vesat написа:ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИДЯ ,ЧЕ ЦАЦОМОРЕЦ В "НОРМАЛЕН МАЧ" ,НЕ МОГАТ ДА НИ БИЯТ !И ПРОЛЕТТА(1-1 В БУРГАС) И СЕГА ЗА КУПАТА УЖ "ФАВОРИТИ" И КО ТАНА...
![]()
ЛОКО СИ Е ЛОКО(дори и при Кайчо-лъжеца) !
А НАЙ-ХУБАВОТО Е ЧЕ ИМА И МНОГО ПРИЕМЛИВИ ОТБОРИ ЗА 1/4 ФИНАЛА: МИНЬОР,БЕРОЕ,ПИРИН ГД(или Нафтата) И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ОТБОРА ОТ Овча Жупел....![]()
!А после вече 1/2 финали и финала е вече близо !
![]()
![]()
![]()
Хайде малко уважение към отбора с, чиято помощ вие продължихте. Ако не ви бяхме подценили на разгром си отивахте. Което пък нас не оправдава.
Що се касае за мен.След жребия, теглен малко след, като ви млатехме, като прани гащи у дувар споделих, че този жребий ще ни подведе. Нашите си мислеха, че мача е протоколен и, като такъв го изиграха в София.За сняг и условия не пиша. Те бяха с по-грубия отбор. В случая с вас. Като говориш за нормални условия, що Н не спомена и за косвената помощ ( не тенденциозна към вас де) от ЦВ.Цв. Излязохме с шест от задържаните за 24 часа момчета. Не, че имахме и друг избор де. Точно тези момчета отпаднаха физически в края на мача...Иначе незнайно и за мен защо продължаваме да бъдем ощетявани от съдии. След 30' при други обстоятелства щяхте да си тръгнете, като товарен влак от Бургас. Късмета и шанса бяха с вас. Иначе успех ви желая и дано продължите до финала. Уважавам ви, като отбор, но изцепките на двама - трима тук ме карат да си пиша и моите истини. Що се касае за цитирания колега: "Няма нормален" мач, в който да сте ни били. На оная поледица преди седмица ли,или на мача пролетта, когато и двата отбора играеха за един син тим са нормалните мачове ?

ПС: Колега. Пише се ЧЕРНОМОРЕЦ... Цаца си виждал само пържена и сервирана в чиния в Бургас.