Изгониха Зафиров и други седем...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Изгониха Зафиров и други седем...
Най-после някакви действия от страна на ръководството, че от бездействия ни бе дошло до гуша. Това за Гонзо е непотвърдено, ако си спомняте преди да назначат Зафиров, Радуканов уж беше сигурен за поста според някои медии.
- shotgun blues
- Контакти:
Зафиров не става за треньор и е хубаво че го сменяте.За изгонените футболисти нямам мнение ,освен Дончо Атанасов другите не ги знам ,но ако очаквате класни заместници да бъдат привлечени....е кой класен играч ще дойде в 10 в българската А група 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Мале,Гонзо ли?Той я ми беше най-противния треньор стъпвал на Тича.Много фенове на моряците не го обичат.Дупе да му е яко.Но,ако пък стабилизира отбора,може и да променя мнението си,но в противен случай този ще е най-псувания треньор ми се струва. 

-
- Контакти:
Гонзо наистина не е бездушник и гори в играта, но колко са треньорските му умения е доста спортно, все пак дано да е за добро.
Въпроса за мен е друг - ЗАЩО БОЖИЛОВ И СИМЕОНОВ НЕ СА ИЗГОНЕНИ И КАКВО ПРАВИ ОЩЕ МАЛКИЯТ САШКО В ОТБОРА ??? ако ще почваме на чисто нека да е както трябва
Въпроса за мен е друг - ЗАЩО БОЖИЛОВ И СИМЕОНОВ НЕ СА ИЗГОНЕНИ И КАКВО ПРАВИ ОЩЕ МАЛКИЯТ САШКО В ОТБОРА ??? ако ще почваме на чисто нека да е както трябва
-
- Контакти:
shotgun blues написа:Зафиров не става за треньор и е хубаво че го сменяте.За изгонените футболисти нямам мнение ,освен Дончо Атанасов другите не ги знам ,но ако очаквате класни заместници да бъдат привлечени....е кой класен играч ще дойде в 10 в българската А група
По заплати а и редовно получавани сме в четворката.Така,че ........мъни,мъни,мъни.Сребролюбци дал Господ

поредната простотия в България... Зафето нито е правил селекция нито нищо.. идва и се опитва да дигне един потънал кораб и после бива изгонен като мръсно коте.. жалко , грозно и срамно ...
[center]
[/center]

- child in time
- Контакти:
Гонзо? Моите съболезнования!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Ботев Пд (Кауня) + Черно Море (Гонзо) + Левски (Илиян тъпото) + ЦСКА (Стойчо) + Литекс (Ицата) + Лудогорец (Оня с веждите) + Локо Сф (Кокала) + Славия (Вили)...
= 720 Общ коефициент на интелигентност. Сериозно се опасявам от евентуалното бъдеще на родния футбол.
= 720 Общ коефициент на интелигентност. Сериозно се опасявам от евентуалното бъдеще на родния футбол.
YA GUNNERS YA
По 90 точки за интелигентност е доста за тези, ама айде...
Един неуспеше треньор с друг неуспешен треньор. А разните, които са се доказали, но са и над 40 години (даже и над 60 години) вече са стари ли? Бай Гроздан по-лош ли ще е? И така мога да изредя и 10 имена.
Колкото до освободените - Дончо добър-лош, ама Черно море има ли друг флангови футболист? Или са сигурни за Райков?
Един неуспеше треньор с друг неуспешен треньор. А разните, които са се доказали, но са и над 40 години (даже и над 60 години) вече са стари ли? Бай Гроздан по-лош ли ще е? И така мога да изредя и 10 имена.
Колкото до освободените - Дончо добър-лош, ама Черно море има ли друг флангови футболист? Или са сигурни за Райков?
Последна промяна от Xamy на 17 дек 2012 12:22, променено общо 1 път.
Гонзо ?!? Наистина ли ?! Гонзо ??!? ..................
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?