България - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

spurs_whl
Контакти:

Re: България - Полша

Мнениеот spurs_whl » 10 сеп 2009 22:40

Бижутера написа:Нали си спомняте,че именно Полша ни би на Световното преди няколко години също на полуфинал!
Тъй че леко с мечтите,но аз вярвам в нашите момчета 8-)

1во: Сега сме много по силни благодарение на Пранди!
2ро: Полша не са онзи силен отбор от световното,подмладиха състава,липсват 2-3ма, а и е време да им го варнем.

За онзи полуфинал се обзаложих с един поляк че ще ги бием и загубих, сега от суеверие няма да се обзалагам :)

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 10 сеп 2009 22:46

тук пише всичко--> http://..net/?p=10495
*не рекламирам.. просто никой бг сайт не го е написал?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 10 сеп 2009 22:48

абе да не слагаме рибата в тигана преди да я уловим ,все пак поляците са прегазили всичко в групата си ,пален актив от победи.
Тва не е никак малко за уж подмладен отбор ,явно са доста доби и са се сработили здраво .
Но всички се надяваме и оповаваме ,че четата на Пради ,ще разкаже играта на Дружина Полска и България на Финал ,а аз си мисля ,че далеч по-елитно ще е ако стигнем финал да играем с Русия и да спечелим срещу тях !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 сеп 2009 22:48

anakin написа:тук пише всичко--> http://..net/?p=10495
*не рекламирам.. просто никой бг сайт не го е написал?

Гонг вече го изкараха ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 сеп 2009 22:50

trakia написа:абе да не слагаме рибата в тигана преди да я уловим ,все пак поляците са прегазили всичко в групата си ,пален актив от победи.
Тва не е никак малко за уж подмладен отбор ,явно са доста доби и са се сработили здраво .
Но всички се надяваме и оповаваме ,че четата на Пради ,ще разкаже играта на Дружина Полска и България на Финал ,а аз си мисля ,че далеч по-елитно ще е ако стигнем финал да играем с Русия и да спечелим срещу тях !

бе ние да играем както досега, щото ако играем ли така, имаме големи шансове...да гледаме мач за мач, първо да бием поляците после ще мислим за евентуания финал ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2009 22:55

Ето съдбата ни размина с Русия! Дано покажем волейбол от световна класа срещу Полша и да се класираме на финала (мачът няма да е никак лек) Момчета ние вярваме във вас!

spurs_whl
Контакти:

Мнениеот spurs_whl » 10 сеп 2009 22:57

В едно нещо лично аз съм убеден, ако ние бяхме на мястото на Полша,а те на нашето в нашия поток, то те нямаше да играят на полуфинал!!!(при Сърбия,Италия и Холандия)
А ние бихме всички в нашия (без Русия в мач без значение), та съм убеден че там щяхме да газим наред.

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 10 сеп 2009 22:59

Поляците са много коварен отбор. Мисля, че Русия щеше да е по-удобен за отстраняване! Дано имаме късмет

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2009 23:00

spurs_whl написа:В едно нещо лично аз съм убеден, ако ние бяхме на мястото на Полша,а те на нашето в нашия поток, то те нямаше да играят на полуфинал!!!(при Сърбия,Италия и Холандия)
А ние бихме всички в нашия (без Русия в мач без значение), та съм убеден че там щяхме да газим наред.

Всеки наш мач беше като финал. За това смятам, че имаме отлична подготовка за полуфинала.

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 10 сеп 2009 23:05

Освен да им пожелаеме успех и да стискаме палци друго не можем.А аз вярвам че те знаят какво да прават на игрището.УСПЕХ!!!

Върни се в “Волейбол”