Liquidator написа:Леле, леле, какво става с вас, бе?
няма класа. нито в треньорския пост, нито в играчите, нито в собствениците, няма класа
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Liquidator написа:Леле, леле, какво става с вас, бе?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
9lives написа:Някой може ли да даде линк към мача ?
tisho_ynwa написа:Liverpool forever_95 написа:
Ко стана бе, тъпаци? Ще ме хулите без причина, ама като излизам прав едно извинявай няма, аНе ви ли е срам сега за всички простотии, които ми говорихте на фона на това, което става? И пак ще изляза прав, а? То тоя отбор изобщо има ли бъдеще?!? Типично за средняци - един-два силни мача и след това позорно представяне. ебахти нещастниците, в какъв отбор сме се превърнали.
Като не ти харесва МАХАЙ се ЗАВИНАГИ от фенклуба на ливърпул и отивай да подпркепяш РМ и Барса и двата наведнъж-двойна радост ще ти носят тъпакоДа те светна ако не знаеш когато играе ЛИВЪРПУЛ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ подкрепят отбора без значение резултата и накрая се пее ХИМНА също без значение резултата. Така че изритай си един шут в кирливия лапешки задник и си пускай фифата да радваш БОКЛУК с БОКЛУКА ти
9lives написа:Някой може ли да даде линк към мача ?
wozniacki123 написа:Само не разбирам защо Сусо е тотално пренебрегнат та той я пипа топката най-много от всички защо не извадиш алън и не пуснеш сусо какво чакаме![]()
![]()
wozniacki123 написа:Само не разбирам защо Сусо е тотално пренебрегнат та той я пипа топката най-много от всички защо не извадиш алън и не пуснеш сусо какво чакаме![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта