футболист на годината:
Стилян Петров
футболист на група:
Де Карвальо
откритие на годината:
Антонио Вутов
Футболист на годината (номинации,мнения и т.н)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболист на годината (номинации,мнения и т.н)
Левски завинаги в моето сърце![
Стенли Петров въобще не трябва да го намесват в класацията. Все едно Херо да е треньор на 2012г.
Кировец написа:Стенли Петров въобще не трябва да го намесват в класацията. Все едно Херо да е треньор на 2012г.
Абсолютно точно!
За мен класацията е сбъркана. Но бих гласувал за Миланов. Колкото до Вутов-той си ни е откритие отпреди и си го знаем. Няма достатъчно мачове в Левски. Карачанаков е звезда, колкото и аз-да прощавате... Но по-добре Вутов и Карачанаков, все има надежда в тях, отколкото Мартин Петров( примерно) да се набутва там. Лично мнение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Bartolomej
- Контакти:
Стилян Петров , Емил Гъргоров , Георги Миланов
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Bartolomej
- Контакти:
Стига сте говорили глупости бе. ѝОткритие на годината ще слагат Антонио Вутов дет не са го чували хорат . За цялата година има 2 мача ебах го в откритието .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Bartolomej написа:Стига сте говорили глупости бе. ѝОткритие на годината ще слагат Антонио Вутов дет не са го чували хорат . За цялата година има 2 мача ебах го в откритието .
Подкрепям.
Херо заслужава да е треньор на годината. Всяка година от играчи събрани от кол и въже прави отбор за топ 6.Кировец написа:Стенли Петров въобще не трябва да го намесват в класацията. Все едно Херо да е треньор на 2012г.
И аз като някои други хора недоумявам какво прави в листата на номинираните Владимир Гаджев. Всичко е толкова чисто и безпристрастно, че чак ми се присира
от безпристрастност.

rzEtw написа:Херо заслужава да е треньор на годината. Всяка година от играчи събрани от кол и въже прави отбор за топ 6.Кировец написа:Стенли Петров въобще не трябва да го намесват в класацията. Все едно Херо да е треньор на 2012г.
Не съм съгласен - по същата логика с играчи от кол и въже я има А група и всеки треньор е заслужил приза.

- Udoji90
- Контакти:
Повечето от номинрианите играчи си заслужават да са претенденти за наградите, но някои имена озадачават.
Примерно Гаджев според мен направи една от най-слабите си календарни години - в предишни сезони ми е допадала играта му, макар да съм цесекар, но точно пък в тази година да го номинират... Платини също много пресилено е сложен, тъй като за цялата година по различни причини почти нямаше изяви в А група.
Малко е пресилено и присъствието на Вутов - играл е прекалено малко минути, за да говорим за него като за откритие. В същото време другите 4-ма номинирани в тази категория са титуляри в отборите си (Карачанаков беше преди травмата) и не просто играят редовно, а им носят и важни точки (Миланов, Неделев и Карачанаков - с голове; Китанов - със спасявания). Много съм учуден и че има само един играч от "Литекс", номиниран в тази категория - там се залага на доста младоци и те се справят много добре.
В същото време пък има някои други играчи на "Левски", които заслужават номинация, но ги няма в списъците. На първо място Пл. Илиев непременно трябваше да е претендент за най-добър играч в А група. Добавям и Рамос - един от най-класните чужденци в първенството ни. Също така явно се избягва номинирането на играчи, които вече не са в А група, иначе не мога да си обясня липсата на Мораес и Шаешу в тези списъци.
Примерно Гаджев според мен направи една от най-слабите си календарни години - в предишни сезони ми е допадала играта му, макар да съм цесекар, но точно пък в тази година да го номинират... Платини също много пресилено е сложен, тъй като за цялата година по различни причини почти нямаше изяви в А група.
Малко е пресилено и присъствието на Вутов - играл е прекалено малко минути, за да говорим за него като за откритие. В същото време другите 4-ма номинирани в тази категория са титуляри в отборите си (Карачанаков беше преди травмата) и не просто играят редовно, а им носят и важни точки (Миланов, Неделев и Карачанаков - с голове; Китанов - със спасявания). Много съм учуден и че има само един играч от "Литекс", номиниран в тази категория - там се залага на доста младоци и те се справят много добре.
В същото време пък има някои други играчи на "Левски", които заслужават номинация, но ги няма в списъците. На първо място Пл. Илиев непременно трябваше да е претендент за най-добър играч в А група. Добавям и Рамос - един от най-класните чужденци в първенството ни. Също така явно се избягва номинирането на играчи, които вече не са в А група, иначе не мога да си обясня липсата на Мораес и Шаешу в тези списъци.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Футбол - България”