Реве ми се ... 3 мача са му много на тоя .... (няма да го напиша, че ще ме баннат). Искам да каже нещо положително, ама Гонзо ми е заседнал на гърлото.
Наистина ще си подам документите за треньор ... не мога повече ...
Изгониха Зафиров и други седем...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Изгониха Зафиров и други седем...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Ron Jeremy написа:да ти кажа от сега , ако искаш да не чакаш ... за пореден път се убедих ,че Санта Клаус е подло копеле , уж подарък със седемте изгонени и хоп човека -лакът
Еми времето ще покаже,дали е същата ставка на Гонзо с предходните заемащи тоя пост-едва ли,да видим кого ще докара(може пък някой лев да са решили да отпуснат),уж той ще коли и беси на Тича-главен мениджър,много странни работи стават днеска и се опитвам макар и малка част да разбера но не мога ,такова нещо досега при нас не е имало, и в тоя ред на мисли - поредната заигравка с феновете,влизане пак в играта наречена А-група,избори идват,пак за нещо ще се търсят подписи и т.н..........,треньора не е водещото при мене,важното е че разкараха няколко футболни некадърника

HASTA DE LA VICTORIA
- Ron Jeremy
- Контакти:
„Не е вярна вашата информация, че ще изпълнявам и функцията на главен мениджър, категоричен бе Георги Иванов. Ще бъда старши треньор и това ми е достатъчно. Имам конкретни поставени задачи от ръководството свързани с първия тим, а и клубът си има ръководство.”
айде без излишни надежди
ex Popeye
Avanti_Ragazzi написа:Ми то не останаха отбори в А група на които да не е треньор левскар вече?![]()
![]()
![]()
Илиан в Левски
Мъри в Ботев
Гонзо в Черно Море
Херо в Черноморец
Кокала в Локо Сф
Вили в Славия
Сухия в Ботев Вр
Хубчев в Берое
Кайзера в Миньор
![]()
Значи от сега требе да имаме чисти 24 точки, по-теорията на конспирацията (демек Директивата)!!!
![]()
![]()
![]()
54 т.

bigbonusprize написа:Да споделя и аз мнение, все пак си имате нов треньор.
Честито да ви е! Гонзо може да не блести с треньорски качества, но поне не е безличен като Зафето. Отделно има в пъти по-добър нюх и адекватна преценка за качествата на играчите. Ако са верни тези начални транфери, то автоматично ви вдига класата. През престоя му в Левски, може да не играехме перфектно, но поне с хъс и спортна злоба. Отделно,че постоянно беше първия, който отива да работи и последния, който си тръгва! Абе лошо не мога да кажа за него, въпреки слабото представяне. Там имаше други фактори, които за съжеление се виждат само в силните отбори. И те идваха от това, че Гонзо изискваше много от футболистите. Ама те нали са балерини...
Успех му пожелавам!
Да,страхотна преценка има за играчите -за 3 години има 47 трансфера-6 от които успешни.
Страхотна преценка има,АМА СТРАХОТНА

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Леле мале, ей това се казва новина
Като се сетя при нас с какъв бюджет и играчи разполагаше и какво "постигна" .... 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- ralimavridov
- Контакти:
Нямам думи...За пореден път се убедих,че думи от сорта "Черно море,над всичко" са лицемерие на 100%.Назначиха Спасов-много пиел,рулетка играел,не става,назначиха Попов-прическа,нищо не разбирал,да си ходи,назначиха Генов-стар бил,послушник,мазник,не става,Зафиров-чорбар,подлога на жена си,не става,Иванов сега-говедо,няма да стъпя на "Тича",най-слабия треньор в България....
Хора вие не обичате отбора.На вас той ви е нужен да се изтъквате колко я разбирате играта и как на времето сте казали,че някой не ставал,но не ви чули...
След като чух новината,че днес са освободили Зафиров и 7 играчи се изненадах,защото вече е крайно време Черно море да се освободи и от "Специалните" си "фенове".

Хора вие не обичате отбора.На вас той ви е нужен да се изтъквате колко я разбирате играта и как на времето сте казали,че някой не ставал,но не ви чули...
След като чух новината,че днес са освободили Зафиров и 7 играчи се изненадах,защото вече е крайно време Черно море да се освободи и от "Специалните" си "фенове".
ralimavridov написа:Нямам думи...За пореден път се убедих,че думи от сорта "Черно море,над всичко" са лицемерие на 100%.Назначиха Спасов-много пиел,рулетка играел,не става,назначиха Попов-прическа,нищо не разбирал,да си ходи,назначиха Генов-стар бил,послушник,мазник,не става,Зафиров-чорбар,подлога на жена си,не става,Иванов сега-говедо,няма да стъпя на "Тича",най-слабия треньор в България....![]()
няма как да не се съглася с теб...
boys85 написа:ralimavridov написа:Нямам думи...За пореден път се убедих,че думи от сорта "Черно море,над всичко" са лицемерие на 100%.Назначиха Спасов-много пиел,рулетка играел,не става,назначиха Попов-прическа,нищо не разбирал,да си ходи,назначиха Генов-стар бил,послушник,мазник,не става,Зафиров-чорбар,подлога на жена си,не става,Иванов сега-говедо,няма да стъпя на "Тича",най-слабия треньор в България....![]()
няма как да не се съглася с теб...
+1913
и аз се шокирах, но няма как да не подкрепя треньора

ralimavridov написа:Нямам думи...За пореден път се убедих,че думи от сорта "Черно море,над всичко" са лицемерие на 100%.Назначиха Спасов-много пиел,рулетка играел,не става,назначиха Попов-прическа,нищо не разбирал,да си ходи,назначиха Генов-стар бил,послушник,мазник,не става,Зафиров-чорбар,подлога на жена си,не става,Иванов сега-говедо,няма да стъпя на "Тича",най-слабия треньор в България....![]()
Гонзи не ми е никак приятен, но му пожелавам успех. Айде моряциии !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?