Sardukar написа:kingofpop написа:Едва ли някой помни какво написах май месец, 5 секунди след гола на Торес на Кампа в реванша...че когато късметът ви свърши ще ви бият като шкембе у довар, тогава вие ми се изсмяхте и се радвахте на незаслужилия си финал....но всичко в този живот се връща и сега си плащате с лихивте
ае ти ташак ли си правиш? Колко са новите футболисти в ЧЕЛСИ и кои нямат възможност да играят или напуснаха ?
Вас каталунците ви тресе яко мегаломанията.... Не късмета на ЧЕЛСИ, а надменността на Барса беше решаваща да ви го набием. Не знам, защо теб те гони късмета. Да удариш няколко греди не те прави по-заслужил отбор. ЧЕЛСИ удари 2 греди на финала с/у МанЮ 2008 е и? Почвам да си мисля, че повечето фенове на Барса, които пишат тук въобще не си спомнят мачовете с ЧЕЛСИ 2006....
Дано ЧЕЛСИ се класира за ШЛ догодина и да се срещне с Барса. Да изгонят Пуйол, а Масчерано и Шакира да са контузени и да играем на моста. ЧЕЛСИ да има цяло второ полувреме да вкара гол за да се класира. Нека и една дузпа да ни дадат. След това нека някой се оправдава за липса на късмет...
Пич, сега не ви покри късмета в ШЛ, така ли?
35 на 9 голови удари, 7 на 3 в очертанията на вратата, 2 на 6 спасявания на вратарите, 20 на 1 корнера, 14 на 26 нарушения, греда, дузпа продълженията... Сещаш ли се за кой мач говоря и кои показатели на кой отбор са?
И на мен ми се смяха, като казах, че рано или късно се връща. Кво намесваш контузени, че имало - тая отговорност я носи треньора, който е трябвало да има равностойна скамейка...
Челси и Сити (а и ПСЖ са тръгнали по техния път) са отбори,които харчат безумно много пари за трансфери, още повече, че Абрамович е леко ексцентричен и сменя лесно треньорите си - та за това и са обречени на бъзици, когато се провалят. Не може да правиш такива селекции и да отпадаш като кифаджия в групата, като Сити. Или да си действащия клубен европейски шампион.
Кой попречеи на Ди Матео?
С тия играчи само Сити би следвало да се опъват на Челси в Англия...