Ливърпул - Астън Вила (15.12.2012,, 17:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила (15.12.2012,, 17:00 ч.)

Мнениеот Avrameca » 15 дек 2012 19:19

we are the champions написа:Гледаме напред и това е и такива мачове има...

дано да е последния срещу отбор от калибъра на Вила.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 дек 2012 19:19

Аврамец първо обидата ти е безпочвена. Аз да съм написал някакъв подигравателен коментар от сорта: "хаха колко сте слаби" ? Просто ме подразни коментара ти ;) Нито съм ви се смял на загубата, нито съм ви обиждал отбора. Така, че ти си палячото в случая :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 дек 2012 19:22

MQplaya написа:Никъде не съм казвал да се отказвате от отбора си.Напротив,наистина си проличават верните фенове.Просто не бъдете с претенции да дават всеки ваш мач,когато сте в средата на класирането.

Как да не бъдем с претенции, бе човек. Не сме фенове на Линкълн, фенове сме на Ливърпул - един от най-великите отбори в света. И няма никакво значение, в какво състояние са сега. Сигурно в България имат повече фенове от всички останали английски отбори. Е, възможно е Ман Юн да са близко, защото днешните тийнове растат с успехите на Мачестър.
И пак стигаме до това. Диема няма никакво право да дава такова голямо преимущество на един от двата най-популярни отбора в България. Може пък да нямат възможност да дават мачове на Ливърпул толкова често, може да има проблем с тв правата, свързани с Ливърпул, кой знае. Но да кажат, защото е много дразнещо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ger4o
Контакти:

Мнениеот ger4o » 15 дек 2012 19:22

Най-некадърния треньор в ПЛ писа тройка на най-великия менъджер във вселената....... :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 дек 2012 19:27

Rofles написа:Аврамец първо обидата ти е безпочвена. Аз да съм написал някакъв подигравателен коментар от сорта: "хаха колко сте слаби" ? Просто ме подразни коментара ти ;) Нито съм ви се смял на загубата, нито съм ви обиждал отбора. Така, че ти си палячото в случая :)

С една малка подробност.Да се появяваш в нашия форум след 0:3.. ти какво очакваш.Освен някой да ти тегли една майна няма какво друго да стане.
Как па ми е много интересно след такъв мач единствено фенове на манчо се появяват(фена на пуйките си има нещо лично срещу някой,но май и той не знае срещу кого).
Как никой от Челси или Арсенал не идва?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 дек 2012 19:29

Очаквана почетна загуба.Вила са истински джентълмени и се смилиха над слабака Ливърпул като му вкараха само 3 скромни парцала.

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 15 дек 2012 19:29

HoUs4oOL написа:
smart написа:
petar123 написа:То се знае - Станишев е виновен :) Пардон, Далглиш :)

добре че се махна мумията-гробокопач,заедно със всички британски дървета,че да вземем да почнем да играем красиво и да бием наред. :mrgreen:

Само не мога да разбера вие фенове на Ливърпул ли сте или на Далглиш?

На Ливърпул, пич, на Ливърпул! Само че Далглиш е институция в Ливърпул - там, на Копа, го наричат Краля! Тук, във форума на Гонг, го наричаха как ли не! Когато гледах за пръв път този отбор и оттогава си го харесах, бях на 7 години. Един мач н Рим, когато уж всичко беше против нас - и публика, и съдия, и изпуснахме първата дузпа, а накрая спечелихме. В този мач Далглиш вдигна своята 3-та КЕШ, а Фил Нийл своята 4-та! След "Хейзъл" никой не искаше да поеме нарочения за най-черен червен отбор в света. Никой!!! Освен Далглиш. Да говоря ли за държанието му след Хилсбъро и как този човек повече от 20 години не престана да се бори за истината, която тази година най-сетне възтържествува. А къде бяхме преди легендата да се завърне!? Горе-долу като цели пак сме там. За 3 или 4 грешни трансфера направихте една легенда на пух и прах и искате да повярвам, че сте истински фенове на Ливърпул (доколкото българин може да е "ФЕН" на чуждестранен отбор, аз лично винаги уточнявам, че Ливърпул е любимият ми чуждестранен отбор, но съм ФЕН на Левски)!? Футболът се прави личности - един прекрасен треньор като Стив Кларк приемаше ролята на помощник-треньор, защото знаеше цената на личността Далглиш (няма какво да се лъжем тактически основната работа е вършеше Кларк). Грешката на Роджърс е, че, макар и недоказал се, тръгна да разбива сложените основи и да гради наново. Дано да има успех, мен ми харесва стила му, но все още е малък, за да се мери с една легенда!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 дек 2012 19:30

styopa написа:
Rofles написа:Аврамец първо обидата ти е безпочвена. Аз да съм написал някакъв подигравателен коментар от сорта: "хаха колко сте слаби" ? Просто ме подразни коментара ти ;) Нито съм ви се смял на загубата, нито съм ви обиждал отбора. Така, че ти си палячото в случая :)

С една малка подробност.Да се появяваш в нашия форум след 0:3.. ти какво очакваш.Освен някой да ти тегли една майна няма какво друго да стане.
Как па ми е много интересно след такъв мач единствено фенове на манчо се появяват(фена на пуйките си има нещо лично срещу някой,но май и той не знае срещу кого).

Феновете на Челси са много свестни.
Аз лично не съм видял някой от тях да дойде и да се заяжда във форума ни.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 15 дек 2012 19:30

styopa написа:

Ами, и техните отбори цъфнали и вързали, че тук да се появяват ;)
Пуйката да не посмеете да го закачате - той е защитен вид, вписан в Червената книга на изчезващите животни - единствен фен на Тотнъм в България :)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 дек 2012 19:32

sandi74 написа:Очаквана почетна загуба.Вила са истински джентълмени и се смилиха над слабака Ливърпул като му вкараха само 3 скромни парцала.

Браво на тях :lol:

Върни се в “Ливърпул”