Обръщение до БФС, МВР и футболната общественост!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xadez
Контакти:

Re: Обръщение до БФС, МВР и футболната общественост!

Мнениеот xadez » 14 дек 2012 18:12

Bourgas написа:
xadez написа:"Изконното право за всеки български гражданин „Невинен до доказване на противното” – основно правило на Темида"
Калпазанчо би ли ми обяснил нещо,че не ми става много ясно от този цитат.Значи преди 2-3 месеца когато имаше инцидент между фенове на Нефтохимик и Черноморец тогава това правило на Темида не важеше ли още?Защото на базата на някакви смътни свиделски показания същите тези членове на вече този фенклуб обвиняваха и заплашваха в интернет пространството поименно някои момчета.В последствие оказали се невинни.

[offtopic]Не влизай в тази тема, че ще се прецакаш.[/offtopic]

[offtopic]За огромно мое съжеление влязох вече.Все пак ми е любопитно може и ти да ми обясниш това основно правило на Темида,как когато ни отърва не се сещаме за него и не го спазваме,а когато сме опарени и прибягваме до него.Дано не се прецакам,че те попитах[/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 дек 2012 18:47

работата е проста и много елементарна.
Тези са залагали при някое физическо лице,които са много в България.
За това нещо могат да отнесат плувката и ще я отнесат ако некой не застане зад тях.
Черно тото НЯМА-те не са залагали в мачове на своите отбори.
В Англия всички футболисти залагат и то съвсем законно,наскоро имаще изказване в Англия на един тренер,който каза че няма проблем след като футболистите му не залагат на собствените си мачове.
Ако обаче в договорите имат записани клаузи,което според мен е невъзможно да ти забранят да играеш законно.-ок.
Вина обаче имат и тези играчи от Бургас-те са се полакомили за малко повечко парички,но не са помислили за последствията.
Смешно ми звучи изказването на този Фурнаджиев,който казва че щели да ги изхвърлят до живот от футбола,ами ако не ги осъдят,кво прави това смешно БФС.А сетих се както с допинга.
Жако за отбора от Бургас,бяха ми много симпатични.
Ще ги разсипят,но пак повтарям казаното от Херо-кой каквото е надробил,това ще сърба.
LEVSKI_FOREVER

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 дек 2012 19:02

xadez написа:
Bourgas написа:
xadez написа:"Изконното право за всеки български гражданин „Невинен до доказване на противното” – основно правило на Темида"
Калпазанчо би ли ми обяснил нещо,че не ми става много ясно от този цитат.Значи преди 2-3 месеца когато имаше инцидент между фенове на Нефтохимик и Черноморец тогава това правило на Темида не важеше ли още?Защото на базата на някакви смътни свиделски показания същите тези членове на вече този фенклуб обвиняваха и заплашваха в интернет пространството поименно някои момчета.В последствие оказали се невинни.

[offtopic]Не влизай в тази тема, че ще се прецакаш.[/offtopic]

[offtopic]За огромно мое съжеление влязох вече.Все пак ми е любопитно може и ти да ми обясниш това основно правило на Темида,как когато ни отърва не се сещаме за него и не го спазваме,а когато сме опарени и прибягваме до него.Дано не се прецакам,че те попитах[/offtopic]

Правилото е на Темида и на правораздавателните органи, а следствието е длъжно да върви по всички следи. Oбикновените хора каквото и да говорят, те не вземат решенията и не наказват. Важно е медиите, очите и ушите на обществото да бъдат много внимателни, точни и конкретни. А по случая, за който говориш, следствието отся плявата и достигна до зърното. Сега вече думата е на правораздавателните органи.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2012 22:31

xadez написа:Футболистите нямат правото да залагат на мачове-думи на районната говорителка на прокуратурата в Бургас

http://networkedblogs.com/FX5rr

Ми ... ако действително го е казала - да си подава оставката поради некомпетентност .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 дек 2012 23:03

Адмирирам всяка позиция на фен клуба без значение дали има правописни грешки и без значение в какъв стил е написана. В интерес на истината ми е малко писана на един дъх,но важно е,че я има. Трябва да имаме позиция !! Затова правихме онова събрание. Аз лично заставам зад това обръщение.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 15 дек 2012 05:07

