Манчестър Юн. : Шампионска лига 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ШЛ:Възможните съперници на Юнайтед за 2-та фаза

Мнениеот MuFc1878 » 17 дек 2012 17:19

Това, че искам да се паднат Реал М - Юнайтед не означава,че подценявам испанците. Даже напротив.... трябва да се мерят сили с най-добрите отбори в Европа.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 дек 2012 18:37

По-малко от 3 дни до жребия, нямам търпение лично аз. Като се замисля вече не ги искам Реал. Изгубиха титлата напълно в Ла Лига и сега ще се хвърлят яко в ШЛ.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 дек 2012 19:41

Пичове,просто е излишно да се спори относно жребия,а още повече за евентуалните шансове...най-малко защото до март месец има много време ;)
Факт е,че Юнайтед може да се падне срещу-Порто,Реал,Милан,Селтик,Шахтьор и Валенсия!
Ако ги групираме по стил и манталитет то ситуацията е следната:
Реал,Валенсия,Порто,Милан
Шахтьор(Източно-европейски+латиноамерикански)
Селтик(Британски)
Ако ги групираме по сила и класа-1.Реал 2.Милан 3.Шахтьор-Порто-Валенсия 4.Селтик
Ако ги групираме по "благоприятност" и успешност за Юнайтед:1.Селтик 2.Валенсия 3.Порто 4.Милан 5.Реал
От гледна точка на сравнение между Юнайтед и съперниците:Реал Мадрид е единственият отбор,срещу който Юнайтед,няма да бъде фаворит!
От тук изниква въпросът:Дали е "по-добре"(благоприятно),на този етап да се паднем срещу по-класен съперник,който и със сигурност ще бъде доста по-труден за отстраняване(визирам Реал и Милан)...но ако го направим,ще "разчистим" пътя(и образно казано,ще "се калим" и натрупаме допълнително самочувствие),или да ни се падне отбор с по-скромни възможности(Селтик),срещу когото шансовете на Юнайтед,във всяко едно отношение ще бъдат по-високи и така да преминем,сравнително по-леко към 1/4 финалите!?

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 дек 2012 19:50

Милан не са фактор вече. С тази им форма и представяне трябва да ги бием задължително, ако имаме някакви претенции. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 дек 2012 19:51

Доста силни съперници могат да ни се паднат. Но това е ШЛ и слаби отбори няма. Бий, за да те уважават ;)

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 17 дек 2012 20:12

fr3ak_boy написа:Милан не са фактор вече. С тази им форма и представяне трябва да ги бием задължително, ако имаме някакви претенции. ;)

Тия напоследък са ни яко абонати,веднага се сещам за последното 4:0 на ОТ и уникалното посрещане на Бекси.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 дек 2012 20:44

fr3ak_boy написа:Милан не са фактор вече. С тази им форма и представяне трябва да ги бием задължително, ако имаме някакви претенции. ;)

Недей така...
Затова,че в последните години не са фактор в Европа-мога да се съглася,но самото име-Милан....лично за мен е груба грешка,да бъде зачеркнато с лека ръка!
Относно формата,напротив!...В сравнение с началото на сезона,отборът към този етап се намира в сравнително добра форма,а и по-важното-постоянни са в изявите си,имат както някои опитни,така и доста млади и перспективни играчи.
Въпреки,че в последните години играем успешно срещу тях,при едно евентуално изправяне 1v1,това изобщо не трябва да ни успокоява...да,в момента Юнайтед е далеч по-опитния и класен отбор,но и Милан имат с какво да ни изненадат :)
Аз лично,много бих искал да се изправим срещу Милан най-малкото защото,мачовете срещу тях са винаги открити и доста резултатни,а и сър Алекс беше казал,че много би искал да види на живо Ел Шаарави,така че... ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 дек 2012 20:51

Аз не искам само Шахтьор и Порто... Мисля, че срещу тях евентуално ще имаме доста главоболия. Другите ми се струват по-приемливи и преудолими. Включително и Реал, макар че всички знаем на какво е способен Моу... :roll:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 дек 2012 21:11

fr3ak_boy написа:Аз не искам само Шахтьор и Порто... Мисля, че срещу тях евентуално ще имаме доста главоболия. Другите ми се струват по-приемливи и преудолими. Включително и Реал, макар че всички знаем на какво е способен Моу... :roll:

Потенциален 1/4 финалист ако не се паднат на Барса, разбира се :) Всеки друг отбор са способни да победят. Дори и нас. Всеки, който каже, че ги надценяваме - не съм съгласен.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Шампионска лига 2012/2013-Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 17 дек 2012 21:16

По пътя към финала отстраняваме тези отбори --> Реал ---> Барса---> Байерн :)

Върни се в “Архив”