Трябва ли да има рокада в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Трябва ли да има рокада в Ливърпул?

Мнениеот Gil-galad » 16 дек 2012 20:55

ROONEY_MAN.UTD написа::!: Брендън е новият бог РАФА,да се свети името му божи,остава начело на отбора поне колкото САФ,догодина е годината на Ливърпул,помнете ми думите,още малко остана. :idea:

Ама за тоя БАН по IP....вече 3-4 ник си прави за да сипе помия в нашия форум... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
ROONEY_MAN.UTD
Контакти:

Мнениеот ROONEY_MAN.UTD » 16 дек 2012 21:06

Gil-galad написа:
ROONEY_MAN.UTD написа::!: Брендън е новият бог РАФА,да се свети името му божи,остава начело на отбора поне колкото САФ,догодина е годината на Ливърпул,помнете ми думите,още малко остана. :idea:

Ама за тоя БАН по IP....вече 3-4 ник си прави за да сипе помия в нашия форум... :)

КАКВИ НИКОВЕ СА ТЕ ПОДГОНИЛИ,ИМАМ САМО ТОЗИ И НИКОГА СЪМ НЯМАЛ ДРУГ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 16 дек 2012 22:01

ROONEY_MAN.UTD написа:
Gil-galad написа:

КАКВИ НИКОВЕ СА ТЕ ПОДГОНИЛИ,ИМАМ САМО ТОЗИ И НИКОГА СЪМ НЯМАЛ ДРУГ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ :evil: :evil: :evil:

заради такива като теб няма да има уважение между феновете на двата отбора.Палячо.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ROONEY_MAN.UTD
Контакти:

Мнениеот ROONEY_MAN.UTD » 16 дек 2012 22:09

Avrameca написа:
ROONEY_MAN.UTD написа:
Gil-galad написа:

заради такива като теб няма да има уважение между феновете на двата отбора.Палячо.

На кой му пука за вас освободителите на престъпника майкъл шилдс,оставил инвалид млад българин баща на две деца,изверга майкъл шилдс в момента който е назначен на работа в ЛИВЪРПУЛ :arrow:след тази случка тези които се пишеха фенове на този отбор се отказаха от него и го проклеха на вечно нещастие,за което им правя евала :!:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 дек 2012 22:40

ROONEY_MAN.UTD написа:На кой му пука за вас освободителите на престъпника майкъл шилдс,оставил инвалид млад българин баща на две деца,изверга майкъл шилдс в момента който е назначен на работа в ЛИВЪРПУЛ :arrow:след тази случка тези които се пишеха фенове на този отбор се отказаха от него и го проклеха на вечно нещастие,за което им правя евала :!:

Явно на теб ти пука щом нямаш друга работа освен да пишеш в нашия форум :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 17 дек 2012 00:39

HoUs4oOL написа:Това беше върха на всичко.БРАВО!
Няма да има рокада,не знам защо изобщо е пусната тази тема.
Гостите на форума Ливърпул нека да замълчат.Точно и ясно е написано.Ида искаме и да искате нито аз нито Вие давате парите(то какви ли пари) Просто такива теми са безмисленни. Айде да не се излагаме.Копирам поста защото човека е написал едно БРАВО с това се изчерпва коментара по тази тема (Аз поне така мисля)

Потребителски аватар
ROONEY_MAN.UTD
Контакти:

Мнениеот ROONEY_MAN.UTD » 17 дек 2012 01:36

'''Трябва ли да има рокада в Ливърпул?'''''

по темата няма как да съдите брендън преди да е свършил сезона :arrow:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 дек 2012 07:36

Да се чуди човек на собствениците ви,защо не оставиха Стив Кларк начело на Ливърпул,а продължават да си правят експерименти и да правят грешка,след грешка :roll: Като казвам "грешка",нямам предвид назначаването на Далглиш,като мениджър,дори напротив.Това е едно от най-далновидните решения на настоящите собственици.Тези които не са с къса памет,помнят че той беше назначен в най-тежкия момент за клуба.Период,в който не беше ясно бъдещето на Ливърпул и раздиран от скандали и демотивация на футболистите,с цел да им вдигне духа.Е,това за което беше назначен го постигна.Дали с помощта на Кларк или не,няма как да зная.Според мен грешката беше,че не трябваше да остава за новия сезон.Тази грешка според мен,води до всички следващи 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 дек 2012 08:05

CTAHKO написа:Да се чуди човек на собствениците ви,защо не оставиха Стив Кларк начело на Ливърпул,а продължават да си правят експерименти и да правят грешка,след грешка :roll: Като казвам "грешка",нямам предвид назначаването на Далглиш,като мениджър,дори напротив.Това е едно от най-далновидните решения на настоящите собственици.Тези които не са с къса памет,помнят че той беше назначен в най-тежкия момент за клуба.Период,в който не беше ясно бъдещето на Ливърпул и раздиран от скандали и демотивация на футболистите,с цел да им вдигне духа.Е,това за което беше назначен го постигна.Дали с помощта на Кларк или не,няма как да зная.Според мен грешката беше,че не трябваше да остава за новия сезон.Тази грешка според мен,води до всички следващи 8-)

Кларк напусна няколко дена,след като освободиха Далглиш в знак на солидарност.Пък и шефовете търсиха някой с автобиография -"помощник на Моуриньо".Кой да погледне на Стив Кларк в досието :roll:

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 17 дек 2012 17:15

fearless for lfc написа:Според мен това са част от сериозните мненията на феновете които не одобряват сегашната ситуация. Не видях нищо стойностно в подкрепа на Б.Р.:

от styopa на 15 Дек 2012
Стига с тези оправдания.Смешно е.В този ред на мисли ще я докараме,че Бенитез е най-виновния от всички.
Брендо си мина през един прозорец.Видяхме го какви са му вижданията.
Точно заради шантавото лято в момента ... на моменти изглеждаме отвратителни.
Като цяло за мен трансферите му през лятото бяха абсурдни.Като водене на мачове според мен не се справя лошо.Не е правил и изцепки по медиите ала Ходжсън.
Иначе ако е върпоса трябва ли в момента да бъде освободен .. за мен отговора е не.
Дали виждам Брендо да води отбора още дълго време също не.
За мен специално този сезон разковничето е,че сами се оставихме с крайно ограничен състав.За мен Керъл,Белъми,Каут,Макси и Акуилани ако бяха в състава в момента щяхме да изглеждаме по-добре.Все играчи махнати просто ей така...
haha на 16 Дек 2012 10:30
За всички без Керъл съм съгласен. Общо взето, всеки в последните 20 години има някаква вина, че в момента сме посмешище и ни бие който ни хване. Искрено се надявам, през януари да има пари за трансфери и Роджърс да вземе КЛАСНИ играчи, а не футболисти като Борини или Асайди, който надали има изиграни сборно 90 минути през сезона.
от gugushito на 15 Дек 2012 19:51
все повече съм песимист ,че може да направи нещо повече от среднячество..... не ми харесва нищо от този Ливърпул.... тотален хаос в защита,скръб в средата и отпред един самотник (който смятам,че е уникален играч)! Чудя се на оптимизма на някои......

от delpi на 15 Дек 2012 20:46
Много станаха провалените години а тази година най-лошото е, че не се вижда прогрес в отбора!!!
Просто на един мениджър не му ли тръгне в началото рядко нещо хубаво се получава! Дано съм е грешка, но смятам, че няма да се получи и с този мениджър! И все пак трябва да остане до лятото тъй като сезона според мен е провален на 95%, поне нека си завърши започнатото!

п.п. И ако може феновете на съдийските отбори да мълчат в тази тема!!!

от LFC1892 на 16 Дек 2012 11:20
Естествено, че не трябва да махат Роджърс все още. Не може през 6 месеца да сменяме треньори, това не е А група. Но пък и не трябва да се отричат множеството грешки, които направи той. Съгласен съм с това, че Далглиш напълни отбора с доста талаш, но и трансферите на Брендън не са цвете за мирисане. Борини е доста посредствен футболист, а Алън - много непостоянен. Според мен Хендерсън или Сахин трябва да играят вместо него. За наема на последния пък ако сме дали толкова, колкото пише по медиите, е жива лудост особено спрям броя мачове, които е изиграл. Асаиди въобще не мисля да го коментирам, защото не съм го видял достатъчно в игра, но пък това, че почти не се разчита за него, говори достатъчно.
Грешка беше и да се оттървем от Керъл при положение, че няма подсигурен трансфер на друг нападател, но дано Роджърс си е взел поуки и не повтаря тази грешка през следващите трансферни прозорци.
Хубаво е, че започна да се разчита на все повече млади момчета, но съм в недоумение защо Сусо не получава по-често шансове при положение, че досега почти не е разочаровал като е влизал в игра, способен е да направи последния пас и да променя развоя на мачовете. Вместо това продължават да се дават шансове на Коул, който е абсолютен фигурант в мачовете. Освен това смятам, че на Стиви Джи трябва да му се даде малко почивка, тъй като е далеч от най-добрата си форма, но явно Роджърс няма топки да го остави на пейката.
В общи линии, аз още вярвам в Брендън Роджърс стига да започне да се учи от грешките си, млад е и може да прогресира много и да направи нещо специално в Ливърпул. Ако не влезем в Топ 8 обаче, надали собствениците ни ще го оставят.

от Liverpool_EC на 16 Дек 2012 15:07
Avrameca написа:Каква рокада какви 5 лева ?? само след 1 лош мач на Ливърпул и веднага се появи повече от глупава тема.БР има контракт за 3 години , първият сезон е за обиграване и полагане основите на новия стил на игра.Все пак играем с момчета средна възраст 18-23 години което също си оказва своето влияние , вярно е , че БР допусна грешки на пазара и в някой от мачовете но с какво е виновен за вчерашната загуба ?? Излезна със най-доброто с което разполагаме в момента и какво стана ... загуба Пол Ламбърт тактически надигра БР с тези 3-ма централни защитници Суарез нямаше никакъв шанс а Стърлинг го размятаха като пръскачка из лозе като прибавим и неумението на всички в завършващия удар какво да очакваме? Както винаги дузпа не ни дадоха но това е друга тема.... Разберете , че не може с този отбор да се класираме по напред от 7 място и че този сезон е за обиграване.Сега ще видим какво ще стане януари дай Боже да купим някой та да закърпим положението в атака , че Суарез изнемогва сериозно.И вече от лятото да се работи както трябва на "джама".

Ами Аврамец,значи следващия път когато слаб отбор с добър тактик за треньор дойде на Анфийл да очакваме 0:3 в 50 мин,така ли? Аз очаквам нашия треньор да реагира адекватно при 0:1,0:2 и поне да изравним...ако не е бил подготвен преди мача,да отреагира на момента със смени и тактика.А вчера БР гледаше втренчено и недоумяващо,кво да прави-просто му беше написано на лицето-толкова пъти го даваха в кадър
Както и да е, Роджърс няма да го сменят преди края на сезона.А и не би трябвало освен ако през март сме не 12ти,ами 15ти.Всеки треньор(особено млад) заслужава търпение от феновете,пари от собствениците и време за обиграване.И при него имахме проблясъци,нека си намери хора през януари и си окомплектова състава,въпроса със Роджърс е, че прави адски мнг грешки накуп и сега се учи на гърба на ЛИВЪРПУЛ,не на Суонзи.Първата му грешка беше,че махна Керъл(аз този не мога да го гледам)-но като нямаш друг нападател държиш го,колкото и да не ти харесва.Например ДиМатео не направи тази грешка със Стъридж и си го остави за резерва,нищо че не му влиза в плановете.После,колко души досега ги играе на нетипични за тях постове,само и само да сме с неговата схема-Борини за крило,Сусо за крило,вчера Шелви за крило,Джерард назад,Енрике за крило,Даунинг(миличкия) за бек,Адъм за дефанзивен,Шахин тази седмица каза,че е свикнал по-назад,и после що не са във форма?!?!?Защо двете петлета Стърлинг и Адъм са единствените,които не сядат на пейката,въпреки че е очевадно как зациклиха последните 3,4 мача? А добрия треньор се нагажда според играчите, които има и извлича максимума от тях,а не си прави експерименти с тях! Но както казаха не сме А-група,че да сменяме треньори на 4ри месеца,аз ще изтърпя колкото трябва,стига да се вижда някакъв прогрес.Дано успее Роджърс,но вчера П.Ламбърт му изнесе лекция(и той е млад,и той миналата година влезе във ВЛ и имаше успех като новобранец ),а това беше голям шанс за Брено да влезем в серия и да се изкачим в класирането до нова година,че да може да вземе по-качествени играчи януари,защото едно е да ни видят(Хунтелар,Мунтелар и другите кадето се спрягат)на 6то,7мо място на 3т от ШЛ и да си кажат"аз ще ида там щото догодина може да съм в ШЛ",друго е да ни гледат 12ти и ние пак да си ревем"ама онзи го взеха за без пари в отбор Х".Стойте и гледайте кво ще стане януари ако още сме на извън 10ката,кой ще дойде при нас и на какви цени! Защото вече и кьоравите видяха,че ни трябва нападател на всяка цена...на ВСЯКА цена

Все пак няма алтернатива в момента и затова смяна на тренера е немислима. Б.Р. трябва да стои там, за да не се научим и да не забравяме какво е посредствен тренер да е начело на Ливърпул. Резултатите на Рои и Брендан са еднакви след 17 мача в лигата и двамата ни класираха за Л.Е. като само късмета ни помогна на скоро. Всички се наточиха след 3-те победи и даже Б.Р. скочи на второто място в лигата ;) . Реалноста е друга - подкрепата на феновете тук към Б.Р. не се дължи заради качествата на самия него колкото заради омразата им към Кени. Стила в момента на Ливърпул няма как да доведе до поне задоволителни резултати. Няма случай отбор който да е копирал стила на друг отбор и да е постигнал по-добри резултати. В момента ние копираме Суонзи. За съжаление това няма как да проработи и това беше ясно още от първия мач за лигата.
Следващия тренер, когато и да се направи смяната трябва да е наясно какво значи Ливърпул, а не да трепери с червеното шалче на Анфийлд. За момента само Сами Хупия може да бъде алтернатива, но това няма как да стане докато на собтвениците не им уври в главата.

Темата ще става все по-актуална и ще е добре да се маркира като важна. ;)
YNWA

В десетката!
Отново го казвам - изобщо не съм против финансовата политика на шефовете - те инвестираха достатъчно и в Брендън Роджърс и в не съвсем удачните му попълнения. Те просто не са наясно какво е футболът за европееца изобщо, да не говорим за фена на отбор като "Ливърпул". Европейският фен не е човек, който се забавлява след бачкане с пуканки и бира в ръка! Европейският фен е част от играта! Точно затова Далглиш не биваше да бъде махан по този начин. Да оставим на страна въпроса, че двамата със Стив Кларк направиха много за кратко време (тук, разбира се, всеки си има своето мнение, но аз лично много добре помня в какво състояние бе отборът преди да се завърне Краля)! Да, Кени не е същата класа като мениджър каквато беше през 80-те, но покрай него и Кларк за един период от 1-2 години можеше да израсне бъдещият мениджър (Карагър, Джерард, Фаулър). Като съм убеден, че в тия 1-2 години все щяхме да печелим по нещичко - я Купа на лигата, я ФА Къп, защо не и Лига Европа - което за мен не е малко. Един спечелен финал струва много повече от 4-о място - такава е футболната философия на истинския Ливърпул. Гони се винаги и само върха - това беше смисъла, заради който Далглиш и Кларк загърбиха шампионата в един момент след Нова година, за да гонят Карлинг Къп и ФА Къп. За лигата още нямахме сили, а и да не се лъжем - по-млад, модерен, амбициозен, но свързан с клуба мениджър.
Сами Хупия - да, на този етап си мисля, че това е точният човек!

Върни се в “Ливърпул”