Трябва ли да има рокада в Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли да има рокада в Ливърпул?
Без класни играчи ако ще и Мауриньо да дойде нещата ще са същите.Имаме един Суарес и донякъде Рейна и дотам.Стиви вече не е същия след контузиите.Е как да стане?Нито имаме свестен халф,нито нападател.Дори и наш Митьо не взеха,а щеше да им свърши работа.
Не смятам да се търси проблем заради една загуба. За рокада пък??? Дума да не става. С тези възможности ... толкова!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Taz написа:Според вас трябва ли Роджърс да остане до края на сезона или от януари да се търси ново решение? Защо не можа да направи селекция лятото, бяха платени общо 35млн. евро за футболисти като Джо Алън и Фабио Борини? Определено Ливърпул се превръща в посредствен отбор, а с Роджърс Ливръпул играе най-антипатичния футбол в историята си.
Що е то "рокада" и има ли "почва" във футбола?
- t0bl3ro_bg
В Ливърпул има толкова много хора, които не трябва да са там, че не е истина. Ще кажа само две имена - Хендерсън(20 милиона), Даунинг(20+млн)
Треньорът не може да бъде винен, че разполага с такива играчи. Дано да го оставят да работи, със сигурност догодина всичко ще е на ниво. По-добре срамни загуби сега и да се види къде какво куца. Жалко е всичко,което се случва там.
Треньорът не може да бъде винен, че разполага с такива играчи. Дано да го оставят да работи, със сигурност догодина всичко ще е на ниво. По-добре срамни загуби сега и да се види къде какво куца. Жалко е всичко,което се случва там.
миналата година цял сезон отговорът ми на подобни въпроси беше винаги НЕ и сега отговорът ми е същия, въпреки че всички знаете че не бях възхитен от идването на Роджърс и уволнението на Кени. И миналата година и сега и занапред ще продължавам да смятам, че голям отбор не се прави с треньорски смени през 3 месеца!
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

t0bl3ro_bg написа:В Ливърпул има толкова много хора, които не трябва да са там, че не е истина. Ще кажа само две имена - Хендерсън(20 милиона), Даунинг(20+млн)
Абе за Хендерсън има някаква надежда макар и малка,но Даунинг трябва да си ходи колкото може по-бързо.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
bilyaletdinov написа:Да бе същите тия собственици дадоха на КК около 100+ млн. паунда за трансфери , а той доведе най-големите дърводелци на Албиона
haha написа:Ако Далглиш не беше похарчил 100 млн. за дървесина, а беше взел нормални играчи, надали щяхме да сме на това дередже. Роджърс го уважавам, но той си е треньор за посредствени отбори (какъвто сме за съжаление през последните години) .
Не знам дали знаете,но една лъжа повторена колкото и пъти пак си остава лъжа.
Разходите на Краля далеч не са такива.
Трансферите на Краля.. си ги говорим не знам вече колко време.Повечето си ги приказвате както е удобно.Говорете за всички трансфери.Както продадени,така и закупени.
Raid написа: Не знам дали ще имате нерви да изтраете Брендо още две-три години, но според мен ви води в правилна посока. Няма да лицемернича и да ви пожелая успех, но все пак си мисля, че нямате основание за отчаяние.
Ами всичко зависи от резултатите и от янарския прозорец.Ако си засилим достатъчно отбора можем и в зона ШЛ да влезем.
Ако останем на това ниво.. особено като класиране .. даже и да направим пробив в ЛЕ според мен на лято ще се търси друг вариант.
styopa написа:Raid написа: Не знам дали ще имате нерви да изтраете Брендо още две-три години, но според мен ви води в правилна посока. Няма да лицемернича и да ви пожелая успех, но все пак си мисля, че нямате основание за отчаяние.
Ами всичко зависи от резултатите и от янарския прозорец.Ако си засилим достатъчно отбора можем и в зона ШЛ да влезем.
Ако останем на това ниво.. особено като класиране .. даже и да направим пробив в ЛЕ според мен на лято ще се търси друг вариант.
Не мисля,че имаме сили за ШЛ.
Според мен 5-7 място е максимума този сезон.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
styopa написа:bilyaletdinov написа:Да бе същите тия собственици дадоха на КК около 100+ млн. паунда за трансфери , а той доведе най-големите дърводелци на Албионаhaha написа:Ако Далглиш не беше похарчил 100 млн. за дървесина, а беше взел нормални играчи, надали щяхме да сме на това дередже. Роджърс го уважавам, но той си е треньор за посредствени отбори (какъвто сме за съжаление през последните години) .
Не знам дали знаете,но една лъжа повторена колкото и пъти пак си остава лъжа.
Разходите на Краля далеч не са такива.
Трансферите на Краля.. си ги говорим не знам вече колко време.Повечето си ги приказвате както е удобно.Говорете за всички трансфери.Както продадени,така и закупени.Raid написа: Не знам дали ще имате нерви да изтраете Брендо още две-три години, но според мен ви води в правилна посока. Няма да лицемернича и да ви пожелая успех, но все пак си мисля, че нямате основание за отчаяние.
колега не се мори, няма да те разберат. колко пъти съм се опитвал тук с цифри да обяснявам същото но ефект - никакъв. човек за да види нещо първо трябва да поиска да си отвори очите за него...
[center]

Краля е похарчил 110 млн. както и да ги гледате и да ги смятате толкова са