1. Миланов
2. Миланов
3. Китанов - това момче на 17 години е завършен вратар. Не помня да сме имали толкова силен вратар на такава възраст, който е титуляр в мъжки отбор.
Футболист на годината (номинации,мнения и т.н)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболист на годината (номинации,мнения и т.н)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Lubaka1892
- Контакти:
1. Иван Иванов
2. Базил де Карвальо
3. Антон Карачанаков
2. Базил де Карвальо
3. Антон Карачанаков
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Kато оставим фенските пристрастия а моите са сини ,обективно най добър футболист трябва да се избере между 4-мата Иванов,Миланов,Михайлов,Манолев,като моите предпочитания са между Иван Иванов-като мотивите ми са че изигра всички мачове с национала на много високо ниво което лично аз не съм го очаквал,струва ми се много помъдрял в играта си направо ми се промени мнението за него,с постоянни игри и за клуба си, другия който много ми допадна и заслужава независимо че е на една млада възраст е Миланов много добри игри за национала и направо издърпа Литекс с отличните си изяви на предна позиция в класирането.
Първенството-най добър играч-Дяков,може би с най голяма заслуга за титлата на Лудогорец, държи едно постоянно ниво в играта си.
Откритие-Неделев-не вярвах че толкова млад играч ще играе с такова самочувствие, от малкото мачове които успях да гледам с негово участие и играта която показа определено е талант та дрънка,дано да се развие и да е имаме за в бъдеще една голяма фигура в националния отбор.
Първенството-най добър играч-Дяков,може би с най голяма заслуга за титлата на Лудогорец, държи едно постоянно ниво в играта си.
Откритие-Неделев-не вярвах че толкова млад играч ще играе с такова самочувствие, от малкото мачове които успях да гледам с негово участие и играта която показа определено е талант та дрънка,дано да се развие и да е имаме за в бъдеще една голяма фигура в националния отбор.
Много се чудех за Стенли и Манолев, но в крайна сметка и с жертвата на офанзивни играчи:
1. Иван Иванов
2. Георги Миланов
3. Георги Китанов
1. Иван Иванов
2. Георги Миланов
3. Георги Китанов
- Gunners
- Контакти:
1. Станислав Манолев 2. Георги Миланов 3. Тодор Неделев 

Един път да призная, че съм некомпетентен по даден въпрос. Хубаво е че не всички тук се водите от пристрастията си, но при тази телевизионна тъмнина почти цяла есен и изхождайки че едва ли някой би отишъл на мач на друг отбор, различен от любимия, как точно сравнявате качествата и изявите примерно на Цветков, Базил и Миланов, за да определите кой от тях е бил най-добър у нас през годината? Аз например много се затруднявам.
Иначе по първият въпрос считам че трябва да я получи някой измежду Попов, Миланов и Манолев. Те сформираха страхотно нападателно трио в националния и са с най-големи заслуги за неговото съживяване. Може би не трябва да е Манолев, заради загубата на титулярно място в клубния си отбор.
За откритие-някой измежду Карачанаков и Неделев. Вутов много се надявам да се наложи в отбора, но има твърде малко мачове, за да бъде определен като откритие.
Иначе по първият въпрос считам че трябва да я получи някой измежду Попов, Миланов и Манолев. Те сформираха страхотно нападателно трио в националния и са с най-големи заслуги за неговото съживяване. Може би не трябва да е Манолев, заради загубата на титулярно място в клубния си отбор.
За откритие-някой измежду Карачанаков и Неделев. Вутов много се надявам да се наложи в отбора, но има твърде малко мачове, за да бъде определен като откритие.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- botevforever
- Контакти:
1.Г.Миланов
2.Г.Миланов
3.Т.Неделев
2.Г.Миланов
3.Т.Неделев
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Светослав Дяков
Георги Миланов
Георги Китанов
Георги Миланов
Георги Китанов
Не знам къде слагате Светльо Дяков за Футболист на годината. Избираният човек трябва да има не само футболни качества, но и поведение, което да е модел за подражание от подрастващите. Ако неговите малоумни влизания и изритвания на топки в противникови играчи, докато лежат, трябват да се копират от подрастващите не знам...
Тук прекалено обръщате внимание на българското първенство, а сами знаете, че Мартин Петровв дори и като нередовно играещ в Чепиъншип заслужава повече да е в класация от футболисти от родното първенство. :D Единствено Георги Миланов би могъл и заслужава да е в тройката - всичко друго... :D
Ето и личната ми класация:
1. Стилиян Петров
2. Николай Михайлов
3. Станислав Манолев (заради играта си в националния отбор)
Футболист на А група - Георги Миланов
Откритие на годината - Тодор Неделев
Ето и личната ми класация:
1. Стилиян Петров
2. Николай Михайлов
3. Станислав Манолев (заради играта си в националния отбор)
Футболист на А група - Георги Миланов
Откритие на годината - Тодор Неделев
Върни се в “Футбол - България”