Трябва ли да има рокада в Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трябва ли да има рокада в Ливърпул?
На Сами Хупиа му трябват поне още 2 години,за да се докаже във Леверкузен и чак тогава може да мислим да го вземаме при нас...но да си кажа,че малко ме съмнява това да стане.По-добре да вземе да ни даде Кислинг,че имаме нужда от мушкач.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
В десетката!
Отново го казвам - изобщо не съм против финансовата политика на шефовете - те инвестираха достатъчно и в Брендън Роджърс и в не съвсем удачните му попълнения. Те просто не са наясно какво е футболът за европееца изобщо, да не говорим за фена на отбор като "Ливърпул". Европейският фен не е човек, който се забавлява след бачкане с пуканки и бира в ръка! Европейският фен е част от играта! Точно затова Далглиш не биваше да бъде махан по този начин. Да оставим на страна въпроса, че двамата със Стив Кларк направиха много за кратко време (тук, разбира се, всеки си има своето мнение, но аз лично много добре помня в какво състояние бе отборът преди да се завърне Краля)! Да, Кени не е същата класа като мениджър каквато беше през 80-те, но покрай него и Кларк за един период от 1-2 години можеше да израсне бъдещият мениджър (Карагър, Джерард, Фаулър). Като съм убеден, че в тия 1-2 години все щяхме да печелим по нещичко - я Купа на лигата, я ФА Къп, защо не и Лига Европа - което за мен не е малко. Един спечелен финал струва много повече от 4-о място - такава е футболната философия на истинския Ливърпул. Гони се винаги и само върха - това беше смисъла, заради който Далглиш и Кларк загърбиха шампионата в един момент след Нова година, за да гонят Карлинг Къп и ФА Къп. За лигата още нямахме сили, а и да не се лъжем - по-млад, модерен, амбициозен, но свързан с клуба мениджър.
Сами Хупия - да, на този етап си мисля, че това е точният човек!
Идеалната комбинация щеше да е Кларк/Хупия, като толкова искаха смяна. Само че Стив Кларк се усети, че на собствениците им трябва послушко и затова си тръгна. Освен че двамата с Кени възстановиха отбора разкараха страшно много боклук. Какво е Ливърпул сега - защитата се пука често, пиклив стил на игра, който дори не може да се играе срещу отбори като Уест Хям, Алан (който става само за Суонзи) в средата, Стиви изтеглен назад, защитници играят крила, крила са защитници и Бренда на страничната линия се кипри с червения шал, а резултатите като при Рой 22 т от 17 мача. При Кени имахме скромните 30т или което си е 3-то място.
За финалите - те се почелят с дух и игра - но това става когато играчите са наясно за кой отбор играят. Като се мъчат да играят като за Суонзи и резултатите са като на Суонзи.
Сега на отбора му трябва точно Ливърпулски дух и стил на игра, който само Мърсисайдци могат да практикуват. Кой ще оправи кашата не е ясно, но и смяната на тренера ще трабва да почака. Все пак тябва да се провери дали не може да се "подобри" постижението на Рой.
Добре че младежите не цъкат топката като в Суонзи.
Този клип показва много добре какъв е стила на Ливърпул.
http://www.youtube.com/watch?v=XupsmB5x0w4
Бъдещето е светло, но настоящето е плачевно.
YNWA
Последен коментар по темата- лично за мен, в момента на Ливърпул е нужен треньор като Ван Гаал, Хицфелд, Хидинк (въпреки, че за него се говори, че това е последният му сезон), някой опитен специалист, който да вкара в ред отбора.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
- Контакти:
haha написа:Последен коментар по темата- лично за мен, в момента на Ливърпул е нужен треньор като Ван Гаал, Хицфелд, Хидинк (въпреки, че за него се говори, че това е последният му сезон), някой опитен специалист, който да вкара в ред отбора.
ван гаал си призна,че е имало разговори със янките...но явно като е чул парите за селекция и е избягал.иначе именно такъв ни трябваше-диктатор и човек,вдъхващ респект.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:haha написа:Последен коментар по темата- лично за мен, в момента на Ливърпул е нужен треньор като Ван Гаал, Хицфелд, Хидинк (въпреки, че за него се говори, че това е последният му сезон), някой опитен специалист, който да вкара в ред отбора.
ван гаал си призна,че е имало разговори със янките...но явно като е чул парите за селекция и е избягал.иначе именно такъв ни трябваше-диктатор и човек,вдъхващ респект.
Няма такова нещо.До последно си имаше спекулации той да е спортен директор,а Мартинез треньор.В крайна сметка решението е Брендо,но с изричното условие.. без спортен директор и той да си отговаря за развитието на отбора.
Иначе относно опитен човек в клуба... според зависи кой е той.За Хидинк или Капело съм съгласен,но Ван Гаал или Хицфелд според мен са изпята песен.Трудно биха помогнали с нещо.
-
- Контакти:
няма такова нещо като спортен директор за ван гаал...той си каза,че са му предложили мениджърския пост,но е отказал.
Името на холандеца беше спрягано за наследник на уволнения през април футболен директор Деймиън Комоли. След това обаче от клуба решиха да прибегнат към преструктуриране, но Ван Гаал остана като опция за заемане на някоя от новосъздадените позиции. Така в момента той е фаворит да стане първият спортен директор в историята на "Ливърпул".
За последно 60-годишният специалист бе начело на "Байерн", а след това бе на крачка от директорския пост в "Аякс", но скандал с дългогодишния му враг Йохан Кройф попречи на това назначение.
БР няма да бъде сменен, преди да бъде проверено дали може да направи боеспособен отбор, ако бъдат отпуснати сериозни средства за сериозни играчи. С разполагащите в момента играчи, едва ли може да се направи, кой знае колко.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!