Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 17 дек 2012 16:04

ralka_levskarka написа:
santiliana написа:очаквам "интересна" пролет за НАС, защото всички "сини" треньори ще скочат да се доказват на Батков, Тонев и сие. Всеки един амбициозен човек иска да демонстрира превъзходството спрямо този, заради който е пренебрегнат на дадено място. Така, че тази пролет ще е една от най- най- трудните за нас. И ако не се сглоби здрав отбор, много точки ще изгубим.

Прав си много ще е трудно, а и ще имам мноого трудни гостувания и едно от тях е това в Ловеч, но си мисля, че във Варна няма да е трудно.

и аз мисля същото, че във Варна ще е много по-трудно. Както и в Пловдив. Въобще, така като гледам- едно 7-8 мача са доста опасни...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2012 16:14

ehh написа:С назначаването на Гонзо като тренер на Черно море, някой забеляза ли колко левскари треньори в момента има в А група? Очаквам интересна пролет (за конкурентите на Левски) :mrgreen:

9:2
Да му е честито назначението на Гонзо, и успехи най-вече в ЕТ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 дек 2012 16:38

То във Варна е трудно предимно заради терена.
Иначе почти никога не са имали отбор, който да е равностоен на Левски.

Що се отнася до "Гонзо" ... Аз винаги съм се питал, дали "Моряците" могат да играят по-дървено от това, което принципно демонстрират ... Явно скоро ще получа отговор на това. :lol:

Иначе от около 15-на години сами си правим нещата трудни ( или лесни ) ... Просто долу-горе от толкова време съм пресмятал, че Левски превъзхожда управленски и като качество на играчите всички в България.
И този сезон имаме ( и ще имаме ) ... По-добри играчи ( и количествено и като като чисто - индивидуални качества ) ... Но отново не сме убедително начело.

Прекално много простотии бяха сътворени след махането на Мъри ... И просто не се възползвахме от перманентното си предимство в спортно-технически план на играчите ни.
Просто се сетете през тези отминали години, колко отбори от калибъра на Ботев Вр. са стоели равностойно на нас, без дори и да се доближат като качество на футболистите си, и можеби на всеки ще му стане ясно, къде се бъркаше основно при нас.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 дек 2012 19:17

как може да има такива УЛИГОФРЕНИ Левскари,които не спряха да плюят по Гонзо.
Дано един ден ви натрие носа-та да го запомните цял живот-до тогава ви желая Господ да ви погледне с другото си око и
ви даде малко радост та дано спрете да храчите и плюете.
Вие не сте Левскари вие сте МИЗЕРНИЦИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 дек 2012 19:29

santiliana написа:очаквам "интересна" пролет за НАС, защото всички "сини" треньори ще скочат да се доказват на Батков, Тонев и сие. Всеки един амбициозен човек иска да демонстрира превъзходството спрямо този, заради който е пренебрегнат на дадено място. Така, че тази пролет ще е една от най- най- трудните за нас. И ако не се сглоби здрав отбор, много точки ще изгубим.

Аз пък точно, че не очаквам за нас това. Да, уж би трябвало всеки да ни скочи, за да се доказва, но практиката показва друго. Играем срещу тях, бием ги "измъчено" и после треньорите левскари заявяват унило, как нямали късмет и Левски ги били незаслужено :mrgreen:
Но срещу конкурентите на Левски, разбирай най-вече ЦСКА, се получават мачове на живот и смърт :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 дек 2012 19:36

zlatan написа:как може да има такива УЛИГОФРЕНИ Левскари,които не спряха да плюят по Гонзо.
Дано един ден ви натрие носа-та да го запомните цял живот-до тогава ви желая Господ да ви погледне с другото си око и

Ъъъ кой па беше ти, та да определяш кой е левскар и кой не!!! Всеки в тоя форум има право на мнение и това, че то не съвпада с твоето не значи, че е грешно или невярно. И повечето хора не плюят играча Гонзо, а треньора и ръководителя Гонзо, заради който вече четвърта година не можем да се съвземем.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 дек 2012 19:38

Аз уважавам Гонзо като играч, но не и като треньор. Достатъчно съсипа отбора..
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 дек 2012 19:43

zlatan написа:как може да има такива УЛИГОФРЕНИ Левскари,които не спряха да плюят по Гонзо.

Айде няма нужда от нерви.
Всеки си е с мнението си !
Като си толкова ларж, обори ни тези, дето го "плюем" ( обърни внимание на кавичките ) ... С факти.

Или не правиш разлика между "плюене" и критика ... Или между "Гонзо" футболиста и Г. Иванов - "мениджъра".
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 дек 2012 20:15

Когато критиката не е подкрепена с някаква обосновка си е баш плюене. Гонзо не е главния виновник. Главният кара влака, както обичат някои медии да се изразяват, и има мустаци. И упадъка на отбора започна от време оно с махането на СС и заместването им с лица, които нямат никакъв план за бъдещето.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 дек 2012 21:21

Levski4Ever написа:Когато критиката не е подкрепена с някаква обосновка си е баш плюене. Гонзо не е главния виновник. Главният кара влака, както обичат някои медии да се изразяват, и има мустаци. И упадъка на отбора започна от време оно с махането на СС и заместването им с лица, които нямат никакъв план за бъдещето.

Виж сега, когато нежелаеш да помагаш за разсипването на нещо любимо, просто няма да участваш в това.
Този който кара влака се опря на "Гонзо" и Г. Иванов в крайна сметка беше с години негова опора.
Беше използван, а не направи нищо по-въпроса.
Да не говорим, че "Казанската афера" стана със съгласието на "Гонзо".
След това той самият застана зад Батков.

Тази обосновка става ли ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Левски”