П.П.: Жалко че Торес го няма в Атлети - любимеца на Фокса обича Кампа
П.П.2: Марто Петров ги развинти вашите за онова 1:3 във видеото по-горе - супер ме нарадва тогава
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Middlesbrough написа:JackPackage написа:Само дано утре нашите отзад играят, а не като 90% от отборите в последно време да оставят Меси да се разхожда покрай тях....![]()
ако ще и на границата на грубата и твърда игра да е (стил Чоло) - естествено съдията при всеки втори фаул с/у Него ще вади картони и е много вероятно да не завършим с пълен състав, ама все пак....
ебахти оправданията :Д
Middlesbrough написа:Хейтър си ти и то най - големия , къде се месиш където не ти е работа нито си фен на Барса нито на Атлетико ... само хейтваш.
Утре като ги опънем те искам тука![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Дам... Гола на тоя случайник промени мача.... Дотогава нямахте удар ПО посока на вратата... :/
JackPackage написа:Е, тия 2 гола ги смазаха... Ние имахме 3 чисти положения, вие 0 и падахме...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта