we are the champions написа:Гледаме напред и това е и такива мачове има...
дано да е последния срещу отбор от калибъра на Вила.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:Гледаме напред и това е и такива мачове има...
[/center]MQplaya написа:Никъде не съм казвал да се отказвате от отбора си.Напротив,наистина си проличават верните фенове.Просто не бъдете с претенции да дават всеки ваш мач,когато сте в средата на класирането.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Rofles написа:Аврамец първо обидата ти е безпочвена. Аз да съм написал някакъв подигравателен коментар от сорта: "хаха колко сте слаби" ? Просто ме подразни коментара тиНито съм ви се смял на загубата, нито съм ви обиждал отбора. Така, че ти си палячото в случая
HoUs4oOL написа:smart написа:petar123 написа:То се знае - Станишев е виновенПардон, Далглиш
добре че се махна мумията-гробокопач,заедно със всички британски дървета,че да вземем да почнем да играем красиво и да бием наред.
Само не мога да разбера вие фенове на Ливърпул ли сте или на Далглиш?
styopa написа:Rofles написа:Аврамец първо обидата ти е безпочвена. Аз да съм написал някакъв подигравателен коментар от сорта: "хаха колко сте слаби" ? Просто ме подразни коментара тиНито съм ви се смял на загубата, нито съм ви обиждал отбора. Така, че ти си палячото в случая
С една малка подробност.Да се появяваш в нашия форум след 0:3.. ти какво очакваш.Освен някой да ти тегли една майна няма какво друго да стане.
Как па ми е много интересно след такъв мач единствено фенове на манчо се появяват(фена на пуйките си има нещо лично срещу някой,но май и той не знае срещу кого).
Как никой от Челси или Арсенал не идва?
styopa написа:Rofles написа:Аврамец първо обидата ти е безпочвена. Аз да съм написал някакъв подигравателен коментар от сорта: "хаха колко сте слаби" ? Просто ме подразни коментара тиНито съм ви се смял на загубата, нито съм ви обиждал отбора. Така, че ти си палячото в случая
С една малка подробност.Да се появяваш в нашия форум след 0:3.. ти какво очакваш.Освен някой да ти тегли една майна няма какво друго да стане.
Как па ми е много интересно след такъв мач единствено фенове на манчо се появяват(фена на пуйките си има нещо лично срещу някой,но май и той не знае срещу кого).
Как никой от Челси или Арсенал не идва?
sandi74 написа:Очаквана почетна загуба.Вила са истински джентълмени и се смилиха над слабака Ливърпул като му вкараха само 3 скромни парцала.
Потребители, разглеждащи този форум: Bonbonko и 2 госта