Иначе, една снимка от съседния подфорум с отношение към Калчото:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Авалокитешвара написа:Groucho написа:Интересно второ полувреме вчера на "Олимпико". Малшансът и една спорна ситуация попречиха на футболистите на Интер да поведат в резултата. Гостите играха по-добре в тази част, но загубиха.
Най-точния коментар. Само трябва да се добави освен лошия късмет също и некадърността на Нагатомо, непростимо е при полупаднал вратар да отправиш толкова тъп удар към вратата. От онази позоция трябваше да разстреля вратата. А тъпия му изстрел не е само лош късмет, както беше с гредите, примерно.
durex написа: че почти няма звезди калчото...резултата е на лице.
durex написа:Groucho, факторите в Италия са много, за това защо не си пълнят стадионите. Като почнеш от изтърканото насилие и продължим с това че стадионите са стари и аморитизирани и стигнем до това, че билетите са мега скъпи и като добавиш, че почти няма звезди калчото...резултата е на лице.
AnalBreaker написа:Истинско зрелище в Неапол
Авалокитешвара написа:Groucho, durex, съгласен съм, че Нагатомо не игра слабо в мача, дори напротив. Но отиграването му в онази ситуация беше смехотворно. А ако Интер беше повел, честно казано не мисля, че лациалите щяха да направят нещо съществено. Такива ситуации е важно да се вкарват дори и защитник да е в подобна позиция, дори и досега да играеш перфектно. Естествено, не смятам, че от един мач и по-точно от само един пропуск трябва да се правят далеч отиващи изводи. Не съм казвал, че не искам Нагатомо в отбора. Само изтъкнах и неговата вина, освен лошия късмет, за това, че не поведохме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта