milka написа:Сега ще ни занимават една седмица с тоя гном меси какъв рекорд подобрил ,дреме ми на **** за тоя гном и смешният му отбор
barcelona/viewtopic.php?p=4114721#p4114721
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milka написа:Сега ще ни занимават една седмица с тоя гном меси какъв рекорд подобрил ,дреме ми на **** за тоя гном и смешният му отбор
аби написа:djambaza написа:Защо още няма на ПАЧАреево календар?
Или нямат пари, или продадоха гейчетата подходящи за снимка за календар !

Liverpool forever_95 написа:Ебете си *****та майна, отворковци.
Ей, скапан аврамец, може да съм 95 набор, ама ако ме видиш, на дали ще ти мязам на такъв, мръсно псе. Айде, хората от провинцията, да не ме занимават!!!
Liverpool forever_95 написа: стана бе, тъпаци? Ще ме хулите без причина, ама като излизам прав едно извинявай няма, а ви ли е срам сега за всички простотии, които ми говорихте на фона на това, което става? И пак ще изляза прав, а? То тоя отбор изобщо има ли бъдеще?!? Типично за средняци - един-два силни мача и след това позорно представяне. ебахти нещастниците, в какъв отбор сме се превърнали.
Liverpool forever_95 написа:Ей, пловдивски кавал, боклук ще викаш на баща си ве, ясно ли ти е, спрелтак? Ей големи форумни Джеки Чановци станаха половината. баси шопа де'т си УЕ
Genius. написа:Дъртата пияница Фърги ще загуби този мач КАЗАХ!
Levskisofia9 написа:100 години 100 написа:Levskisofia9 написа:mtaraduda написа:Боли ме куро че имаш нов компютър. На такива, като тебе треа да им се забрани достъпа до всякаква електроника.
боклук скапан,за пръв път си прая регистрация във форума,за пръв път пускам тема и пиша коментари тука,и просто искам да попитам дали една скапана игра ще ми тръгне,нито се прая на интересен,нито се прая с нов компютър.. просто съм го написал,което не значи квот си мислиш. И вари се прегледай,щот си много болен.
За пръв и последен, надявам се
Играта няма да ти тръгне.Трябват ти 8 ядрен процесор, 32 гигабайта Рам и 13 видеокарти!!!!!!
На теб ти трябват 8 хуя в гъза
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта