,просто питам дали ще ми тръгне? толкова ли е трудно някой да помогне?

Ще ти тръгне.

Levskisofia9
Контакти:

Мнениеот Levskisofia9 » 17 дек 2012 21:30

Eminem написа:
Levskisofia9 написа:Не разбирам от параметри,просто питам дали ще ми тръгне? толкова ли е трудно някой да помогне?

Ще ти тръгне.

Еми мерси тогаз... не сме богати и съм нямал компютър преди,затова не разбирам от параметри..

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 дек 2012 21:34

Levskisofia9 написа:
Червени_шампиони написа:Ошушкал е форума да се прави на интересен.

http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... 0%BB%D0%B2

Ей лапе, изобщо не се правя на интересен,или нещо друго... просто влязох да попитам дали ФИФА 13 ще ми върви,така че вари да спиш лапенце,и съм на 17 год. Моля сериозни хора да пишат вече!!!

Първо на 17 си лапе :lol: , второ получи си минутките слава и трето ако искаш да питаш такива неща форума на Гонг не е за игри и компютри има си специализирани сайтове, където хората се надлъгват като рибари, чии е по- голям :lol: И да ще ти тръгне и не само Фифа ами и Фуфа и всички игри в близките поне 2 години, а тоя компютър ще се ползва поне още 5-6 може би с леки подобрения, ако ще го ползваш само за игри де ...

Levskisofia9
Контакти:

Мнениеот Levskisofia9 » 17 дек 2012 21:45

magga написа:
Levskisofia9 написа:
Червени_шампиони написа:Ошушкал е форума да се прави на интересен.

http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... 0%BB%D0%B2

Ей лапе, изобщо не се правя на интересен,или нещо друго... просто влязох да попитам дали ФИФА 13 ще ми върви,така че вари да спиш лапенце,и съм на 17 год. Моля сериозни хора да пишат вече!!!

Първо на 17 си лапе :lol: , второ получи си минутките слава и трето ако искаш да питаш такива неща форума на Гонг не е за игри и компютри има си специализирани сайтове, където хората се надлъгват като рибари, чии е по- голям :lol: И да ще ти тръгне и не само Фифа ами и Фуфа и всички игри в близките поне 2 години, а тоя компютър ще се ползва поне още 5-6 може би с леки подобрения, ако ще го ползваш само за игри де ...

1. Не съм влязал за слава
2. Виждал съм и други да питат въпроси относно ФИФА 13

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 17 дек 2012 22:01

Играта няма да ти тръгне.Трябват ти 8 ядрен процесор, 32 гигабайта Рам и 13 видеокарти!!!!!!
slabia_forever

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 17 дек 2012 22:11

Този сайт го има от поне 5 години! http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Така и не се научихте... А гугъл? Бе маймуна да си ще намериш дали ще ти тръгне играта. Не мога да разбера как може да ти е по-лесно да се регистрираш във форума, да направиш тема и да се псуваш с хората вместо просто да използваш която и да е интернет търсачка :roll: От тук идва и недоумението на хората. За това и решиха, че се хвалиш с новото ПЦ. Ако е така - си е тъжно, предвид че моята машинка е на 2-3 години и пак е по-добра :lol:
Колкото до това кой е лапе и кой не - на 17 и по закон си още лапе. Вярно е, че сигурно като ти го кажат на теб ти гадно, но едва ли някой, който не е лапе ще се засегне при подобно обръщение :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 17 дек 2012 22:18

Ей българите сме страшна нация. Човека пита вие го изядохте. Жалки сте.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Levskisofia9
Контакти:

Мнениеот Levskisofia9 » 17 дек 2012 22:21

McLovin написа:Този сайт го има от поне 5 години! http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Така и не се научихте... А гугъл? Бе маймуна да си ще намериш дали ще ти тръгне играта. Не мога да разбера как може да ти е по-лесно да се регистрираш във форума, да направиш тема и да се псуваш с хората вместо просто да използваш която и да е интернет търсачка :roll: От тук идва и недоумението на хората. За това и решиха, че се хвалиш с новото ПЦ. Ако е така - си е тъжно, предвид че моята машинка е на 2-3 години и пак е по-добра :lol:
Колкото до това кой е лапе и кой не - на 17 и по закон си още лапе. Вярно е, че сигурно като ти го кажат на теб ти гадно, но едва ли някой, който не е лапе ще се засегне при подобно обръщение :lol:

Аз този сайт не го знаех,и търсих в гугъла преди да пусна тема, и как да не псувам,кви сте вий да ме обиждате и псувате след като само влязох да попитам един въпрос?? сигорно се държите така с всеки нов. И за тези които си мислят че съм се хвалил ГРЕШЪТ и в случая не аз съм лапето,а тез дето ме обиждаха и подиграваха.

Върни се в “Архив”