[center]брейййй най-накрая ги хванаха "супер-дупер-мупер-мега" мафиотите на залози в Бг. футбола?!!?!след толкова години най-накрая "правда"?!?!? след толкова години се оказа,че "Коце Маца и ко" , са невинни ....най-накрая "правда"!
ако предположим,че не съм идиот, в най-скоро време трябва да стана такъв,каква мъка ...по Българските земи!?!?
[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 дек 2012 06:11

Ако на някой не му е направило впечатление нека обърне внимание как откакто Боко и прислужника Цоко дойдоха власт регулярно се правят акции срещу тези, които ощететяват или заплашват монопола на иманяра от Велинград. Този, който най-много застраши монопола го остреляха показно, а Боцко и Цоцко заметоха следите и чрез послушни медии подхвърлиха версията за Тото Динев и други уж застрашени от разкритията му,а един вид ги предупредиха да внимават с организирането на залози. На Баретата организацията за залози също беше разбита. Вместо да се улеснят нещата с лицензирането и държавата да може да си дължимите налози, въпросните господа правят всичко възможно да утвърдят монопола на Еврофутбол. Наскоро бензинджията Венци изрази еритично мнение за възстановяването на Тото 1,като част от приходите отидат за футболните клубове, но очаквам и на него да му бъде напомнено, че прекрачил линията на позволеното.Иначе от тази акция срещу Черноморец интерес имаха доста хора от Изпълкома. Джуджето, селския ветеринар и пластмасовата коса,заради нападките срещу тях.Гигълса за да натрие носа на бившия си любимец Преслав и да повиши напрежението в противника преди реванша за купата, Ганьо и Тимаджиите,за да прилапат без пари или на доста занижени суми играчите, за които се инъересуват Ганьо от Терзиев и Димов, а Тим от Румен Трифонов и Даниел Младенов. Представителите на Цска пък отдавна имат мерак да натрият носа на това отборче, затова че се опъваше в случаите с Платини и Анисе. Като изключим миджета от Микре всички останали са в прекрасни отношения с Боко.Така че с тази акция е имало коледни подаръци за всички от сърце и напомняне да бъдем по сговорчиви при трансферите на наши играчи.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 дек 2012 08:45

Devian написа:Ако на някой не му е направило впечатление нека обърне внимание как откакто Боко и прислужника Цоко дойдоха власт регулярно се правят акции срещу тези, които ощететяват или заплашват монопола на иманяра от Велинград. Този, който най-много застраши монопола го остреляха показно, а Боцко и Цоцко заметоха следите и чрез послушни медии подхвърлиха версията за Тото Динев и други уж застрашени от разкритията му,а един вид ги предупредиха да внимават с организирането на залози. На Баретата организацията за залози също беше разбита. Вместо да се улеснят нещата с лицензирането и държавата да може да си дължимите налози, въпросните господа правят всичко възможно да утвърдят монопола на Еврофутбол. Наскоро бензинджията Венци изрази еритично мнение за възстановяването на Тото 1,като част от приходите отидат за футболните клубове, но очаквам и на него да му бъде напомнено, че прекрачил линията на позволеното.Иначе от тази акция срещу Черноморец интерес имаха доста хора от Изпълкома. Джуджето, селския ветеринар и пластмасовата коса,заради нападките срещу тях.Гигълса за да натрие носа на бившия си любимец Преслав и да повиши напрежението в противника преди реванша за купата, Ганьо и Тимаджиите,за да прилапат без пари или на доста занижени суми играчите, за които се инъересуват Ганьо от Терзиев и Димов, а Тим от Румен Трифонов и Даниел Младенов. Представителите на Цска пък отдавна имат мерак да натрият носа на това отборче, затова че се опъваше в случаите с Платини и Анисе. Като изключим миджета от Микре всички останали са в прекрасни отношения с Боко.Така че с тази акция е имало коледни подаръци за всички от сърце и напомняне да бъдем по сговорчиви при трансферите на наши играчи.

А един мармот завиваше шоколад :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”