Жребий за Купата на България - 1/8 финали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

orion
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България - 1/8 финали

Мнениеот orion » 26 ное 2012 18:49

Turo написа:На Локо-София му върви тази година за купата срещу бургаски отбори :) Очаквам да влезем във форма,да отстраним Черноморец и след това на 1/4 финала да играем срещу Нафтата :shock:

Ама много му върви. :lol: Работниците на Мастерхаус щяха да продължат ,ако не беше голът на чужд терен. :lol:

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 26 ное 2012 20:58

orion написа:
Turo написа:На Локо-София му върви тази година за купата срещу бургаски отбори :) Очаквам да влезем във форма,да отстраним Черноморец и след това на 1/4 финала да играем срещу Нафтата :shock:

Ама много му върви. :lol: Работниците на Мастерхаус щяха да продължат ,ако не беше голът на чужд терен. :lol:

Дереджето ни е такова,че може би щяхме да имаме шанс само срещу Локо-Мз,Банско.А със Спартак Вн и Чавдар шанса щеше да е 50/50.За това на майтап казвам,че съм доволен от жребия,поне няма да ни бие някой софийски отбор,или някой отбор дразнител или пък да запишем още някой друг резил!Затова според мен жребия е идеален.Пък и Черноморец надали ще дойдат повече от 20 човека и така Гигов няма да може да изкара никакви пари!

MORSKI
Контакти:

Re: Купа на България

Мнениеот MORSKI » 27 ное 2012 00:58

Mitko-Levskar написа:
MORSKI написа:
Mitko-Levskar написа:4ерно море-ЛЕВСКИ,и направо съм на стадиона(ако може да се наре4е такъв де) :)

Tо пък защото Герена със свлачището и стстоянието му преди 5 години можеше да се нарече такъв... И се научи как се пише Черно море! Аман от такива пишман варненци и новодошли аграрни елементи като теб... Дано не се паднем с вас, че да можеш да идеш на мач на "любимия" си отбор пак след 2 години. Средно на толкова ходят такива "фенчета" като теб- веднъж на 3 години на мач на "любимия" отбор.,
По темата- със Спартак Варна или в краен случай с Нафтата или Черноморец.

Казвам 4е ще ми е най близо да играем с черно море.Едва ли съм аграрен елемент или новодошъл щото аз съм живял 24год.в този град и ти сигурно тогава си бил на майка си в любовния поглед още.Ае гледайте си там коритцето да не падне и тва е

Бил си ти.... В коремецето на майка си най-вероятно си бил ти... Точно така, дошъл преди 24 години (точно края на соца), нанесъл се в панелката, донесъл доматите и туршията и вече много почна да говори за стадиони... Много ви разбира на вас главата! Ако нашето е коритце, на Герена неслучайно му се казва ГЕРЕН... Провери значението в чичко ти Гугъл, ако не знаеш...

Относно жребия- все тая, ние Струмска Слава едвам бихме.... Жалко само, че не се паднахме със Спартак, защото щеше да е дерби мач. Левски не са такъв дразнител, а и мачовете ще са протоколни,.,,

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2012 13:19

Жребият за следващата фаза е утре в 11:00. ;)
Ако правилно съм проверил, за пръв път от сезон 97/98 до тази фаза стигат 4-те софийски отбора. Струва ми се, че този път жребият ще ни донесе столично дерби и не бих се учудил за 3-ти пореден сезон да видим "Славия" - ЦСКА.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Мнениеот MCMXIII » 17 дек 2012 16:33

Udoji90 написа:Жребият за следващата фаза е утре в 11:00. ;)
Ако правилно съм проверил, за пръв път от сезон 97/98 до тази фаза стигат 4-те софийски отбора. Струва ми се, че този път жребият ще ни донесе столично дерби и не бих се учудил за 3-ти пореден сезон да видим "Славия" - ЦСКА.

Може и ЦСКА- "Левски". Утре ще видим.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 дек 2012 16:41

Ще се опитам да прогнозирам двойките.
Миньор - Левски
Славия - Литекс
ЦСКА - Пирин
Берое - Локо Сф.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 дек 2012 18:39

И аз като Вили не искам Левски и ЦСКА, а и Литекс не са ми много присърце :lol: :lol: :lol: Смятам, че ние ще играем с Миньор или Локо (Сф), а дербито ще е както обикновено Литекс - Левски :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Какво мислите за жребият за КБ

Мнениеот denitko1 » 18 дек 2012 17:51

Какво мислите за всички 1/4 финали? мнения въпроси?

Аз мисля че Левски Литекс - ще бъде много хубав мач както и локото и цска :)

Кои според вас 4 отбора ще продължат?

Всички 1/4-финали за Купата на България:

Берое - Пирин Гоце Делчев

Левски - Литекс

Локомотив София - ЦСКА

Миньор Перник - Славия
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
PFC Litex