Трябва ли да има рокада в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Трябва ли да има рокада в Ливърпул?

Мнениеот Владо_ЦСКА » 15 дек 2012 20:22

Даже се чудя, как го държат още.
Не съм виждал по-слаб и смешен Ливърпул, от 18 години, откакто гледам футбол.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 15 дек 2012 20:28

Според Бенитес някой си Нгог е по - добър от Крауч.А къде е сега Нгог,някой знае ли?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 дек 2012 20:30

Eminem написа::lol: :lol: :lol: Собствениците ви са проблема, не треньора.

Да бе същите тия собственици дадоха на КК около 100+ млн. паунда за трансфери , а той доведе най-големите дърводелци на Албиона :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 15 дек 2012 20:37

Добре сте си така, никакви рокади не са нужни, вече бяхте и в горната половина на таблицата, тъй че не виждам от какво се оплаквате. :mrgreen:

Говорейки вече сериозно, в отбора ви се забелязват положителни неща - почват по-често да играят момчета от школата (при това на ниво), стилът ви на игра, макар и още не съвсем избистрен, е модерен и с други изпълнители мисля, че би бил доста успешен. Треньорът ви си реди добре състава и не прави груби грешки в процеса на мача. Сериозният ви проблем е провалът на трансферния пазар, при това в два поредни трансферни прозореца. Младите ви момчета се нуждаят от 1-2 звезди (настоящи, а не бивши), които да дават класа на отбора и увереност на съотборниците си. Само със симуланта не става - той е играч, но не е пример за подражание на останалите, не е човек, който може да поведе отбора, така както го правеше Стиви Джи. Не знам дали ще имате нерви да изтраете Брендо още две-три години, но според мен ви води в правилна посока. Няма да лицемернича и да ви пожелая успех, но все пак си мисля, че нямате основание за отчаяние.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

haha

Мнениеот haha » 15 дек 2012 20:39

Ако Далглиш не беше похарчил 100 млн. за дървесина, а беше взел нормални играчи, надали щяхме да сме на това дередже. Роджърс го уважавам, но той си е треньор за посредствени отбори (какъвто сме за съжаление през последните години) .
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 15 дек 2012 20:41

КАН написа:Според Бенитес някой си Нгог е по - добър от Крауч.А къде е сега Нгог,някой знае ли?

Днес вкарва 2 гола за Болтън за победата им срещу Чарлтън :mrgreen:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 дек 2012 20:42

Taz написа:Според вас трябва ли Роджърс да остане до края на сезона или от януари да се търси ново решение? Защо не можа да направи селекция лятото, бяха платени общо 35млн. евро за футболисти като Джо Алън и Фабио Борини? Определено Ливърпул се превръща в посредствен отбор, а с Роджърс Ливръпул играе най-антипатичния футбол в историята си.

Можеш ли да ми кажеш, колко треньори се смениха.Проблема е в собсвениците осъзнайте се най накрая...

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 15 дек 2012 20:44

Мисля, че някои хора просто се чудят какво да пишат. Момчета, мнения ли трупате? Я по-сериозно! Това не са фенове на Ливърпул, които ако отидат на Анфийлд ще пеят дори при разгромна загуба "You'll never walk alone!" Вземете пример от истинските привърженици на мърсисайдци от самия град. Замислете се. Толкова години карахме отвратителни мачове, а сега имаме млад и амбициозен мениджър, който най-малко показа 3 неща:
1. Адекватни тактически решения в хода на мачовете (най-ярко срещу Евертън)
2. Опитва се да държи отбора концентриран и фокусиран - когато бием нарочно набляга на косурите, а когато паднем, намира суперлативи за някой играчи.
3. Показа, че наистина ГРАДИ отбор и не са важни толкова настоящите резултати, колкото настоящата игра и дали се прогресира.
Моля ви малко по-търпеливо и без разни фенчета, които само псуват и обиждат отбора. Толкова от мен! Замислете се, моля.
YNWA !
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 15 дек 2012 20:45

Cesc Fabregas написа:Проблемът не са ви треньорите, а бездарниците, които се събраха в течение на няколко години в Ливърпул.

а тях кой ги докарва?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 15 дек 2012 20:51

все повече съм песимист ,че може да направи нещо повече от среднячество..... не ми харесва нищо от този Ливърпул.... тотален хаос в защита,скръб в средата и отпред един самотник (който смятам,че е уникален играч)! Чудя се на оптимизма на някои......

Върни се в “Ливърпул”