Turo написа:На Локо-София му върви тази година за купата срещу бургаски отбориОчаквам да влезем във форма,да отстраним Черноморец и след това на 1/4 финала да играем срещу Нафтата
Ама много му върви.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Turo написа:На Локо-София му върви тази година за купата срещу бургаски отбориОчаквам да влезем във форма,да отстраним Черноморец и след това на 1/4 финала да играем срещу Нафтата
orion написа:Turo написа:На Локо-София му върви тази година за купата срещу бургаски отбориОчаквам да влезем във форма,да отстраним Черноморец и след това на 1/4 финала да играем срещу Нафтата
Ама много му върви.Работниците на Мастерхаус щяха да продължат ,ако не беше голът на чужд терен.
Mitko-Levskar написа:MORSKI написа:Mitko-Levskar написа:4ерно море-ЛЕВСКИ,и направо съм на стадиона(ако може да се наре4е такъв де)
Tо пък защото Герена със свлачището и стстоянието му преди 5 години можеше да се нарече такъв... И се научи как се пише Черно море! Аман от такива пишман варненци и новодошли аграрни елементи като теб... Дано не се паднем с вас, че да можеш да идеш на мач на "любимия" си отбор пак след 2 години. Средно на толкова ходят такива "фенчета" като теб- веднъж на 3 години на мач на "любимия" отбор.,
По темата- със Спартак Варна или в краен случай с Нафтата или Черноморец.
Казвам 4е ще ми е най близо да играем с черно море.Едва ли съм аграрен елемент или новодошъл щото аз съм живял 24год.в този град и ти сигурно тогава си бил на майка си в любовния поглед още.Ае гледайте си там коритцето да не падне и тва е
Udoji90 написа:Жребият за следващата фаза е утре в 11:00.![]()
Ако правилно съм проверил, за пръв път от сезон 97/98 до тази фаза стигат 4-те софийски отбора. Струва ми се, че този път жребият ще ни донесе столично дерби и не бих се учудил за 3-ти пореден сезон да видим "Славия" - ЦСКА.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта