Сашо Йовков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Сашо Йовков
Защо се занимавате с глупости не мога да реазбера ! Има ли значение с кого ше играем на полуфиналите, след като така или иначе трябва да бием, ако искаме да станем шампиони ! Тоя играл комар, оня е**л еди коя си -какво ви интересува не мога да разбера ! Сашо Йовков е бивш волейболист и коментира много по-добре от ония некадърници вчера на мача с Италия ! В крайна сметка всеки може да се обърка ! И специално за този "безгрешния" ,дето пусна темата - като не ти харесва коментара му изключи си звука на телевизора, какво ни занимаваш с твоите глупости !
radosta_na_naroda написа:Защо се занимавате с глупости не мога да реазбера ! Има ли значение с кого ше играем на полуфиналите, след като така или иначе трябва да бием, ако искаме да станем шампиони ! Тоя играл комар, оня е**л еди коя си -какво ви интересува не мога да разбера ! Сашо Йовков е бивш волейболист и коментира много по-добре от ония некадърници вчера на мача с Италия ! В крайна сметка всеки може да се обърка ! И специално за този "безгрешния" ,дето пусна темата - като не ти харесва коментара му изключи си звука на телевизора, какво ни занимаваш с твоите глупости !
Аз рядко го слушам защото съм в залата и ги гледам и подкрепям. А колкото до "безгрешния", както ме нарече ти, не може човек в БНТ, гледал и коментирал толкова мачове да не си направи най-елементарна сметка, че двата първи и двата втори не могат да се срещнат, но като те гледам и теб, как си си написал ника, ми става ясно колко си присъствал в трети клас в часовете по български език.
а всъщност кога ще се тегли въпросния жребий?
- petrof
- Контакти:
Сашо Йовков е пич. Айде стига сте му яли ушите. Щом и на него някои му намериха кусури, дето от 15 години коментира волейбол, а и преди това е бил волейболист просто не знам какви хора сте. Абе коментатора си е супер, отбора си е супер, БНТ си е супер. Това е.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
petrof написа:Сашо Йовков е пич. Айде стига сте му яли ушите. Щом и на него някои му намериха кусури, дето от 15 години коментира волейбол, а и преди това е бил волейболист просто не знам какви хора сте. Абе коментатора си е супер, отбора си е супер, БНТ си е супер. Това е.
Йовков коментира добре донякъде само, ама не става за коментатор, няма тръпка при говора му, едно монотонно, и с това "високо, високо над блокадата", а тя топката преминала технично до блокадата много дразни. И според мен трябва да се даде шанс на някой друг. Този вече е изкуфял според мен. Не пропуска повод да се заяде със съдиите, което дразни, разбирам, че ние българите все някой друг ни е виновен, ама така няма да пробием и да станем по-силни.
-
- Контакти:
"Аз рядко го слушам защото съм в залата и ги гледам и подкрепям. А колкото до "безгрешния", както ме нарече ти, не може човек в БНТ, гледал и коментирал толкова мачове да не си направи най-елементарна сметка, че двата първи и двата втори не могат да се срещнат, но като те гледам и теб, как си си написал ника, ми става ясно колко си присъствал в трети клас в часовете по български език."
Не знам какво не ми харесваш на името, но това си е твой проблем в края на краищата ! Обаче вече ти обясних на чист български, специално за теб ще повторя : като не ти харесва коментара на Сашо Йовков спри звука или си пусни някой руски канал да видиш как коментират и после говори , че само се оплаква от съдиите ! Но ти явно си "безгрешен"
!
Не знам какво не ми харесваш на името, но това си е твой проблем в края на краищата ! Обаче вече ти обясних на чист български, специално за теб ще повторя : като не ти харесва коментара на Сашо Йовков спри звука или си пусни някой руски канал да видиш как коментират и после говори , че само се оплаква от съдиите ! Но ти явно си "безгрешен"

Аз лично изключвам звука.Отнемам му думата.Тоя еее , а да не говрим за Камен Алипиев и за тая колежката му.Просто на сяка тройка или изобщо кош , тия ревахааа катооо сеедно зимаме еврото по баскет.Тъпаците.Ужасни са.Мелат , мелат , те са там да си изпеят песента, не да коментират кой на кой ...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
radosta_na_naroda написа:"Аз рядко го слушам защото съм в залата и ги гледам и подкрепям. А колкото до "безгрешния", както ме нарече ти, не може човек в БНТ, гледал и коментирал толкова мачове да не си направи най-елементарна сметка, че двата първи и двата втори не могат да се срещнат, но като те гледам и теб, как си си написал ника, ми става ясно колко си присъствал в трети клас в часовете по български език."
Не знам какво не ми харесваш на името, но това си е твой проблем в края на краищата ! Обаче вече ти обясних на чист български, специално за теб ще повторя : като не ти харесва коментара на Сашо Йовков спри звука или си пусни някой руски канал да видиш как коментират и после говори , че само се оплаква от съдиите ! Но ти явно си "безгрешен"!
Ами, явно е, че не ти харесва правописа, в името ти. Хайде сега умувай още малко да видим, кое е сбъркано.
Сашо Йовков е възможно най-добрия коментатор по волейбол. Той е бивш волейболист и следи и коментира играта в детайли, което е невъзможно за друг коментатор, поне аз не съм чувал. Като ви слушам колко разбате, колко тези от Дарик разбират се казвам 'пази боже някое журналистче тип Стефан Стоянов да го замести'.
А това 'високо, високо над блокадата' и мен ми звучи банално, но и в това има много смисъл: Значи, че нападателят е отиграл топката от много висока точка и топката е минала над ръцете на блокиращите. Защото има и други варианти - да играе по пръстите, да играе по страничните части на ръцете, да играе встрани от блока, или между блокиращите, ако блокът е разкъсан. Това е смисъла на този негов израз.
Днес не гледах мача, защото бях на работа. Ако е казал наистина, че можем да играем срещу втория от другия поток, сериозно се е издънил, но простено му е. БНТ и той имат много заслуги за волейбола, а и не бих се изненадал, ако се извини или обясни объркването.